Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 227 з 324 ПершаПерша ... 127177217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237277 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6461, показано з 4 521 по 4 540.

Тема: Трамп. Том 4

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 663

Типово

Цитата Допис від utwer Переглянути допис
    Наші команди говорили в ОАЕ про енергетичне перемирʼя. Розраховуємо, що домовленості будуть виконуватись, — Зеленський

"Вмажлива заява Президента Трампа щодо можливості на час цих зимових холодів дати безпеку Києву та іншим містам України від російських ударів. Енергетика – це основа життя, і ми цінуємо зусилля наших партнерів, щоб допомогти нам захистити життя.

Дякую, Президенте Трамп! Команди говорили в Еміратах про це. Розраховуємо, що домовленості будуть виконуватись. Деескалаційні кроки сприяють реальному руху до завершення війни", - заявив президент України.
    Понятно. Есть договоренность об энергетическом перемирии, но Трампу все равно спасибо. Трамп наверное не знает, что есть договоренность об энергетическом перемирии и просит Путина не обстреливать украинские города целую неделю, когда будут морозы.
    А почему Трамп не знает? Может потому что не было никаких договоренностей об энергетическом перемирии, а были только разговоры о них в ОАЭ?
    В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 663

Типово

Россияне атакуют ....сильным морозом со своей территории.
    "К этому он добавляет, так как зоны низкого давления вторгаются на юг Сибири, зона высокого давления смещается на юго-запад, накрывая Украину и ряд стран Европы. Как результат, холодный и ледяной воздух вместе с высоким давлением движется от Урала в сторону Украины и Польши. https://tsn.ua/ru/exclusive/anomalny...a-3010160.html
    В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    56 929

Типово

Мдя.
    А когда-то Мишу считали сумасшедшим.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Типово

Так когда то и Трамп в Ялте яхтклюб строил.. чи гостиницу.
    Shit or get off the pot!

Дописів
    25 829

Типово

практически уверен что неделька-две и ЗСУ "цинично обстреляют" курскую аэс, что даст повод русским выйти из перемирия.

Дописів
    8 832

Типово

Характерно, что "перемирие", когда в рф пошло за -30

Дописів
    8 832

Типово

??!

Президент США Дональд Трамп запровадив у країні надзвичайний стан, який дозволяє Вашингтону посилити економічну блокаду Куби. Відповідне рішення відкриває шлях до запровадження додаткових мит проти держав, що продовжують енергетичну співпрацю з Гаваною, зокрема постачають нафту.

Про це у четвер, 29 січня, повідомив Білий дім. У заяві наголошується, що кубинська влада й надалі становить загрозу національній безпеці Сполучених Штатів, а США не мають наміру миритися з підтримкою цього режиму з боку інших країн.

«Ми не дозволимо іноземним державам підтримувати цей режим, надаючи йому життєво важливі енергоресурси. Відтепер будь-яка країна, яка постачає нафту Гавані, зіткнеться з економічними наслідками у вигляді тарифів на свої товари при ввезенні до США», — йдеться у повідомленні.
    ps:
    "На Кубе расположен крупнейший зарубежный объект радиоэлектронной разведки России, который пытается похитить конфиденциальную информацию о национальной безопасности Соединенных Штатов. Куба продолжает развивать глубокое сотрудничество в области разведки и обороны с КНР", говорится в указе
    Востаннє редагував habubabur: 30.01.2026 о 12:55

Дописів
    32 765

Типово

До первого февраля
    вот такая короткая у трампа неделя
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 663

Типово

Ген. секретарь жестко ответил Лаврову.
    Гренландия - автономия Дании имеет право на самоопределение, а Крым и Донбасс не имеют такого права.
    "Мы пришли к выводу, что принцип самоопределения не может применяться в отношении Крыма и Донбасса, поэтому в этой ситуации преобладает принцип территориальной целостности Украины", - подчеркнул генсек ООН. https://www.unian.net/world/donbass-...d_news_in_post

"...самоопределение народов возможно только при наличии ряда необходимых условий. При этом он сослался на заключение управления ООН по правовым вопросам."

Дописів
    5 296

Типово

робимо ставки?!
    Трампу залишилося жити максимум 4 місяці, у нього деменція, — американський фізіотерапевт Адам Джейм

Дописів
    33 486

Типово

Цитата Допис від Nikoy Переглянути допис
    робимо ставки?!
    Та с деменцией годами живут, если уравнитель Кольта не поможет)).

Дописів
    5 296

Типово

Очікувана тривалість життя після постановки діагнозу становить приблизно від семи до дванадцяти років.

У Трампа симптоми простежувалися ще до того, як він переміг на виборах у 2016 році. Його команда буде робити все можливе, щоб це приховати. У нього є також ряд інших захворювань
    , — сказав Адам Джейм.
    робимо ставки?

Дописів
    832

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Понятно. Есть договоренность об энергетическом перемирии, но Трампу все равно спасибо. Трамп наверное не знает, что есть договоренность об энергетическом перемирии и просит Путина не обстреливать украинские города целую неделю, когда будут морозы.
    А почему Трамп не знает? Может потому что не было никаких договоренностей об энергетическом перемирии, а были только разговоры о них в ОАЭ?
    Все Трамп знает. Просто любит приписать себе любые достижения, и свалить на других любые неудачи

Дописів
    8 832

Типово

Цитата Допис від Nikoy Переглянути допис
    робимо ставки?!

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 663

Типово

Цитата Допис від Rockatansky Переглянути допис
    Все Трамп знает. Просто любит приписать себе любые достижения, и свалить на других любые неудачи
    Прямых договоренностей с Россией по энергетическому перемирию не было, - Зеленский https://censor.net/ua/n3598019

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 154

Типово

Вы поймете что дело идет к перемирию, когда украинский президент будет тепло/или хотябы нейтрально говорить про рашенского вечного.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Это план реализации минска два придуманый штанмаером.
    Почалося все з того, що Ви стверджували, наче в "Мінських домовленностях" ху.йло погоджувався повернути нам кордони 91 року. Коли я попросила докази цього, Ви з'їхали на формулу Штанмаєра. Але в ній я теж не знайшла ПОВЕРНЕННЯ нам Донбасу.
    1 октября 19 года согласованы и подписанный представителями Украины (уже Зеленским)
    Якщо Україна підписала цю формулу, чому ж ху.йло не повернув Донбас? Ви ж стверджували, що він ЗБИРАВСЯ це робити.
    Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Формулу Штанмаєра почитай
    Я її знаю. Але там теж немає саме про ПОВЕРНЕННЯ нам територій. На відміну від тебе та KSh особливий статус ОРДЛО та бойовики (а по суті - паРаша) у якості "народнай міліціі") я не вважаю поверненням територій.
    НАТО - воно створювалось для стримування радянського союзу, нема союзу нема для чого утримувати НАТО
    В твоїй реальності паРаша - це НЕ СРСР? Маю на увазі по СУТІ, а не за документами.
    Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Прямых договоренностей с Россией по энергетическому перемирию не было, - Зеленский
    Після ТАКОЇ кількості брехні продовжувати вірити йому можуть лише тупі зевівці.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 154

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Почалося все з того, що Ви стверджували, наче в "Мінських домовленностях" ху.йло погоджувався повернути нам кордони 91 року. Коли я попросила докази цього, Ви з'їхали на формулу Штанмаєра. Але в ній я теж не знайшла ПОВЕРНЕННЯ нам Донбасу.
    Не я а Душ.
    Во вторых минских пункт 9

https://www.osce.org/sites/default/f...5/b/140221.pdf

Украина полностью получает контроль над границей на востоке.

Якщо Україна підписала цю формулу, чому ж ху.йло не повернув Донбас? Ви ж стверджували, що він ЗБИРАВСЯ це робити.
    Подписала но не реализовала.
    Начались протесты, националисты и ветераны ато начали наезжать на Зеленского, из за чего тот полностью похерил процесс разрешения конфликта с рашкой.
    Хотя сам и пришел (был избран) под лозунгами давайте договариваться «хоть с чертом», «главное люди а не территории», и как кандидат способный договориться с пу ведь мы знаем что зе там в москве выступал на голубом огоньке.
    Именно в тот момент сменил повестку, предав своих избирателей.

Я її знаю. Але там теж немає саме про ПОВЕРНЕННЯ нам територій. На відміну від тебе та KSh особливий статус ОРДЛО та бойовики (а по суті - паРаша) у якості "народнай міліціі") я не вважаю поверненням територій.
    Особый статус и предполагал в этих регионах своя милиция полиция, право на свой русский язык, свои прокуроры и судьи.
    Закон про особый статус был давно принят в 14 году еще за каденцию ПП.

Дописів
    8 832

Типово

Ой, что щаз начнётся...

https://www.justice.gov/epstein/file...TA01660679.pdf

Звідки Ви
    ZP
    Дописів
    580

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    Ой, что щаз начнётся...

https://www.justice.gov/epstein/file...TA01660679.pdf
    https://m.youtube.com/watch?v=MXBPKurENLQ

Сторінка 227 з 324 ПершаПерша ... 127177217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237277 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті