| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
таквотоночемихалыч..))
Elon Musk:
"Ирландия должна выйти из ЕС.
По идее, все страны должны выйти. Он разрушает демократию в Европе."
--
а мы туда еще токо стремимся,
может уже надо и перестать..
надеюсь, мы ж не хотим быть разрушителями демократии,
или хотим..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Похоже, что в этого Маска вселился Гена Балашов
Скабєйчук запросила Власєнко шоп він розповів як показав пєтьману середній палець. У зедебілів зʼявився новий герой )))
Для тих хто носить шапку із фольгі і вірить в коноплі в НАБУ і ядерний конфлікт між кацапами і сша:
Ядерний блеф путіна
На рф ~12 атомних підводних човнів,
які несуть балістику,
10 з яких перебувають біля пірсу
(при масовому виході в море будуть нові випадки «Курськ», «Комсомолець» тощо). 14 - багатоцільових човни, 11 - носії крилатих ракет.
Всього ~ +- 40 субмарин.
Стратегічна авіація рф зазнала втрат у розмірі ~ 22% за останні 1,5 роки + незадовільний технічний стан і старість. «Орєшнік» існує в хворій уяві путіна, «Сатана» стара як мозок путіна,
«Тополь» відстежений всіма розвідками світу.
США мають 14 атомних підводних човни з балістикою,
4 з крилатими ракетами
(до 154 ракети типу Tomahawk)
і ~ 50 багатоцільових човни.
Всього - 66 підводних атомоходи).
Таким чином, 18 субмарин виконують стратегічні можливості,
інші - розвідувально-ударні (наприклад потопити когось типу «Курськ»).
США мають ~1400 розгорнутих боєголовок, які може запустити протягом 30 хвилин.
Система ПРО рф не здатна протистояти такому удару одночасно.
Основою блефу путіна і його «собутильників» є, як завжди,
загроза ядерної війни.
Не слід забувати,
що діти російських чиновників живуть і розмножуються саме в західних країнах. Тому, з огляду на це і на технологічну перевагу США,
найкращий і найменш болючий варіант для рф - підірвати ядерну бомбу в Кремлі.
Трамп зіграв з путіним по путінські,
підняв ставки.
Не слід забувати,
що Україна, яка для рф не має бути на рівні стратегічного противника,
вже виснажила російську федерацію в хлам.
Про протистояння з Заходом, на даному етапі,
Москва може тільки надувати щоки власному населенню.
(Є. Сасько)
@drive_Ernesta
Гарна пісенька, хоч і ка
На адресу алконавта…
Востаннє редагував ohdesu: 02.08.2025 о 10:57
Люди продають будинок у Покровську і виїздять, це я розумію.
Але нащо люди купують будинок у Покровську коли бойові дії наближаються?!
У мене лише одне пояснення.
Але є нюанс.
https://t.me/RBC_ua_news/155452?single
Та ты шо!!! " Они раскрыли,бо неделю назад отстояли их Незалежности..."
А месяц назад,до принятия закона посягнувшего"" на их незалеЖность,им как плохим танцорам,собственные яйца мешали эту схему раскрыть?
Как я и говорила,получив встряску - эти дармоеды будут землю рыть,чтоб нарисовать картинку видимости бурной деятельности и доказать свою эффективность.
Ну хоть немного,бедняги,напрягутся.
ООН выпустила доклад о том, что доклады ООН почти никто не читает
В докладе ООН, посвященном поиску путей повышения эффективности и сокращения расходов, организация констатировала: ее доклады мало кто читает
«Огромное количество совещаний и докладов доводит систему — и всех нас — до предела. Многие из этих докладов мало кто читает. Каждый пятый доклад скачивают менее 1000 раз. И скачивание не обязательно означает чтение», — заявил Гутерриш.
каюсь..
ни разу не скачивал, ни разу не читал..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ничего не потеряли. Неоднократно скачивал и читал, была такая необходимость. Пустопорожняя болтовня, создание видимости бурной деятельности, как впрочем и все, что исходит от этой организации последние 60 лет. Первые два десятка лет были довольно плодотворными.
I'm not arguing. I'm just explaining why I'm right
Так они ж раскрыли Чернышова, Миндича и Шаурму это все ближайший круг зели. Миндич это вобще сейчас что-то типа кало-мойского, но он смог сипаца в Австрию. Посмотрим, смогут ли НАБУ взять его за сраку в Австрии. Обыски у шаурмы в Германии были. И не забывай о том, что телефон портнова у испанской полиции. Я думаю там много чего есть на зелю и дерьмака ))) Под выборы это гавно вывалят на тупорылый зе лохторат, если еще такой остался, хотя зеля уже и так политический труп )))) А вот петьмана оправдают в суде, ибо он честный (ну либо у него есть мозги в отличие от тупорылого зели и дерьмака). На петьмана эти дегенераты не смогли ничего нарыть за 6 лет, а на писькотряса уже компромата тонны причем как в Украине там и в Европе. Ну ты не расстраивайся, будешь смотреть кралврал95 на Г+Г там тебе зеля будет петь песни о том какое у нас галимое правительство)))
Востаннє редагував ohdesu: 02.08.2025 о 20:31
Схоже, на земарафоні "плєчєвим"(с) "забули" пояснити, що зазвичай кримінальні справи розслідуються ДОВГО - тижні, місяці, а іноді й роки. І лише ПІСЛЯ отримання якогось результату повідомляють про це публічно. А у "плєчєвих"(с) своя реальність: справу розслідують 2-3 дні, про постачання зброї на мільярди баксів домовляються за пів години на зустрічі лідерів держав (ще й встигають за цей час підготувати та роздрукувати сам договір, ага) тощо.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
И еще есть нюанс, справа розглядается в суде, который как правило с поддерьмаковскими судьями. Если это не вакс
"Вифсьоврьоті!"(с) Нічого вони не робили 10 років, лише після пєндєля САМОГО почали за ГОДИНИ розкривати купи справ.
Зевівці не повірять цьому компромату, скажуть, що це підробка. Це лише на Пороха всі плівки СПРАВЖНІ, навіть якщо правоохоронні органи відкрито заявляють, що вони ПІДРОБКА. А на бубочку не може бути жодних компроматів - він БЕЗГРІШНИЙ!Я думаю там много чего есть на зелю и дерьмака ))) Под выборы это гавно вывалят на тупорылый зе лохторат
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
знову ж таки, якщо лідери держав про щось зустрічаються, в цивілізованих країнах це означає, що вже була проведена вся попередня робота і зустрілись вони лише потиснути руки і пофоткатись.
всю роботу по узгодженню, довгу й марудну, виконують спеціальні бюрократи з двох сторін.
цього дійсно не знають не-фахівці, якими, нажаль, наповнений не лише інтернет, але й істеблішмент деяких країн. волею народу, так би мовити. наповнений
Востаннє редагував Мафальда: 02.08.2025 о 21:14
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks