Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 303 з 344 ПершаПерша ... 203253293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6865, показано з 6 041 по 6 060.

Тема: Трамп. Том 3

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Глициния Переглянути допис
    И это ж еще вопрос чипирования через вакцинацию и 5G не раскрыт. Что же дальше-то будет
    у меня через 2 года после вакцинации дома цветок завял в горшке
    это всё из-за байдена

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 585

Типово

Адрес, юр. адрес присваивает комиссия миськради, Суболг прав.Так что мерия может руки выкручивать если шо.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    не 100%,
    аби пройшло засідання забудовник подає документи , де є план ділянки, квітанція за сплату пая, документ про призначення ділянки під житловий комплекс ,

до права власності на квартиру мерія міста взагалі не має відношення, то вже забудовник робе за доп. плату через нотаріальну контору .
    декларацію про готовність та ввод в експлуатацію? ні? без цього можуть дати у нас в Дніпрі адресу?
    ми єдине місто де адреса надається не автоматично з реєстрацією будпаспорта, алише після вводу в експлуатацію, та ще з такою купою паперів, що просто швах.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 585

Типово

Ввод объекта есть , адрес же объекта в нем указан. Но это еще далеко не все)))
    з такою купою паперів, що просто швах.

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    декларацію про готовність та ввод в експлуатацію? ні? без цього можуть дати у нас в Дніпрі адресу?
    ми єдине місто де адреса надається не автоматично з реєстрацією будпаспорта, алише після вводу в експлуатацію, та ще з такою купою паперів, що просто швах.
    я пишу про Київ й міста -супутники ,

про автоматично не чула )) сертифікат вводу в експлуатацію ( там є нюанси від класу забудови ) дають до призначення поштової адреси, цим займається в нас ДIAМ ( раніше було 95% готовності було ок, зараз чула хочуть % знизити..... ну таке собі , як для інвесторів й майбутніх власників - це дуже ок для забудовника, але не для власників майбутнього житла , але я вже 4 роки цим не займаюсь, тому 100% не скажу прийняли чи ні ) .
    я проходила весь шлях й скажу так - 70% забудовників подають документи з порушенням, або чогось не має, коли комісія приїзджає не перевірку там ще купу порушень находять, при чому це можуть буть як дрібні , так й досить весомі , забудовнику цікаво спихнути скоріше все з себе, а потім ......тись з цим мешканці ,

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Адрес, юр. адрес присваивает комиссия миськради, Суболг прав.Так что мерия может руки выкручивать если шо.
    я писала не так ) - решение принимается на сессии городского совета , застройщик подает документы и согласно протокола выносится решение, далее уже застройщик начинает оформление прав собственности квартир ,
    городской совет конечно может доколупаться, но.... если все было оформлено правильно и все налоги застройщик уплатил, как правило первая же сессия присваивает адрес без проблем ,
    заносят там еще до уплаты налогов на землю, поэтому у нас таких дел с нарушениями в целом по Украине валом .... занижение стоимости и налога ...

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 585

Типово

Я и Суболг пишем как в Днепре.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

я пишу про Київ й міста -супутники ,

про автоматично не чула )) сертифікат вводу в експлуатацію ( там є нюанси від класу забудови ) дають до призначення поштової адреси, цим займається в нас ДIAМ ( раніше було 95% готовності було ок, зараз чула хочуть % знизити..... ну таке собі , як для інвесторів й майбутніх власників - це дуже ок для забудовника, але не для власників майбутнього житла , але я вже 4 роки цим не займаюсь, тому 100% не скажу прийняли чи ні ) .
    я проходила весь шлях й скажу так - 70% забудовників подають документи з порушенням, або чогось не має, коли комісія приїзджає не перевірку там ще купу порушень находять, при чому це можуть буть як дрібні , так й досить весомі , забудовнику цікаво спихнути скоріше все з себе, а потім ......тись з цим мешканці ,
    Ельфа, ви все вірно пишите з свого досвіду, але корупційні гроші простіше отримати з забудовника чим з мешканців, тому така куча паперів та всього іншого. ДІАМ нажаль цієї проблеми не вирішила.
    Бо з боку держави (на мій погляд) не повинно бути питань до забудовника якщо:
    - є правовстановчі документи на землю з потрібним призначенням (а без цього не дається дозвіл на початок робіт)
    - є проект, який пройшов деравну експертизу
    - є фактично виконані роботи, з підтвердженням технагляду що вони проведені згідно існуючих ДБНів, та авторського нагляду щодо відсутності відхилень від проекту.
    - є підключення до інженерних мереж.

відмінності по кількості см2 в площах квартир не повинні турбувати державу. це справа між забудовником та власником
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

я на будинок своїм батькам доносив на адресу заяву дружини, що вона не проти присвоєння адреси, писав заяву про хозспосіб будівництва, та давав довідку, що на момент присвоєння адреси не підключений до мереж)))
    подавав без "прискорення" тому потрапив лише на третю сесію
    і це не багатоквартиний дім))

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

сомневаюсь, что многоквартирные секции ЖК где-то сдают иначе, норма ДБН и требования ДИАМ единые по всей Украине , реестр кстати тоже открыт для всех -там всегда можно найти - введен дом в эксплуатацию или нет, вносят так же данные про подачу на ввод и отклонения с замечаниями,

договорняки у всех свои и не один ЖК не строится без ведома мерии города это факт, вопрос в законности в нашей стране риторический....

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 410

Типово

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Ельфа, ви все вірно пишите з свого досвіду, але корупційні гроші простіше отримати з забудовника чим з мешканців, тому така куча паперів та всього іншого. ДІАМ нажаль цієї проблеми не вирішила.
    Бо з боку держави (на мій погляд) не повинно бути питань до забудовника якщо:
    - є правовстановчі документи на землю з потрібним призначенням (а без цього не дається дозвіл на початок робіт)
    - є проект, який пройшов деравну експертизу
    - є фактично виконані роботи, з підтвердженням технагляду що вони проведені згідно існуючих ДБНів, та авторського нагляду щодо відсутності відхилень від проекту.
    - є підключення до інженерних мереж.

відмінності по кількості см2 в площах квартир не повинні турбувати державу. це справа між забудовником та власником
    то я привела як аргумент забудовника скоріше спіхнути все на власника, бо якщо наприклад 2 секціїї по 160 квартир , середній розбіг по кв метрам навіть в 3 квметра, в мене наприклад було 4,7 , у сусідки 6 = 321 00 у.е. - забудовник кладе собі +++ фігня , але ж приємна , при чому частіше таке набігає в арках , дверні пройоми й інше , по суті десь до 2 кв метрві взагалі це та площа , яку взято але її де факто в тебе не буде... це так хитрощі з будівництва + налог на нерухомість то вже прибуток держави буде , воно наче теж копійки, але в маштабах всій країни хтось собі купе новій бентлі 100% ...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

то я привела як аргумент забудовника скоріше спіхнути все на власника, бо якщо наприклад 2 секціїї по 160 квартир , середній розбіг по кв метрам навіть в 3 квметра, в мене наприклад було 4,7 , у сусідки 6 = 321 00 у.е. - забудовник кладе собі +++ фігня , але ж приємна , при чому частіше таке набігає в арках , дверні пройоми й інше , по суті десь до 2 кв метрві взагалі це та площа , яку взято але її де факто в тебе не буде... це так хитрощі з будівництва + налог на нерухомість то вже прибуток держави буде , воно наче теж копійки, але в маштабах всій країни хтось собі купе новій бентлі 100% ...
    Не шукайте скритий підтекст)))
    99% це пройоб компанії яка готує техпаспорти на квартири, та допустимі ДБНом відхилення від проекту будівельниками
    технік заміряє одну квартиру по стояку і малює техпаспорти на всі однотипні інші)))
    так що у забудовника не було наміру на 325 доларів наїбати вашу сусідку))

Звідки Ви
    из сада
    Дописів
    952

Типово

А Гліцинія знає
    ...?
    Глициния знает, что опровергать каждую глупость, распростаняемую в интернете, - дело неблагодарное, слишком много дураков имеют доступ к клавиатуре. Но с удовольствием смеется над взрослыми дядями, с детским азартом верящими в эти глупости и демонстрирующими вершины образованности)

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Не шукайте скритий підтекст)))
    99% це пройоб компанії яка готує техпаспорти на квартири, та допустимі ДБНом відхилення від проекту будівельниками
    технік заміряє одну квартиру по стояку і малює техпаспорти на всі однотипні інші)))
    так що у забудовника не було наміру на 325 доларів наїбати вашу сусідку))
    як би я не знала ту "кухню " , але ж... 1 кв метр 650 у.е. - це ще дешево я пишу , я доплачувала саме по такому ціннику , але є нюанс , я знала одну норму - тому мені була знижка в 1000 у.е )))) від забудовника))
    це не пройоб компанії, а якщо будинок цекляний, то кожні 3 поверха є техничні умови по зовнішним стінам, подивиться на будинки й побачите , якщо моноліт, то там інші цікавинки, раніше коли квартири робили з дверима, лоджії відкриті , а не арки й вікно тільки в зоні лоджії ,
    тому забудовник ретельно перемірую кожну квартиру й генеральний план то лише картинка , це в його інтересах продати кожний сантіментр квартири, навіть якщо по сути то пройм двері між кімнатами або наприкла боковий вихід на лоджію, який 100% всі потім прибирают , нема вікна між лоджію та кімнатою ще ++ кв метрі , так во там 0,3 Х на кількість дверей по квартирі , там інше,
    забудовник найобує скрізь.... тільки аби то побачити треба дуже ретельно вивчати ДБН , як приклад - будинок с АО ( газові котли ) поквартирно від забудовника на плані в кожній квартирі є євакуаційна площадка біля лоджії, по факту її нема, все внесли в закриту лоджію, чому - бо це кошті й в першому варіанті це норми ДБН, а в другому це додаткові 1,2 кв метра по 650 баксів для забудовника , вікно туди продовжити ніяк не буде коштувати дорожче , тим паче в першому випадку там було би не просто вікно - а двері виходу - вони дорожче ніж глухе вікно 100%.... й так всюди....найобують інвесторій по повній ...чому йому трохи не так швидко дали сертифікат , бо є зміни.... інспектору в кишеньку -нема змін....
    .. в нас заміри були по кожній квартирі через 3 поверхи, будинок на 11 поверхів, останні два - дворівнені квартири, там геть все інше.

Типово

Но каждая не опровергнутая чушь становится ведь правдой, в глазах ее написавшего. А не опровергнутая несколько раз - истиной и кандидатом на канонизацию.

Это же старое доброе правило того, что лжец и чудак не ограничен ничем. Слишком велико количество версий

Звідки Ви
    из сада
    Дописів
    952

Типово

Опровергать, увы, бесполезно. Аргументы против веры бессильны

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 801

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    Мальчику плохо в Канаде. В Днепре было хорошо, а там плохо. Вот для показухи типа все настолько хорошо, что даже у собаки есть свой психотерапевт. А по поведению видно, что плохо.
    А что делают капризные мальчики, когда им плохо - они отравляют жизнь окружающим.
    Анализ уровень Бог.
    Спасибо

Дописів
    56 760

Типово

https://t.me/RBC_ua_news/143813
    Ну реально.нахера Трампу то ЕС,если он с парашей хочет торговать.

Звідки Ви
    в/ч А5180
    Дописів
    3 039

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    https://t.me/RBC_ua_news/143813
    Ну реально.нахера Трампу то ЕС,если он с парашей хочет торговать.
    Хотеть ещё не значит, что так и будет.

Сторінка 303 з 344 ПершаПерша ... 203253293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті