| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Поддержу )))
Я и полотенечко поправлю, уголок к уголку и по голове дам, если кто-то нет))))
Пятно меня убьет точно))))
И убило, но славбо те серветки со спиртом вывели и я смогла успокоится, фасад был глянец, салатовый, а пятно чернильное ))))
Но что-то мне приходится конечно переживать молча и навсегда, что исправить невозможно или не уместно))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
вариантов :
отмыть таки ,
заменить фасады ,
заменить тумбу
дякую всім, буду пробувати відмити таки )))) гірше вже не буде точно ))
э ще варік- все йодом пофарбувати
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Ой, какие они худенькие, когда их купают, котики особенно(((((
Насчёт йода, слышал что помогает обычная сода с водой. Развести до состояния пасты, покрыть поверкность точечно, плотным слоем. Дать высохнуть 1-2 часа. Смыть тёплой водой с мылом.
Х3...
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Пофарбувати акріловою фарбою. Можна в інший колір. Може бути очень даже красіво, якщо руки з правильного місця, а не як у мене
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
Я все виводжу доместосом. Принаймі акрилова раковина також у йоді була та у фарбі для волосся. Спробуй, якщо не сцикотно)))
Я іноді можу таке зробити, що потім точно тре купляти новеале ж я і не дєва)
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
Робота, робота, робота. Всіх бачила всі гарні. Клепонька розцвіла. Явно закохалась))) Оушен купив костюм на 3 розміра більше і вдивляється те, чого нема. Норм костюм, він же повинен виконувати свою місію захисту, а не подіумні кольори.
скачать картинки с
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
Прийшла, всім насипала, запилила сєбяшку, впоралась)) тре відпочити, сьорбнути кавусі. Гарне фото, тільки тригерить від асоціації здати на штори![]()
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks