Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Слава дерьмаку!
рановато, вот как станет Президентом)
Верховный дерьмак Украины какую-то бабу хочет поставить на премьера как будто оно какое-то поможет
Как это поможет простым укрАинцам ?
вона це просто технологія
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
))
я маю на увазі мар'яну. її включають щоб каналізувати суспільні емоції. більш того - щоб їх посилити. і всіх вже непокоїть її дно, а не те що відбувається
а у хлопців броманс, я казала
вони як шерлок голмс і доктор ватсон
Востаннє редагував Мафальда: 27.06.2025 о 22:05
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
В даунтауне Сиэттла можно купить всё )))
Без рецептов или лицензий
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Дерьмак потужно розминував все шо можна в 2020 роци шоп рашка зайшла без перепон. Зразу видно мудристь и далекогляднисть цих видатних диячив сучасности (зели и дерьмака) вони думають на 2 роки вперед
Я рахую шо таких мудрих и далекоглядних политикив треба ще раз вибрати
Я буду голо-сувать за зеленського як алекстцк
Востаннє редагував ohdesu: 28.06.2025 о 08:22
Если он ай тишник , работающий на другую страну, то да. Вот к примеру наши американские работодатели предложили, либо в пятницу берите выходной, либо в понедельник...понимают и поддерживают наши ценности и традиции. А так да, все кто горбатится на благо и процветания страны за гривни, радоваться и праздновать строго запрещено.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks