| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Эт да, хотя я так и не понял, откуда эту цифру высосали. Конкретно таз на фото стоил 159 за 13 дней.
Целых 12.5![]()
Много это или мало, я х.з. Но мне есть куда деть "секономленые" 300 за тазик более высокой ценовоой категории. Да и потребности тут на острове скромные.
Эт не значит, что неломаюшие японское качество должно так выглядить.
Я бы и рад почитать другие "рейтинги" но никто не пишет
У меня в последние года попадались:
- фиат 500. 2 раза, оба раза зачот.
- пежо 208(вроде) в довольно так себе состоянии, еще и в горах. Не понравилось.
- поло на турбожужжалке. Отлично. Но там пробег был смешной еще.
А почему сразу немецкой? Она дорогая, это объективно. Но мир же не заканчиваюся на этом.
Но если говорить за другой край рейтинга, то там
- форд фокус
- Polo ( как раз на Тенерифе дали один раз)
- фиат 500, вообще огинь, на самом деле
- ситроен с4
Это все машины в сегменте "самые дешёвые, котрые в итоге дали". С тем чтот ты букаешь, вооьще не имеет никакого отношения. Я вообще не помню, чтобы давали то, что букаешь, хотя размер соблюдают..
Востаннє редагував _pavel: 06.10.2025 о 15:49
норм пофлудили
как в старые добрые)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
бухой от копов уходил
https://t.me/hyevuy_dnepr/89924
та єто вот в обед
он еще и не местній
там их толпа бухих внутри
заметили неадеквата
сообщили копам
те погнались ну и вот
там еще с другого ракурса есть
https://t.me/hyevuy_dnepr/89923
Музей ретро-автомобілів Карачуна, який був в Дніпрі на Аеропортівській, переїхав у Львів.
https://galinfo.com.ua/news/spivzasn...rs_440000.html
Враховуючи обстріл Львова цього вікенду, навряд ця колекція тепер в більшій безпеці.
мдаааа
Учора, близько 17:00, до поліції надійшло повідомлення від очевидців про те, що п'яний водій Audi порушує ПДР.
Патрульні виявили автівку на Слобожанському проспекті неподалік вулиці Старочумацькоїї і подали вимогу про зупинку. Втім, кермувальник її проігнорував і лише пришвидшився, намагаючись втекти.
Під час руху він скоїв 3 ДТП, в яких постраждали 6 автомобілів, одна людина отримала травми. Після останнього зіткнення водій кинув авто і намагався втекти пішки, але його затримали.
Драгер показав 2,11 проміле алкоголю. Також з’ясувалося, що чоловік був позбавлений права керування раніше.
На водія Audi патрульні склали 10 адміністративних матеріалів.
Ну там вроде приняли закон о начислении баллов. И сильно оно поможет? Знаю кучку "малолеток", которые даже не думают права получать, но машины покупают. И ездят.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks