| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Гггг
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
у меня внж - ппж. я по конституции Украины имею все права и обязанности граждан Украины кроме:
1. голосовать
2. избираться на гос должности (от президента вниз)
3. призываться и служить в ВСУ
для цикавых идей нужно снова вносить изменения в конституцию.
хотя, это уже дело привычное, насилуют её кто и как хочет.
Почтенная Ведьма пропала с началом войны.
А как рассказывала, что майдан - это ради будущего детей и внуков.
... а оно вон как обернулось ...
Навички виживання без світла, тепла і води ми маємо освоїти і передати дітям та онукам, — радниця РНБО Бабій
демократія в Україні так просунулась, що як русня в паре, безхатченки мають свого мера
а казали санич автократ![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
ні
низя избирать и бути избранним. по конституции
но каждіе віборы, от сраного местного процесса до сраного президента - я в списках избирателей. и на том офиц. сайте.
давным давно я даже приходил на выборы и давал свой нац. паспорт - те с круглыми глазами "так вам низя" а на вопрос "а какого куя я в списках" традиционное мууууууу
я уже и в центризбирком писал, и унитаз приносил и жопу показывал. нит. я в списках и всё тут.
и ведь какая-то падла вместо меня голосует.
бутафорное государство (не страна!) с картонными законами.
А это на что влияет?звісно якщо вона більш сучасніша й має інверторний двигун й прямий привід )
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Наткнулся на новость.
Это, блдь, как ваще?
Шозанах?У вересні 2025 року Центральний районний суд Дніпра ухвалив рішення, згідно з яким Анастасія Кузьменко має віддати три з шести ембріонів батькам свого померлого чоловіка Олександра.
Пара лікувалася від безпліддя і завдяки репродуктивним технологіям отримала шість ембріонів, аби в подальшому перенести їх Анастасії.
Після раптової смерті Олександра його батьки наполягли на тому, аби невістка народила онуків. Проте Анастасія відмовилася через те, що тяжко проживала втрату. Тоді батьки подали позов до суду, який ухвалив рішення на їхню користь.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
история циклична - у стариков на чердаке были постоянно мешок сахара/соли/коробка мыла/керосин уже не застал...родители уже к этому скептически относились, а нам тем более было похрен. Сейчас сахар/соль трансформировались в заряженый аккумулятор и прочие запасы батареек с фонариками. Через поколение забудется
будет, но по привычке будем некотрое время держать заряженым все что есть. Да и сразу оно не наладится. Потом попустит.
Пля, як же дістали ці тупорилі диванні "експерти", які точно знають, як працює мер ІНШОГО міста - НЕ того, в якому вони ("експерти") живуть.При цьому слухати думку СПРАВЖНІХ експертів вони (тупорилі курви) ніколи не будуть, бо інакше ж доведеться визнати, що вони (старухи) таки ТУПОРИЛІ.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks