Увидели, а что понять?)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
шо там де-то рядом Зевс живет)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Ну так ..солнце, море. Погода у моря(С)
Утро в San Francisco
https://x.com/TheKevinDalton/status/1972362311303368970
Жаловаться будете?
Там есть комментарии. Вопросы-ответы. Мне за вас спросить?
В это время в другом месте "хорошие британцы"-
https://x.com/Basil_TGMD/status/1972335053406720193Рейс Ryanair до Аліканте, Іспанія, здійснив АВАРІЙНУ ПРИЗАДИСКУ після того, як п'яні британські пасажири почали битися.Літак приземлився в Тулузі, ФранціяКоли жандармерія почала заарештовувати групу, цей чоловік вирішив спробувати
Востаннє редагував observer: 29.09.2025 о 14:55
вот такая вот статистика
просто цифры
из тех трудоспособных украинцев что получили временную защиту в Испании работает 19%
из тех кто получили любой иной ВНЖ до 22 года работает 51%
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Я її знайшов. Німецьку бюрократію. Виявилося що для цього потрібно почати виїжджати з Німеччини. І здається усі таки милі стали, але бюрократія таки існує. Розповідати довго, але я десь неділю тому подав на закриття джобцентру з приводу від'їзду. І сьогодні не прийшли гроші, завтра візьму самокат та поїду у банкомат, бо треба ж за квартиру платити. Та саме у день виплат прийшли електронні листи у кабінет, о тому що виплати зняті за причиною від'їзду, хоча дату від'їзду я вказав. Ну звісно що така дата може бути тільки приблизна. Доречі на однокімнатні попит і вже є nachmitter.
Weidmanns heil ... Till Lindemann. Rammstein.
В Испании хорошо иметь украинскую удаленку, особенно если она АйТи, и не уровня тестировщик, естественно)
Нормально себя почувають, аренду платят, на все хвататет, апарты у моречка теплого)
Надо спросить, как с легализацией дела, а то давно не общались
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks