| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
карандаш же обсуждался)).
Ластики да, они ,кстати, отличные у них.
Вибачте, але м'який кохинор нам не потрібен)) навіть з вусами![]()
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
То є так. Але у м'якого Кихінора вуса можуть щось поліпшити. Значно. А можуть і прокращіти в рази. В рази!!!
Але треба провести випробування...
Ми ж тут науково обговорюємо, як на теоретичній кафедрі осецевсе. Так?
![]()
Ну такоє.. Тіки шо полоскотать)
Вуса не мій фетіш.
Я запала на чоловіка спочатку на гарні пружні сідниці, потім на блакитні яскраві очи і борода як у Ляпіса Трубецького![]()
Хренассе, разговоры вчера. Смотрю у раптора был неполный рабочй день![]()
вони давно не то пальТо ))
марко кращі ,
але зараз взагалі не актуальні
а взагаліс писанини
в мене поруч є кіоски високої кухні ( с) так їх сусід назвав ) я тепер всіх туди запрошую - а пішли в наш кіоск високої кухні - одна назва чого варто, але там дійсно дуже смачно, але вартість теж не Пузатої хати )))
будучі студенткою бідною якось с подругою купили морозиво - їмо й мріяли, як отримаємо димплом , підемо працювати й наїмось цього морозива скільки захочемо )))) почитала тут про омарів й інше ... ))))) життя мінливе ))
Востаннє редагував Eльфа: 06.08.2025 о 09:48
)))
из прошлого, разговор с сыном был :
а что ты с ней уже не дружишь , почему ?
- ну понимаешь мам, она красивая девочка, но поговорить с ней не о чем, она не читает книжек, не интересуется историей....
- а .... читает и интересуется ?
- да, мне с ней интересно...
наверное хорошо, когда молодой парень в 17 лет таки выбирал не красивую куклу, а девочку с которой ему интересно и есть о чем поговорить ....( с интересной он уже вместе 7лет )
...
Востаннє редагував *Vica*: 14.08.2025 о 11:06
110 гривен налом. Час пути. Все чётенько было.
Востаннє редагував SofiElena: 06.08.2025 о 16:06
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
З пакунками смаколиків після бла бла кар по промзоні пішки і потім зворотньо пішки і шукати як повернутися не той варіант. Але дякую
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks