Котировки > 1DOGE=9,89UAH
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Котировки > 1DOGE=9,89UAH
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Федоров анонсував запуск аналога американського DOGE в Україні
В Україні з'явиться аналог американського департаменту, який відповідав за скорочення державних видатків (DOGE).
"Планую запустити аналог DOGE для кількох проєктів. Потрібно терміново скоротити видатки та оцінити ефективність. Буду шукати людину, яка очолить цей напрямок", – повідомив перший віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
DOGE – це Департамент ефективності уряду США, що був була створений 20 січня 2025 року. Абревіатура організації – DOGE – є відсиланням до інтернет-мему Doge та криптовалюти Dogecoin. Цей департамент очолював мільярдер і бізнесмен Ілон Маск, і його основною метою є підвищення ефективності федерального бюджету, усунення зайвого регулювання та оптимізація роботи державних органів США.
https://censor.net/n3564050
Підписатися
Какие варианты кого поставят
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks