| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"мне туда не надо" (це), окна эдишен
Вместо ерунды про нужно не нужно, лучше бы доделали (не будем показывать пальцем на марку) закрытие автоматом (особенно задних) при выключенноми зажигании и дожде; Пару раз ниливало чуть водицы
Shit or get off the pot!
я любитель корейцев еще с 2006 года, но вот это жлобство на автостекла всегда удивляла. И купив в 2018 тачку за 30к баксов и найдя в ней автостекла только на вод дверь просто нервно улыбался ))
Ну то зрозуміло що хтось колись інколи ті вікна і відкриває (хоча не дарма вони окремо блокуютьсч щоб діти не бавилися). Але функцію відкриття ніхто ж не оскаржує, вона є і хай буде, просто водію є чим свої руки зайняти щоб не тримати кнопку, а пасажирам не важко і потримати... коротше, на швидкість не впливає))
В лісу і панорама стає у природі.
Та я ж кажу що є в мене такі кнопки, тільки великої користі від цього не бачу. В якійсь автівці я навіть бачив замість 4х кнопок залишили лише дві, але з можливістю перемкнути їх на керування задніми (взагалі божевілля, але ж вони якось до цього дійшли).
А про 3 копійки зняти це тренд не тільки у корейців, а у всіх. Подивись на преміальні марки за 80, 100к і точно знайдеш де там 3 копійки зняли.
по материалам вообще мировой тренд сейчас все делать из переработаных
+ анимал-френдли без натуральной кожи
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
а ещё к автокнопкам японцев/корейцев - очень бесит когда вышел из машины, закрыл и увидел открытое окно сзади. приходится открывать, включать зажигание и закрывать.
еще на японце 2007 года можно было закрыть все окна с ключа\брелка
просто нажав и удерживая кнопку закрытия
так было и на более свежем японце
и на немце так же
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Так а ИИ? Он же должен спросить как только вышел из машины-Хозяин окна за тобой закрыть?![]()
То что ты общаешься с ии не значит что ты его хозяин
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks