Я оце все думаю чим теперішній план врегулювання гірше стамбульського (який обговорювали навесні 2022го)? Що ми здобули за 3 роки? В глобальному масштабі
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я оце все думаю чим теперішній план врегулювання гірше стамбульського (який обговорювали навесні 2022го)? Що ми здобули за 3 роки? В глобальному масштабі
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Не гірше. Там була демілітарізація України + кацапський нахрюк і рпц нам у конституцію. Зараз зеля віддасть Крим а на виборах скаже лохторату шо то пєтьман просрав його в 2014 і нарід ще раз обере зелю імператором України, і буде благодарить за те що врятував країну від порошенка
и ты молча утрешся если Зеленский "отдаст" Крым?
Віддасть-не віддасть.
Це ж не яблуко.
Кстати похорон Папы в четверг, туда Зеленский едет обязательно, пресслужба уже сообщила...завтра важная ключевая решающая встреча в Лондоне...получается в пятницу мы всё узнаем, пан или пропал.
Не стане.45-річний єпископ Микола Бичок із Тернополя, який служить в Австралії, став кардиналом і тепер серед кандидатів на престол Папи Римського.Вихованець УГКЦ, він активно підтримує Україну, молиться за справедливий мир і розповідає світові про наші страждання.Чи стане Микола Бичок першим українським Папою? Господь покаже
зеля и дерьмак + 5-6 потужних менеджерів
т.к. у нас немає уряду національної єдності то виходить, шо це зєля самостійно і одностайно усе просрав, а не пєтьман
так би можна будо свалити усе на пєтьмана
значит за все відповідальний зєля із дєрьмаком
не нарід, не пєтьман ні байдней як би не хотілось все спихнути на когось як це звичайно робить зелемразь
Востаннє редагував ohdesu: 22.04.2025 о 12:50
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks