С дурнерис хороша пара будет
Пусть даже в роли любовницы.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Киев(((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Рашка взагалі охуїла там же у Києві
Кіт Келлог (кац. Кот Кєллог).
Мєдвєдєв скоро Trampa будет накуй посилать у твітері. Куда катіца мір ?
Тобто вкрайнеобхідні ліки возити з паРаші МОЖНА. Турбіни для генерації МОЖНА. А не менш необхідні і ВІДСУТНІ у всіх інших країнах запчастини для нашої військової техніки - ні? Це я про ту історію зі Свинарчуками, коли на початку війни вони через треті руки за будь-якими цінами привозили в країну запчастини для танків та іншої важкої техніки, яка вже багато років стояла зламаною, але була КОНЧЕ НЕОБХІДНА на фронті, щоб вбивати ворога. Тоді ті запчастини в прямому сенсі слова ВРЯТУВАЛИ країну. Минуло вже 11 років, а стадо порохоненависників і досі верещить про державну зраду, співпрацю Пороха з ворогом тощо. В чому різниця між ліками та цими запчастинами?
Вже запізно: там невиліковний випадок.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Помню сбу при писькотрясе преследовало тех, кто у рашки спи3дил клистроны. Дерьмак хорошо работал на xyйло, даже операцию по вагнерам провалил
Ну да. Когда враг предлагает купить у него пулю, дабы пристрелить его - это ни в коем случае нельзя делать, ведь в кармане у трупа будет на пару монет больше. Это не Логика, это Супер-Логика.
Уточним - такие пули есть только у него, а сделать самим: 1) нет времени; 2) руки из задницы; 3) воруют... Выбираем любой вариант.
Еще больше вопросов с продажей врагу. Если это потребительские товары, особенно те, которые будут сожраны или выпиты, то в чем проблема? Враг тратит валюту (его деньги разве что для оклеивания отхожих мест, и то не сильно красивы), финансирует наш бюджет через уплату налогов производителями (а финансировать армию мы можем только с бюджета и некоторых спец.программ помощи), дает рабочие места. Другое дело, что нужен мощный контроль, чтобы под видом лимонада в ПЭТ-бутылках к врагу не ехали снаряды.
Теперь понятно почему ты мошонка 22.07 орала с трибуны про внєшнєє управлєніє и прочие кацапские нарративы оказывается ее депутат под следствием набу. Ну тут прям бинго - друзья писькотряса и депутаты ты мошонки с делами. Поэтому писькотряс и решил ликвидировать набу и сап. Лохам традиционно рассказали про агентов кремля:
https://www.pravda.com.ua/articles/2025/07/30/7524042/
Писькотряс паходу идет по своему же сериалу: «пИ3дят и пи3дЯт»(с) )))
Востаннє редагував ohdesu: 31.07.2025 о 10:27
Ворог нічого тоді не пропонував, запчастини купували ТАЄМНО. Але для Вас, як я розумію, краще було б, якби тоді країна ЗАГИНУЛА, бо тоді НЕ БУЛО іншої техніки, окрім цієї відремонтованої. Так і запишемо.
Війна ВЖЕ ТРИВАЄ (нагадаю: мова про 2014 рік). Ворог ВЖЕ ОКУПУВАВ майже весь Донбас та Крим. Ворог ВЖЕ НАСТУПАЄ. Важкої техніки у нас в ту хвилину НЕМАЄ. Я вибачаюся, але Ви зараз шуткуєте, кажучи, що треба було тоді плюнути на оборону і почати розгортати виготовлення цих запчастин на своїх заводах?Уточним - такие пули есть только у него, а сделать самим:Якби це написала "плєчєвая"(с), я б не здивувалася. Але Ви...
Ще один, для якого краще було б, якби 11 років тому Україна ЗАГИНУЛА.
Співчуваю.логики нет в каждом сообщении.
Так и запишем. Что такое сарказм и ирония Вы не в курсе. Ладно, в следующий раз буду вставлять картинку.
Сарказм і іронія в питаннях війни та смерті? Ні, не в курсі.
Интересно, сегодня бомжанский и ты мошонка будут голо-сувать за внєшнєє управлєніє ?
"Дія"... Наверное разработчики еще и зарплату за нее получили. Хотя по справедливости, за это электронное дерьмо должны не зарплату получать, а ежемесячный штраф платить. Просто невозможно пройти авторизацию.
это НЕ кияни. реальные кияни в гробу видали эту платную падаль и не имеют с ней ничего общего.
албанский манкурт-гастарбайтер рассуждает кто реальние кияне, а кто нет![]()
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
А хто і де писав про фінансування ворожої армії? Передивилася останні пару-трійку сторінок теми - не знайшла. Тицьніть пальцем, будь ласка.
Якщо ти забула, у мене Є СКРІНИ твоїх висерів. Тож на відміну від тебе я ніколи не стверджую БЕЗ доказів. До того ж ту ситуацію, коли ти тут обсирала військового, який, лежачи в реанімації, посмів в соцмережах не погоджуватися з діями голови "слуг", тут всі пам'ятають.
Цікаво, є хоча б одна година на ріік, коли ти НЕ БРЕШЕШ? Де і коли бодай раз ПОКАРАЛИ того, хто ображав наших військових? Докази!!! Нагадати, скільки разів ти ображала Залужного? Скільки лайна в його бік ти тут виваляла? І коли він ще був Головкомом, і тепер, коли він посол. А він ВІЙСЬКОВИЙ!!! Більш того, він ГЕРОЙ УКРАЇНИ! Він для України зробив БІЛЬШЕ, ніж ти і все твоє оточення за все своє життя! Але те, як ти його ображаєш, вже давно вийшло межи людяності.Вот что,что ,а оскорбление военных на этом форуме модерацией караются сразу и жёстко.Бодай раз ти отримала покарання за це? Ні! Крайній такий випадок - твій висер в його бік 12 липня. Та й не лише ти тут ображаєш і його, і Кривоноса, і Муженка, й інших військових, - жодного покарання за це ніколи не було. Тож досить брехати!
Якби то була ЄДИНА твоя помилка, можна було б повірити. Але ти безграмотна, як сибірський лапоть! І про це тобі не казав хіба що лінивий. В мене повно доказів таких твоїх "авдєєвих канюшен", - чомусь так "вдало" Т9 лише в тебе виправляє, більше ні в кого. Ти до пенсії дожила, а так і не навчилася визнавати свої помилки.с " авдеевыми конюшнями"). Только идиот не понял,что Т9 сменил буквы
Самокритично.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks