| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Переговоры закончились. Договорились обменяться пленными 1000 на 1000. Прекращения огня не будет. Хотелки РФ намного больше, чем предполагалось. Возглавлял российскую делегацию Мединский - глава Союза писателей РФ и по совместительству помощник Путина.
Говорит, что РФ может воевать еще много-много лет, намекает на возможные новые переговоры.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Ніколи не думав, що я побачу таке приниження діючої влади США. Я не громадянин США й ніколи в тих Штатах не був, але щось навіть мені стидно за таку владу...![]()
ЗІ Душ хто там наступний месія.... в тебе виходить ставити на повних лузерів...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
А тебе вже обскубли? Ну, буває.
А Ви ще не збилися, рахуючи зелену брехню? Мали б вже звикнути до неї.
Дійсно. Ну, пообіцяв мільярд дерев - то були одні обставини. Не посадив їх - то були інші обставини. Ну, пообіцяв 3000 балістичних ракет за один рік () - то були одні обставини, немає і не буде такої кількості - то вже інші обставини. Пообіцяв мільон дронів - одні обставини, не наклепали мільйона - то інші обставини. То все не брехня була, ні, - то все обставини міняються! Як ото поганому танцору щось заважає гарно танцювати.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Істину глаголиш.
Добре, що хоч не членограй, як тебе, бо тоді треба було б вішатися.
Пля, та ти ж сама себе видаєш з тим марафоном! Ти постійно сереш тут ВСІМ, що там кажуть! Іноді прямо цитуєш ДОСЛОВНО! Будь-яку подію взяти - в тебе по ній лише одна "правда" і лише одна "своя" думка: така, як на земарафоні, до дрібниць. Якого хріна тоді бісишся, що тебе в це мордою тицяють?Так же как она бредишь про марафон. Не поверишь,но не всем нужны"кущи,бойки и прочие берёзки ", чтоб иметь свое собственное мнение.
Не було перекладача.
в сетях пишут:
Министр обороны Украины Умеров:
"Потенциально готовится встреча на уровне лидеров стран."
Российская делегация:
"Мы продолжим переговоры. Мы удовлетворены результатом.
Мы приняли к сведению просьбу о встрече лидеров Российской Федерации и Украины."
Зеленский:
"Наша позиция: если русские откажутся от полного и безоговорочного прекращения огня и убийств, должны быть жесткие санкции.
Давление на Россию должно сохраняться до тех пор, пока Россия не будет готова прекратить войну."
--
я так понял, кроме обмена пленными, договорились только дальше договариваться,
короче, будут тянуть резину..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"Ні, синку, це фантастика!"(с)
Ти дійсно вважаєш себе крутою та оригінальною, постійно повторюючи це моє слово?Я тебе розчарую: ти виглядаєш посміховиськом та дурою. Продовжуй!
Мы довольны результатом переговоров, — глава делегації Володимир Мединський.
Договорились:
- В ближайшие дни будет огромный обмен — 1000 на 1000.
- Киев и москва готовят свое виденье прекращения огня, после этого переговоры продолжатся.
- Украина запросила прямые переговоры между Зеленским и путиным. Мы приняли это к сведению.
+10000000
А как же Вэнс-диванотрах?
А то, не ровен час, дед копыта откинет
Вот молодому и первое задание
Ну или Хегсет -- алкаш
Да, выбирать не из кого
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks