Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 10 з 360 ПершаПерша 123456789101112131415161718192060110 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7184, показано з 181 по 200.

Тема: Загальне флудильне. Нескінченна історія

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    А ты где живешь
    дома

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 737

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    А ты где живешь
    где живёт пишущая функция, эта и другие: на динамическом айпи )). Может даже у вас по соседству живёт), а может в Воронеже. Но точно не в Днепре.

У функций есть функция - писать в политических темах по вполне определенной схеме и сценарию.

Простите за пояснение очевидного.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 672

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    война продлится весь следующий год
    так до Києва ще далеко, і до Буковелю
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 521

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    когда ты и трибуну блокировал, и ни одного голоса не дал, а всё приняли как хотели. потому-что всем поxуй на политический труп импотента.
    О судьбе Украины думает.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

на единий гамнафон виделили 4млрд. грн чтобы рассказывать лохам як ми потужно перемагаем
    вийськовим яки воюють традицийно xyй с солью

Дописів
    26 140

Типово

похоже таки мирный план готов к подписанию

За словами співрозмовника видання серед правоохоронців, ввечері 3 грудня представники ГУР МОУ зайшли на територію санаторію "Жовтень" та зайняли її, "вибивши ворота та поламавши паркан, здійснюючи стрільбу із вогнепальної зброї у повітря та землю, взяли в полон 10 військовослужбовців в/ч А4005, нанісши суттєві травми".(с)

Звідки Ви
    Дописів
    33 672

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    взяли в полон 10 військовослужбовців в/ч А4005
    то ж певно Єрмака арештовували (він жеж начебто у ЗСУ переховується)
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 792

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    О судьбе Украины думает.
    Больше о своем кармане....
    Такая ответственность....Вот сидит Порошенко и думает:" Получаю я как депутат копейки на фоне доходов от бизнеса и с финансовой точки зрения быть депутатом не интересно, но перестанешь лобировать и защищать свой бизнес во власти и весь бизнес быстро рухнет. Поэтому приходится работать за....копейки."
    Впрочем, депутаты себя в бюджете 2026 года не забыли.
    "В 2026 году компенсации расходов народных депутатов, связанных с выполнением депутатских полномочий, вырастут с одной до трех месячных зарплат народных избранников".
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 213

Типово

VitЁk, забудь про Газель. теперь перевозки всякой всячины только на Бизи

В Украине будет создан новый автомобиль под названием «BEEZY»: это украинский минигрузовой фургон
    Модель предлагают с двумя вариантами двигателей (VW 1.4 TDI или 1.6 MPI), грузоподъёмностью до 1 тонны и объёмом 5 м³.
    Машина разработана для работы, без лишних элементов оформления.

Звідки Ви
    Дописів
    33 672

Типово

Ну шо там, потужно прийнято потужний бюджет?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Сперменко это парахаскот вонючий
    Нормальные люди готовятся к новому году, выбирают елку покупают новогодние игрушки думают, что купить родным на новый год, а этот портит настроение постоянно. Иди воюй если больше всех надо. У нормальных людей свои заботы

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

порохоскотинки нагнетают как обычно

Що спільного у цих чотирьох, таких різних, людей? Спільне те, що всі вони: "чорний" політтехнолог Володимир Петров, голова Верховної ради Руслан Стефанчук і бійці 115 бригади ТрО Олександр Тішаєв та Олександр Аліксєєнко фінансуються з державного бюджету України.

На цьому спільне закінчується, бо фінансування "чорного" політтехнолога Петрова, який спеціалізується на замовних піар-кампаніях проти конкурентів, в новому бюджетному році виросло.

Також згідно новому бюджету на 2026 рік виросло фінансування Стефанчука. Бо народним депутатам грошей мало і треба трохи добавить.

А Тішаєву та Аліксєєнку доплат не буде. Вони, звичайно, молодці, що тримали позицію 165 днів без заміни. Тому народні депутати коаліції СН/ОПЗЖ вирішили, що якщо вони тримали позиції в цьому році і не жалілися, то чого піднімати їм зарплати в наступному році? Хай за ті самі гроші воюють, щас всім тяжко.

Моя улюблена нардепка, Кончена, так і написала: зарплати депутатам треба було підняти, щоб вони отримували офіційну зарплату і не потребували конвертів від Алі-Баби і Карлсона. А військовим не можна піднімати, бо нас багато І не впустила нагоди знову обісрати військових, бо вони не так і не там служать, як хотілося б народній депутатці.

Шановні цивільні, у мене для вас погані новини. Ви необучаємі. Ваші депутати в війну прийняли бюджет, де ростуть зарплати вчителям, піарникам, депутатам – кому завгодно, тільки не вашій армії.

Ви, ніби і знаєте, що народ, який не годує свою армію, буде годувати чужу. Але ви досі думаєте, що це якась абстракція. Що в принципі, ми, звичайно, понімаєм, але коли треба вибирати між Вовиною тисячею і підвищенням зарплат військовослужбовцям, ви вибираєте Вовину тисячу.

Вам прикольно кешбек і чекап здоров'я. Але здоров'я вам буде непотрібне в мордовських таборах, бо ви там дуже швидко вріжете дуба, якщо росія нас окупує.

Ви навіть не можете зрозуміти, що через низькі зарплати військових у вас персонально ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ шанс бусифікації! Бо коли люди не хочуть іти в армію на 18 тисяч гривень зарплати, ми, підрозділи військового рекрутингу, не можемо знайти необхідної кількості добровольців! І тоді ТЦК починає шукати всіх як вміє і це нікому не подобається.

Як військовослужбовець, я не можу критикувати політичне керівництво, тому скажу максимально відверто, що щиро його люблю, поважаю і пишаюся, що воно у нас є!

Але якщо б ви спитали мене, як свіжопринятий бюджет ОПЗЖ і Слуг впливає на обороноздатність країни, чесна відповідь буде – він не допомагає. Особливо, на фоні бюджету нашого ворога.

Фінансувати армію під час війни за остаточним принципом – не найкраща ідея. І якщо ситуація на фронті буде погіршуватися, ви тепер добре знатимете, чому.

Serhii Marchenko
    і допомагайте СВОЇЙ армії

ПС.А я колишній військовий і можу критикувати владу,а саме головне її треба жухати.Бо вона(влада)об'їлася ухи.І хто зараз начне щось там розповідати що щось не на часі іді ть разом з владою на хутір
    Востаннє редагував ohdesu: 04.12.2025 о 11:43

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

мне от интересно писькотряс это намеренно делает, чтобы мы проиграли или он такой тупорылый ?
    местные дегенераты еще говорят, что я называю писькотряса писькотрясом. А как его еще называть ?

Дописів
    56 566

Типово

Всі " сплять" ,а воно працює!
    Театр одного актора. ))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Всі " сплять" ,а воно працює!
    Театр одного актора. ))
    о привет, я думал тебе перестали гроши платить от дерьмака и ты пропала ))
    на твой гамнафон выделили 4млрд будешь смотреть кралврал95 и ржать весь год

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 213

Типово

индивидуальньіе раскаяния будут принимать работники суда в бане на Совиньоне.

Дописів
    56 566

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    о привет, я думал тебе перестали гроши платить от дерьмака и ты пропала ))
    на твой гамнафон выделили 4млрд будешь смотреть кралврал95 и ржать весь год
    Прекрасно! Государственная информационная политика требует капиталовложений.)
    И мне нас рать,что ты там думал. Я вообще-то в Закарпатье отдыхаю.)

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 213

Типово

война? переговоры? трумп? выборы? та поxуй на них, изо всех сил.

важно вообще другое

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Прекрасно! Государственная информационная политика требует капиталовложений.)
    И мне нас рать,что ты там думал. Я вообще-то в Закарпатье отдыхаю.)
    Ну да, если фронт рухнет, то будет тебе государственная информационная политика про государственный переворот на Украине и биндеровцев. А отдыхать будешь в сибири

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 519

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    война? переговоры? трумп? выборы? та поxуй на них, изо всех сил.

важно вообще другое
    Там нет "НГ в Буковеле"

Сторінка 10 з 360 ПершаПерша 123456789101112131415161718192060110 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті