ну тупые (с)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну тупые (с)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Вроде на видосы в проводах запутался. А на фото дырка в бочке
у меня тут офис совсем рядом.
отличный рабочий день получился)
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Шикарний доказ того, що зелень збирається ФАЛЬСИФІКУВАТИ результати виборів. Спочатку домалюють кілька мільйонів "громадян" України, оскільки майже в кожної людини ДЕКІЛЬКА сімок (у мене, наприклад, 4) і більшість з них - НЕ контракт (тобто анонімні). А потім цим домальованим "громадянам" припишуть голоса за зелень.
І шо? Ця угода ЗЛОЧИННА?
Самокритично, молодець.
Саме за це членограй його і зняв, ага.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Більше питань до Вас не маю.![]()
Як гарно шо друзі президента Мін-діч і той другий вчасно накивали пʼятами ізУкраїна стоїть перед гуманітарною енергетичною кризою: Путін усвідомлює це і посилює атаки, — Канцлер Німеччини Фрідріх Мерц.ТроїУкраїни. Ми тут якось перетерпимо. Головне щоб вистачило потужності у мережі для того, щоб дивитися єдиний марафон там де показують постійно нашого коханого президента
Востаннє редагував ohdesu: 06.01.2026 о 12:12
неизлечимая то явно ты раз тебе везде мерещатся сторонники зе
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
у тебя даже ава зеленая
Бо лише "староннікі зе"(с) після 7 років тотальної зеленої брехні, зашкалюючої корупції та ЗЛОЧИННИХ позбавлень посад ФАХІВЦІВ можуть продовжувати стверджувати, що членограй НЕ МАЄ намірів виграти вибори БУДЬ-ЯКОЮ ціною, в тому числі й через порушення закону (до якого належать в тому числі й фальсифікації результатів голосування).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks