Кот когти точит о колеса втихаря
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Зы, у кузова который давно на рынке оказалось одно неожиданное преимущество. Куча дешёвых колес на б/у рынке. Правда 90% из них с зимней резиной. Я полгода уже поглядывал и наконец "выскочил" комплект с летом, и судя по фото, описанию таки в (очень) хорошем состояни. Купил, на зиму глядя таки летние колеса. Посмотрим, повезёт ли второй раз
в смысле на зиму взял лето?
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Куда будешь девать избыток дисков через 4-5 сезонов? ))
так быстро надоела авдотья?
ну типа последний зимеий сезон
толи к машине толи к резине сказано
А расскажите что то про ротацию колес между осями.
норм или лущше не страдать?
Якщо у вас моноприводне авто (або повний привід підключається за потребою), то на ведучій вісі протектор стиратиметься активніше і ця пара першою прийде на критичну мінімальну відмітку.
Переставляючи колеса, ви відтерміновуєте цей момент і запобігаєте значному дисбалансу між глибиною протектора на різних вісях, а отже і різниці в зчіпних характеристиках між ними.
Тобто процедура має певний сенс і тому, що відтерміновує витрати на нову пару шин, і тому, що сприяє безпеці. Робити чи ні - на ваш розсуд.
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Я ротирую по диагонали. На моих последних машинах большой акцент на заднюю ось, имеет смысл.
Кращу пару завжди на задню вісь незалежно від приводу, про це каже кожен виробник шин.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks