Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 4, показано з 1 по 4.

Тема: Вибір Мінітрактора

Звідки Ви
    Dnipro
    Дописів
    35

Типово Вибір Мінітрактора

Який міні трактор можна взяти в нинішних реалиях в бюджете десь 400-450 тис.грн по потужності дивлюсь щось в районі 40/50 коней. Поки дивився може Файтер 404 або 504, порадьте щось в такому бюджеті, що ще можна розглянути.

Дописів
    116

Типово

Цитата Допис від Dizario Переглянути допис
    Який міні трактор можна взяти в нинішних реалиях в бюджете десь 400-450 тис.грн по потужності дивлюсь щось в районі 40/50 коней. Поки дивився може Файтер 404 або 504, порадьте щось в такому бюджеті, що ще можна розглянути.
    А яка площа обробки, я б від цього плясав, якщо у тебе там до 15 гектарів, то так можна взяти якогось китайця з тих що ти написав, враховуючи що в них 2 гарантія. А так це тобі краще десь знайти спільноту аграріїв.

Звідки Ви
    Dnipro
    Дописів
    35

Типово

Цитата Допис від Ramzesdp Переглянути допис
    А яка площа обробки, я б від цього плясав, якщо у тебе там до 15 гектарів, то так можна взяти якогось китайця з тих що ти написав, враховуючи що в них 2 гарантія. А так це тобі краще десь знайти спільноту аграріїв.
    Та вирішив запитати може в когось з форумчан досвід використання є. Площа під обробку 12га + додатково можливо там покос буде, це під питанням. Це я просто зараз шукаю інформацію, на наступний сезон, що б стартувати. Просто я глянув в самому Дніпрі дилера наче немає тільки Кривий Ріг.

Дописів
    30

Типово

У бюджеті 400–450 тис. грн можна розглянути кілька варіантів мінітракторів потужністю 40–50 к.с.:

Файтер Т-404 RD (40 к.с., 4х4, без кабіни): ціна від 305 000 грн.

Файтер Т-504 (50 к.с., 4х4, з кабіною): ціна від 388 220 грн.

Скаут TY-404 (40 к.с., 4х4, без кабіни): ціна від 329 987 грн.

Кентавр 404S (40 к.с., 4х4, без кабіни): ціна від 268 450 грн.

ДТЗ 5404 (50 к.с., 4х4, з кабіною): ціна від 379 960 грн.

Вибір залежить від ваших потреб щодо наявності кабіни, типу приводу та додаткових функцій. Рекомендується звернути увагу на технічні характеристики та відгуки користувачів перед покупкою.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті