| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
«Штирлиц еще никогда не был так близок к провалу»(С)
Так.
https://t.me/GeneralStaffZSU/36458
Але кого воно цікавить,те першоджерело? Краще ж огризки тягти. Щоб побільше емоцій.![]()
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
С октября/ноября вбрасывали - ну переговоры же, народ лапшу снимает, кушает. И на 5 месяцев хватило, а тут лядский Иран откуда-то вылез. Что за дела. Что ж новое вбрасывать в том марафоне
Шо це було...бпла с Петриківки так слышно на дафи?
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Не, то другое летело.
Вроде и прилетело уже
Ого как громко шарахнуло два раза...
Победа?
Вже виклали...
да, где-то за Салютом, в районе 118 дома, как раз проезжал в этот момент там..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Тому що зливати" нічого.
Нарешті навіть до самих упоротих дійшло,що пуйлу не потрібен мир і війна скоро не скінчиться.
А перемовини ведуться заради повернення наших полонених.
Ну і якщо ти не в курсі, то Штати видвмнули черговий,хоч і не новий ультиматум " або Україна здає пуйлу Донбас з усім нашим поясом фортець і укріплень без бою,або сшп припиняють нам всіляку допомогу,в тому числі і повне закриття доступу до розвідданих.
Востаннє редагував Антуриум: 24.03.2026 о 14:16
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks