| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Все ж як нам пощастило, бо ще залишаються старі українці, носії і хранителі знань, норм поведінки, традицій, можна сказати - скрєп, невтомні борці за мир у всьому світі, братство і інтернаціоналізм, поборювачі різних бандерівців і передастів.
Не згадуючи про те, що про нових українців і українців взагалі в дописі і мови не було.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
У Subolg'а є рецепт, як припинити війну?
Рене Декарт
Так его же в первую партию на поезд в Сибирь. В лагерь.
Все продумано.
Решта йтиме туди пішки. Так що...
Рене Декарт
А про себя родственников петросяна что скажете? Куда вы пойдете поедите или денетесь?
Так ответили же-
Решта йтиме туди пішки.
да вот она
даже в рашистской версии все то же самое
https://www.youtube.com/watch?v=BWhtWisvcDE
забавно что ничего нового что уже показано там нет))
что явно гооврит о том, шо душ питается говном в интернете
или просто душевнобольной
что впрочем не исключает первого
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Якщо вірити Subolg'у, то у більшості українців якщо не є, то може бути:
"більшість українців розуміють, що існуючі проблеми в майбутньому будуть казатися казкою, якщо не припинити війну"(с)
Я, мабуть, належу до меншості, бо для мене саме визначення "припинити війну" потребує розшифровки.
Варіант капітуляції очевидний. Може, є ще якісь? Про це і запитував.
Рене Декарт
Востаннє редагував Душ: 16.05.2025 о 13:43
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Душ. ты заeбал своей рашистской упоротостью.
извини конечно.
Переговоры начались.........Сколько продлятся? Если более двух часов - уже хорошо.
Хотя бы узнаем требования сторон.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks