Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
киевский торт ))
сегодня утром читала, как какая-то жиночка тайно зустрічалась с іншим чоловіком, який мав маг хамона, аби таким чином виманити в нього елитну ногу хамона за 38 тис грн , яку вона планувала подарувати на ювілей своєму чоловіку .... - в мене відчуття, що зараз новини пишуть з дурки ))))
Та вроде пока заткнулись...
Временно.
Судорожно ищут другие поводы .
Сегодня у них в тренде " непрофессионализм".
В некоторых моментах можно было бы и согласиться ( бо хто ж сейчас реально знает как надо правильно обороняться от в разы превосходящего по ресурсам противника), но тогда будет не так занятно их " драконить". Да и нафига им подсказывать новые темы для нытья.
«Теперь у нас есть стратегическое преимущество. Почему мы должны его терять?
Мы его не потеряем. Мы идем дальше. Мы продвигаемся и будем продолжать продвигаться..», — Песков.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Вспомнил классика
https://youtu.be/s2ncCSE0wVg?si=3CcW_DkvJ1bxvLho
Вы этот киевский торт пробовали из магазина рошен именно фирменный??? дерьмо дерьмом, одно масло и крем...орыгатся можно.
Ну конееееечно)).
В том что рашка на нас напала виноват Зеля, а не рашка)? Они к этому готовились много лет, а активные действия начались с Крыма. Напали бы полномасштабно и про Порохе, может даже раньше 22 года.
Шакалье и гной человеческий не нападают лишь на тех, на кого страшно нападать.
Про дерьмака:
Писькограй естественно оставит дерьмака и ничего менять не будет. Это же не его родственники каждый день погибают. Скумбрия с дыточками давно заграницей, он с дерьмаком в бункрере у него все ок. Нарид он вертел на бананеМене зовсім не радує, що Андрія Єрмака не хочуть приймати у Вашингтоні настільки, що це вже просочується в пресу.
Ще більше мене на радує, що це не просто черговий бздик упоротої адміністрації Трампа, бо у Байдена теж не хотіли бачити Єрмака. Зараз він токсичний однаково що для республіканців, так і для демократів.
Я думаю, це результат того, що деякі нові політики начиталися Макіавеллі і вирішили, що раз Україна на перших шпальтах, значить вони будуть керувати світом не привертаючи уваги санітарів.
Але світ виявився дещо складнішим. І медійність – це добре, але вона не відміняє того, що твоя вага дорівнює твоєму впливу. Мені здається, на якомусь етапі пан Андрій дещо переоцінив свою вагу і вагу країни, яку представляв.
Оті твіти Байдену "чоми ми не в НАТО?" з літака чи висміювання друга України Бена Воллеса за зауваження про вдячність за допомогу Великої Британії, мали наслідки.
Бо нас, звичайно, люблять і співчувають, але ж ніхто не дасть витирати об себе ноги. А Андрій Борисович цих настроїв, на мою думку, не відчув. І дещо переоцінив свою і України важливість для союзників.
Я думаю, перший дзвіночок був коли адміністрація Трампа публічно закликала відкликати посла в США через скандал у Пенсильванії. Тоді посла залишили, показавши сталеві яйця і сталеві ж мізки. Бо якщо приймаюча сторона не хоче посла, значить його робота не буде ефективною. І рішення залишити посла і зруйнувати відносини з новою адміністрацією було, на мою думку, не найкращим.
Тепер другий дзвіночок – не хочуть вже самого Андрія Борисовича. Причому, не хочуть настільки, що вивели це небажання у публічний простір.
І тут питання до президента. Що він обере? Призначити перемовника, який не буде викликати відрази у найважливішого партнера і, можливо, доб'ється результату? Чи залишити свого друга, який результату не матиме точно?
Зараз такий час, коли ефективність дорівнює слову "вижити". Щоб вижити, ми зобов'язані бути ефективними на 200%. Інкше ніяк. То будемо, чи ні?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks