Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 347 з 360 ПершаПерша ... 247297337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7184, показано з 6 921 по 6 940.

Тема: Загальне флудильне. Нескінченна історія

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 510

Типово

8-15, якусь тварину випустили з бензиновою бензопилою під вікна. Дерева пиляє за магазином Делві.
    Востаннє редагував observer: 26.03.2026 о 09:28

Дописів
    56 559

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    острая нехватка специалистов это всего лишь вопрос заработной платы и условий труда.
    а сверхурочно - это авральная ситуация и тоже регламентируется колличеством часов не более в месяц, а не постоянка.
    Кстати, что там внесли в кодекс законів про працю с початком повномасштабного вторгнення - 6 дневная неделя и 12 часовый рабочий день по желанию работодателя ? если доктор может не напрягаясь законные свои 7 и плюс еще 4, то почему не сделать 10-12 за зарплату?
    для понимания пролетарию)))
    Что лучше сделать для докторов,лучше спросите у них.
    Я могу иметь мнение только с точки зрения пациента.)))
    И лично мне проще заплатить хорошему врачу за консультацию и получить ее в нужное мне время,чем ждать бесплатного доктора месяц+++.
    Я писала ,что ездила на консультацию аж в Шестерку. Хотя можно было гораздо ближе к дому. Но если раньше шли только куда положено,сейчас я имею право выбирать. И это радует.
    Что ж до пролетариев", не думаю,что ваша пенсия и ЗП меньше моих. Дело в приоритетах. Я на своем здоровье не экономию.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 792

Типово

Скоро будет справедливая мобилизация....

"Отдельно уделено внимание справедливому распределению мобилизационной нагрузки. Вениславский объяснил, что речь идет о ситуациях, когда, например, в селах, мобилизовали большинство мужчин, а в больших городах, например, в Киеве, картина противоположная.
    https://www.pravda.com.ua/rus/news/2026/03/25/8027207/
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Дописів
    56 559

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    8-15, якусь тварину випустили з бензиновою газонокосилкою під вікна.
    Робочий час Людина працює,щоб ви бур'янами не позоростали,а ви знову невдоволені.)))

Дописів
    71 112

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    да, просто в моем понимании 1,5 ставки это не полторы смены в день, а полторы палаты к примеру у терапевта вместо положенной одной. и тут уже снова вопрос качества/колличества - если у токаря норма нарезать 10 болтов в день, а он нарезает 15 - то либо качество страдает либо надо менять норму в плюс)
    Казус в другом, ПРЕМИЯ теперь зависит от бОльшего количества пациентов...

Вот так грустно звучит, чем больше болеют, тем выше шанс получить побольше денях(((

И некогда повышенная условной мне зарплата на заре ковида в 3 раза, давно обесценилась с подорожанием, я вернулась в свое нишебродское состояние до ковида, ною про работу, кто там любил говорить про меня, но сам никогда не про шо не ноет))))))))
    Востаннє редагував SofiElena: 26.03.2026 о 09:36
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    56 559

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    брак спеціалістів, це не стільки про мотивацію, скільки про систему, на лікаря треба довго вчитися, на будівельника менше, щоб стати кваліфікованим вчителем теж треба вкладення та час.
    Той випадок,коли мушу з тобою погодитись.)
    І додам,що навіть ті хто довго вчаться" не завжди стають хорошими фахівцями - лікарями.
    Особисто мені навіть дивно. Кожен же хто тут пише,стопудово цінує свою роботу і задарма працювати не схоче. Але дуже хочуть,щоб задарма працював хтось інший.))

Дописів
    56 559

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Казус в другом, ПРЕМИЯ теперь зависит от бОльшего количества пациентов...

Вот так грустно звучит, чем больше болеют, тем выше шанс получить побольше денях(((

И некогда повышенная условной мне зарплата на заре ковида в 3 раза, давно обесценилась с подорожанием, я вернулась в свое нишебродское состояние до ковида, ною про работу, кто там любил говорить про меня, но сам никогда не про шо не ноет))))))))
    Так было всегда. И не только у медиков. На любом производстве премия выдавалась и выдаётся за дополнительную выработку. Медикам за пациентов, шахтёрам за добытый сверх нормы уголь и ТД.

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 082

Типово

8-15, якусь тварину випустили з бензиновою бензопилою під вікна. Дерева пиляє за магазином Делві.
    Ни свет ни заря
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Типово

Разговоры про медицину за "650-700 гривен" массовые, все эти " не экономлю на здоровье" вполне обсуждаемы.. Но как-то удобно упускать менее частые, но куда более неудобные счета на сотни тысяч. Но там можно голову в песок - ничего не знаю, не сталкивался.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

А нас все одно туди тягнуть. А ті отак знущаються. Питання-На..я вони такі нам треба?
    не знаю куди тягнуть, коли єврокомісар по питанням розширення каже що 27 рік - це не фантастика, а брєд дуже хворого пацієнта
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Той випадок,коли мушу з тобою погодитись.)
    І додам,що навіть ті хто довго вчаться" не завжди стають хорошими фахівцями - лікарями.
    Особисто мені навіть дивно. Кожен же хто тут пише,стопудово цінує свою роботу і задарма працювати не схоче. Але дуже хочуть,щоб задарма працював хтось інший.))
    я пишу лише про те, що навалив туєву кучу грошей проблему не вирішує
    до речі, ворк юа пише, що самі високооплачуємі зараз вакансії бетоняр, маляр-штукатур, каменяр, електрик, сантехник - пропонуємі зарпалти 80+ на місяць і не дивлячись на те, що вивчитись на маляра не те саме що на вчителя чи лікаря - є таааакий дефіцит по таким спеціалістам.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 510

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    не знаю куди тягнуть, коли єврокомісар по питанням розширення каже що 27 рік - це не фантастика, а брєд дуже хворого пацієнта
    Ну як не знаєшь.Ти повинен був знати.

У лютому 2019 року Верховна Рада закріпила в Конституції України стратегічний курс на повноправне членство в Європейському Союзі (ЄС) та НАТО. Зміни до Основного Закону, що набули чинності 21 лютого 2019 року, зобов'язують владу реалізовувати цей курс, роблячи євроінтеграцію незворотною державною політикою.

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 082

Типово

А надо было в таёжный союз записывать курс?
    Или "от не записали б и все было б хорошо"
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 510

Типово

А стало "хорошо"?
    Сообщение от Subolg
    так нам по губах ще не водили)))
    і ніби накуй післав, але як, з хвальбою)))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Ну як не знаєшь.Ти повинен був знати.

У лютому 2019 року Верховна Рада закріпила в Конституції України стратегічний курс на повноправне членство в Європейському Союзі (ЄС) та НАТО. Зміни до Основного Закону, що набули чинності 21 лютого 2019 року, зобов'язують владу реалізовувати цей курс, роблячи євроінтеграцію незворотною державною політикою.
    змінами в Основний Закон внесли незворотність курсу - якмйсь не смішний мем)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

А стало "хорошо"?
    може кому стало не так образливо?)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 510

Типово

Я в 17-18 років прочитам це, та запам'ятав-
    «Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!»(С)

Дописів
    8 993

Типово

Я в 17-18 років прочитам це, та запам'ятав-
    «Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!»(С)
    До сих пор ?

Дописів
    71 112

Типово

Кто там ранее жалился что седня не попали.

Попали((((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    33 313

Типово

как не странно но в украинской медицине меня всегда больше всего удивляли вот эти
    приемы кеша "в фонд больницы" при поступлении в специально отведеном кабинете
    ну еще было - не начнем операцию пока хирургу с анестезиологом не занесете
    дичь же
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Сторінка 347 з 360 ПершаПерша ... 247297337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті