Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 226 з 344 ПершаПерша ... 126176216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236276326 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6865, показано з 4 501 по 4 520.

Тема: Трамп. Том 3

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    зачем?)
    ну ні так ні)))
    зрозумів, слався треба співати Найвеличнішому лідеру сучасності, за те що переконав трампушку))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 499

Типово

Ну вас и такое не устроило бы. https://www.facebook.com/share/r/1XdVTVfnZ9/

Дописів
    26 100

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    ну ні так ні)))
    зрозумів, слався треба співати Найвеличнішому лідеру сучасності, за те що переконав трампушку))
    зачем?)
    хотя о чем это я - НАХІБА

Дописів
    22 028

Типово

з простого
    міжнародні інституції замість справедливого регулювання стали амбасадорами змін під впливом ТНК, багато з них просто втратили довіру більшості країн світу - ООН, ВОЗ, МАГАТЕ, ОБСЄ, ФІФА, ОК навіть червоний хрест та інші зовсім не тим займаються
    є таке, але чого тоді товариш Трамп не робіть щось на кшталт таке:
    - USA. Україна, ми будемо вашими гарантами, головними союзниками не на словах, не на папірці, а по справжньому, на ділі - світове зло, тероризм з боку режиму путінізма повинно бути покарано, якомога швидше. Це наша місія, бо світові політичні і не тільки політичні інститути, формування більше не працюють як слід. Америка знову стане Великою, Україна понад усе.
    - ща, тільки каву поп'єм, і наши бойові кораблі будут біля "дверей" злочинців, постукаємо ... сподіваємось у такий спосіб вони таки зрозуміють, що співпраця краще чим ізоляція, в'язниця чи там ядерний попіл
    напрямки науки - які такі важливі дослідження були припинені? трансгендерність гризунів під впливом наркотиків? чи усвідомлення різноманітності пауками? просто напиши без гасел
    брешуть мабуть, так?
    Swathes of scientific data deletions are sweeping across US government websites – with decades of health, climate change and extreme weather research at risk. Now, scientists are racing to save their work before it's lost.
    -------
    Масове видалення наукових даних відбувається з вебсайтів уряду США, що ставить під загрозу десятиліття досліджень у галузі охорони здоров'я, зміни клімату та екстремальних погодних умов. Тепер вчені поспішають врятувати свою роботу, перш ніж вона буде втрачена.
    читати далі
    https://www.bbc.com/future/article/2...administration
    освіта - гранти надаються на певних умовах, якщо щось десь йде не так, прощавай гранти, грантові програми мають свій термін та час, гранти надаються на рік під визначені державою приоритети, якщо звіт про використання не влаштовує чи держава переформулювала приоритети, то гранти надаються на інших умовах чи не надаються
    .
    і до речі, практично у всіх країнах є кримінальні злочини повязані з расовою нетерпимістю, і це задача держави протистояти расової дискримінації - любої, якщо вона вважає себе демократичною
    от, вірно! бачиш, сам до цього висновку дійшов, навіть на фоні боротьби фінансами трампів проти ВУЗів USA

на всяк випадок ще декілька коротеньких ремарок.
    (це не перехід на другу тему, це все грані тієї ж монети
    - Пакістан є одним із головних союзників НАТО поза НАТО. Що там зараз коїться?
    - по ходу діла путіни також щось там наробили з РАН, науковцями, освітою (якщо буде час та натхнення покопайся у минулому сусідів)
    (може як трампи, не буду ставити знак "=", але щось є схоже)
    - трошки про програму СОІ (це особлива тема, з наскоку не вийде)
    Востаннє редагував KpoT: 29.04.2025 о 17:01

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 526

Типово

Беда беда

Дописів
    3 981

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Беда беда

Ну хоть не Трюдо
    Меня конкретно вот эта цитата интересовала
    Ми подолали шок від американської зради,
    Канадцы действительно считают сейчас американское руководство предателями? Почему ты тогда на Трампа ... симпатизируешь?

Дописів
    22 028

Типово

https://t.me/business_ua/12004
    Amazon проти Трампа.

- Компанія Amazon вводить (https://x.com/unusual_whales/status/...107070193?s=46) новий пункт, який відображатиметься під час оформлення замовлення на товар. Якщо товар потрапляє під тарифні війни, буде показуватися, скільки саме переплачує споживач під час купівлі товару через торгову війну Трампа.

- Білий дім уже відреагував (https://x.com/amitisinvesting/status...820821190?s=46) на це і сказав, що Amazon займається політикою і співпрацює з китайською пропагандистською фірмою, що є ворожим актом проти США.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 526

Типово Трамп. Том 3

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    Канадцы действительно считают сейчас американское руководство предателями? Почему ты тогда на Трампа ... симпатизируешь?
    Там в твоих цитатах же все четко написано.
    Канадцы считают действия Трампа нечестными.
    Но в целом, глобально, никто волосы не рвет.

Ну а я че.
    У меня есть идеи почему он это делает.
    Я в этом ничего плохого не вижу
    Востаннє редагував KSh: 29.04.2025 о 17:53

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 188

Типово

я очень разочарован человечеством.
    мне крайне неловко быть частью такого бесполезного племени.
    это какой-то позор (с)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 900

Типово

из интервью Дональда Трампа

"Голдберг:
    Видите ли вы когда-нибудь ситуацию, в которой вы придете не с войсками, а с большим количеством вооружения,
    с полномасштабной поддержкой Украины для сохранения ее территориальной целостности?

Трамп:
    Не обязательно оружие. Есть много видов оружия. Не обязательно оружие с пулями.
    Это может быть оружие с санкциями. Это может быть оружие с банковским делом. Это может быть много другого оружия.

Голдберг:
    Может ли Путин сделать что-то, что заставило бы вас сказать: «Знаете что? Теперь я на стороне Зеленского».

Трамп:
    Не обязательно на стороне Зеленского, но на стороне Украины, да. Да. Но не обязательно на стороне Зеленского. У меня были трудности с Зеленским.
    Вы видели это здесь, когда он сидел прямо в этом кресле, когда он просто не мог этого понять.

Голдберг:
    Это была одна из самых странных вещей, которые я когда-либо видел в Овальном кабинете.

Трамп:
    Все, что ему нужно было сделать, это замолчать, понимаете? Он добился своего. Он добился своего.
    Но вместо того, чтобы сказать «Хорошо», когда я сделал заявление, я сказал:
    «Ну, мы работаем над тем, чтобы решить эту проблему. Мы пытаемся помочь». Он сказал: «Нет, нет, нам тоже нужна безопасность».
    Я сказал: «Безопасность?»

Голдберг:
    Ну, разве он не должен защищать интересы своей страны?

Трамп:
    Да, он такой, но давайте сначала разрешим войну. Я на самом деле сказал: «Я даже не знаю, сможем ли мы ее закончить».
    Знаете, он говорил о безопасности после. После.
    А потом он сделал заявление, что-то вроде того, что они боролись в одиночку, им никто не помогал.
    Я сказал: «Ну, мы помогли вам 350 миллиардами долларов, а Европа помогла вам гораздо меньшими деньгами», что еще один момент, который меня беспокоит.
    Посмотрим, что произойдет в течение следующего периода, который займет почти неделю.
    Остались последние штрихи."
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 900

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    не надо было так сильно очаровываться..))
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    56 530

Типово

о чекаю 1234 та атріум з осанами трампу))
    З чим, з чим, ти тут чекаєш ?
    Хоча,якщо вже навіть нік прочитати не взмозі, то де вже тобі правильно сформулювати речення.
    Зав'язуй бухать.

Дописів
    56 530

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    мне крайне неловко быть частью такого бесполезного племени.
    это какой-то позор (с)
    Та да.
    Как почитаешь толпу набежавших сюда в последние дни " кормильцев" пи3здострадающих из-за бугра...
    Они куету несут,а мне за них стыдно.(
    И все вспоминается выражение про крепкий тыл. Если провести аналогию с неким ограждением/ забором, то в нашем явно вылетела четверть штакетин. И эти " вылетевшие штакетины" валяются где-то в канаве у дороги и вопят как все плохо у устоявших и продолжающих стоять.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 035

Типово

а що продовжувати?
    я
    Як що?
    Демократія вам вважається непридатною. Ваші варіанти, що замість неї? Пряме правління із центра? Генерал-губернатори, призначені там же? Сходки населення на місцях, з виборами отамана прямим голосуванням (як на Січі)? Військові комендатури?

Є якісь думки, пропозиції? Чи ви як Трамп: головне - все розвалити і тішитись, думаючи - на мій вік вистачить?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 035

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    А? Да?
    Думал мы от агрессора защищаемся а мы взаимно уничтожаем рашку.
    Тупо конечно, очень тупо

.
    А чому б вас не послухати. Як ви розумієте цю війну? Може, як війну за межу, або якесь гарне родовище, або як прояв особистої неприязні лідерів?
    Типу як сварки у Кайдашів, за грушку?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 526

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    А чому б вас не послухати. Як ви розумієте цю війну? Може, як війну за межу, або якесь гарне родовище, або як прояв особистої неприязні лідерів?
    Типу як сварки у Кайдашів, за грушку?
    Результат неправильной политики

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    є таке, але чого тоді товариш Трамп не робіть щось на кшталт таке:
    - USA. Україна, ми будемо вашими гарантами, головними союзниками не на словах, не на папірці, а по справжньому, на ділі - світове зло, тероризм з боку режиму путінізма повинно бути покарано, якомога швидше. Це наша місія, бо світові політичні і не тільки політичні інститути, формування більше не працюють як слід. Америка знову стане Великою, Україна понад усе.
    - ща, тільки каву поп'єм, і наши бойові кораблі будут біля "дверей" злочинців, постукаємо ... сподіваємось у такий спосіб вони таки зрозуміють, що співпраця краще чим ізоляція, в'язниця чи там ядерний попіл

брешуть мабуть, так?

читати далі
    https://www.bbc.com/future/article/2...administration

.

от, вірно! бачиш, сам до цього висновку дійшов, навіть на фоні боротьби фінансами трампів проти ВУЗів USA

на всяк випадок ще декілька коротеньких ремарок.
    (це не перехід на другу тему, це все грані тієї ж монети
    - Пакістан є одним із головних союзників НАТО поза НАТО. Що там зараз коїться?
    - по ходу діла путіни також щось там наробили з РАН, науковцями, освітою (якщо буде час та натхнення покопайся у минулому сусідів)
    (може як трампи, не буду ставити знак "=", але щось є схоже)
    - трошки про програму СОІ (це особлива тема, з наскоку не вийде)
    Крот, оцінювати зовнішню політику когось через власні очікування, а не інтереси цього когось - хибна справа і безглуздя.
    Но раз ти зрозумів, що з дофінансуванням гарварду (саме цікаве що гучніше інших скиглять саме ту наші свідомі громадяни, які розповідали, що вищі у нас повинні бути самоокупні, а освіта платна)) ти лажанув і перейшов до Пакістану, то що а твій погляд повинні зробити США як союзник поза НАТО?)))
    можеш тезісно накидати
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    там кажуть Альберта по результату виборів хоче реф замутити, це штат по ВВП, як Каліфорнія в США

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Як що?
    Демократія вам вважається непридатною. Ваші варіанти, що замість неї? Пряме правління із центра? Генерал-губернатори, призначені там же? Сходки населення на місцях, з виборами отамана прямим голосуванням (як на Січі)? Військові комендатури?

Є якісь думки, пропозиції? Чи ви як Трамп: головне - все розвалити і тішитись, думаючи - на мій вік вистачить?
    Трохи не так, Трмап не розвалює демократію, виправляє вади останніх десятирічь.
    щодо бажаного мною вигляду демократії, так мені подобається пряма демократія (як на Січі), але в цілому мені байдуже який вона буде мати технологічний вигляд, для мене найголовніше стійкість та непорушність конституційних принципів і диктатура Закону, ніякої колективної відповідальності, лише особиста, та презумпція винності для державних службовців та діячів.
    не згадаю в кого читав - демократія стає справжньою, коли влада приносить лише нематеріальні активи

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Трохи про нікчемні пошлини
    Индия предложила США эксклюзивные торговые гарантии, —

Нью-Дели готов включить в торговые переговоры с США пункт о «наиболее благоприятствуемой нации в будущем», чтобы ускорить заключение соглашения с администрацией Дональда Трампа, сообщили Reuters два индийских чиновника. Этот редко используемый Индией механизм гарантирует, что США автоматически получат любые более выгодные тарифные условия, предоставленные другим странам, защищая сделку от будущих торговых дисбалансов.

«Это единственный способ обеспечить долговечность соглашения», — отметил один из источников, пожелавший остаться анонимным из-за деликатности переговоров.
    https://www.reuters.com/world/india/...ay-2025-04-29/
    Казахстан теж вже на фініші перемовин з США

Сторінка 226 з 344 ПершаПерша ... 126176216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236276326 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті