| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Значить вирулиш))
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Ден класний).
А яка красота навколо!
Насолоджуйтесь, панове, пока ще є сонечко та дерева зелені. Бо незабаром почнеться(...
Установил связь и доказал ее между фото и гадостями в интернете
https://www.tiktok.com/@iuriinovosel...14950916934968
А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть. Вернее, смотреть могут не только лишь все.(с)
...вибач, тезко, не втримався![]()
По суті питання - не можу ані погодитися, ані заперечити, бо спілкуюсь в інеті дуже мало і на вузькоспеціальні теми. Де на зовнішність всім похєр.
Востаннє редагував Evil Rex: 25.09.2025 о 12:25
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
а мені пофігу ))
Востаннє редагував Eльфа: 25.09.2025 о 12:58
Старий, пом'ятий
Котовожатий![]()
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Рекс кокет))
Старий, пом'ятий.(с) Фото з присмаком сексуальності. Якшо шо, бєз поползновєній. Я так бачу. Гарне, зріле, манке
Хорошенькая. Свеженькая))))
Где были?
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Дякую ))
трошки відпочинок взяла від інету ))) й людей, а як кажуть тільки біля моря розгладжуються зморшки на сердці ))
до речі прикольно, одна людина мене вітала з днем народження й тоді загубила перлинку на кільці, в цьому році теж отримала привітання й загубила потім вже сережку з перлиною.... збіг такий .... чи то знак від боженькі якийсь ...
У Ельфи очі глибоки як море, тіки не сині.
Ви закінчуйте з не молода, пом'ятий і тп. Кожен вік чудовий по своєму, в кожному є своя родзинка. Йуність це шалений час, та дорослішання має свої переваги. Єдине, від чого іноді сумно, шо час летить швидко. Дуже
Мі мі мі))
Котяра знатно дрыхнет.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks