Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
я не натякав на щось подібне як "все ж гаразд", просто ЕС з НАТО (структури поруч через поребрік) як першопричина, на мій погляд, ні про що

чому готуються тільки зараз?
1. до вторгнення в Україну дії хла, якщо відверто, були безкарні
2. європи сиділи на енергоносіях (та юзали будь які ресурси) з рф -> залежність економік, та по ітогу контрольованість
3. війна рф проти Україні геть усе змінила
4. ще Трамп цей, хз хто з його публічними політ. настроям - чи він агент кремля (руйнує зараз все), чи чемпіон світу гри в шахи та ще й видатний актор Голлівуду (головня роль у бесцеллері "Один дома")
4.1. який в дупу пріоритет США нахилити рф проти Китаю, якщо Китай вже у рф і територіально і економічно та мабуть і з людскими ресурсами (на копалинах, сибірях) та вживленими кнопочками у тіло держ. апарату рф
п. 4 моє ІМХО

п.с. про профукали час європи, не ті президенти у США - це таке вже, не має значення, бо це у минулому
ну якщо розумів про що я писав, навіщо тупі апеляції. мовляв кордони там були давніх давен?
щодо пунктів 1-121
1. Безкарні, тому що економічні зиски країн ЄС та НАТО клали прибор на "демократичні принципи", з якого рядна хтось вирішив, що буде інакше зараз? Ну і гегемону було відверто пох на те що там в Європі
2. Енергоносії перестали йти, коли це стао принциповою позіцею США, яка була для ЄС і безпекою і гегемоном. Чому хтось вирішує, що зараз ЄС не буде відновляти поток енергоносіїв, які до речі лише зменшились? До речі без кацапських енергоносіїв для ЄС промислове відновлення та існування неможливе і вона перетвориться на лавку старовинностей та центр неолібералізму.
3. Війна нічого не змінила, ЄС та США давали тижні під озабоченість, змінила позіція України та народу.
4. Трамп цинічен як цинічна реалполітик, і на мою думку це добре, коли тобі кажуть, що болт, а не рятувальний жилет, ніж бігати навколо з рятувальним колом не кидаючи його.
4.1. Незважаючи на те що у КНР є взаємозалежність з кацапією, у США можливо є останній шанс відірвати її від Китаю, бо кацапи теж не хочуть стати проксі КНР, їхня імперскість розуміє, що їм прийдеться конфліктувати з КНР. Поки вони в одному човні проти США, але потім..