| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
https://www.stopcor.org/ukr/section-...1-01-2026.html
Та шо ж за черная полоса у" ЕС"!
Недавно одного взяли в Германии за отмывание лярда.
Теперь вот этого в Чехии. Так же может и до пидралексеича очередь дойти.
Я знала, що саме стара курка, а не хтось інший, прилетить сюди з новиною про депутата "ЄС"! Рада, що я не помилилася. Це ж який оргазм для неї! Дійсно, взяли депутата якоїсь там Загвіздянської СІЛЬСЬКОЇ ради за те, що він привласнив собі гроші викладачів аж двох ліцеїв та однієї гімназії, - вкрав аж 2,6 млн гривень! Це ж КОЛОСАЛЬНІ збитки державі - не знаю, чи оговтається вона (держава) після них. А ось ДЕСЯТКИ "зелених" злочинців (і не лише корупціонерів, а й вбивць та гвалтівників!), які сидять НЕ по сільських радах, а у ВЕРХОВНІЙ РАДІ, а також в НАЙБЛИЖЧОМУ оточенні президента, і які вкрали в держави МІЛЬЯРДИ гривень, - це така дрібничка, що про неї навіть згадувати незручно: втрату МІЛЬЯРДІВ держава взагалі не помітить, вони для неї НЕ КРИТИЧНІ.
Р.S. Це ж наскільки треба бути тупорилою, щоб продовжувати брехати, що попередній затриманий злочинець теж був депутатом "ЄС", хоча вже неодноразово тицяли в рило ДОКАЗАМИ того, що він був у "БПП", якого вже сім років НЕ ІСНУЄ!![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Може там інші люди керують. А може і не люди а інопланєтяни.
а идея хорошая - обложиться хyями при отсутствии отопления.
но их же надо заряжать тоже.
в пункт незламности придется нести
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Журнализды по Черкассам точно напутали https://www.cherkasyoblenergo.com/news/4267
По Кировограду день искать.
И не просто графики аварийных отключений, а спецграфики. Но, видимо, фонари - это святое..
Б...дь, да отмените вы положение об импорте электроэнергии в некоторых регионах, в которых сейчас полная жопа.
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
А вообще ДТЭК контора хитровжареная. Где-то так в районе 22 часов публикует график с более-менее нормальными, как на сейчас, условиями. Размещает это все в своем ТГ-канале и бьёт себя пяткой в грудь, что при малейших изменениях тут-.же всем все донесет и покажет. В 23+ графики тихонько меняются. Естественно, что кроме как на сайте этот новый график нигде не светится. Ну разве что можно попробовать из их бота вытрясти, хотя он тоже частенько путается в показаниях.
Так вот сайт и тянет первоначальную информацию. Ее потом меняют, но это уже не отражается.
я уже рефлекторно ночью перепроверяю график. верить им нельзя)))
главное в других областях (например Запорожской и Сумской) графики дают максим в семь вечера. И графики там при том же количестве света приятнее. В Суммах 2 часа есть свет и на четыре вырубаю, в Запорожье интервал 5 часов. Нам же на 9 часов рубанут вместе с отоплением и норм)
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Украина: отмечает день соборности.
русский парашенковский гной:
![]()
вопрос к Андрею: вот магистральный провод (или как его)
вот бежит / течет по нему электричество
как узнать, какое из него импортное, а какое украинское? цветом не отличить, по запаху тоже.
З чат-ботом ДТЕК взагалі цікаво.
Відключають світло (не по графіку, звичайно), питаєш ЧБ - ВТФ?!
Він відповідає такеЧерез 5 секунд прилітає такеЗа Вашою адресою наразі не зафіксовано відключень. Якщо бажаєте подати заявку на відсутність світла - натисніть на кнопку "Повідомити про відсутність світла"Рівно в 13:24 прилітає новеЗа Вашою адресою в даний момент відсутня електроенергія.
Причина: Аварійні ремонтні роботи.
Орієнтовний час відновлення електроенергії – до 13:24І т.д.Шановний клієнт! На жаль, для відновлення електропостачання необхідно більше часу. Плануємо завершити роботи до 17:10. Дякуємо за розуміння і просимо вибачення за тимчасові незручності.
Відчуваю що без безкоштовного ШІ тут не обійшлося...
П.С.
Діалоги сьогодення..
Коханий, якщо ти мене любиш, то обклади мене хyями ©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks