Станом на листопад 2024 року, Трампу було пред’явлено 91 кримінальне обвинувачення в різних штатах, включаючи Нью-Йорк, Флориду, Вашингтон та Джорджію.
Але тепер ця людина вирішує долю України.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Станом на листопад 2024 року, Трампу було пред’явлено 91 кримінальне обвинувачення в різних штатах, включаючи Нью-Йорк, Флориду, Вашингтон та Джорджію.
Але тепер ця людина вирішує долю України.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
мародёр из мэйкинг омырыка грэйт эгэйн
грэйтэр энд грэйтэрПортугалія відмовляється від купівлі F-35 через політику Трампа
Португалія має намір відмовитися від заміни своїх винищувачів F-16 на більш сучасні F-35 через політику президента США Дональда Трампа. Про це заявив міністр оборони країни Нуну Мелу, повідомляє Politico та видання aereo.jor.br.
В аэропорту Денвера загорелся пассажирский самолёт Boeing 737-800 авиакомпании American Airlines.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Беда в том шо кроме штатов никто не вывезет таких объемов.
Ну Китай ещё. Но тот с парашей в десна.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Можливо, нація набула б розуміння, якби неінфантильні громадяни висловлювались чітко і без натяків.
Для початку - чи є для них доконаним фактом, що русскіє розв'язали війну на знищення України, як незалежної держави і українців, як нації. Або ні, не факт.
А вже звідси - конкретні думки, пропозиції, плани.
Наприклад, триває наступ п...рів на Покровськ. Важкі бої, втрати. Нестача людей, техніки, організаційні проблеми. Що робити?
Вітаються і глобальні рішення. З ким співпрацювати, про що домовлятись, як бачиться майбутнє.
Бідкатись, скиглити, закликати до молитви всі можуть, тільки це все до гузна. Можливо, як психологічна розрядка, не більше.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
я так понял, это про Суджу..
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
"Вчера мы провели очень хорошие и продуктивные переговоры с Владимиром Путиным,
и есть все шансы, что эта ужасная, кровавая война наконец-то закончится
- НО В ЭТОТ САМЫЙ МОМЕНТ ТЫСЯЧИ УКРАИНСКИХ ВОЙСК НАХОДЯТСЯ В ПОЛНОМ ОКРУЖЕНИИ
РОССИЙСКИХ ВОЕННЫХ И В ОЧЕНЬ ПЛОХОМ И УЯЗВИМОМ ПОЛОЖЕНИИ.
Я обратился к президенту Путину с настоятельной просьбой пощадить их жизни.
Это будет ужасная резня, такой не было со времен Второй мировой войны.
Да благословит их всех Господь!!!"
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
В смысле? Кого их?Да благословит их всех Господь
я уже сбился с хронологии,
было ж еще окружение(то ли в Харьковской, то ли в Сумской области), там тоже что-то типа тысячи рашистов попадали в окружение,
помню еще радовались - о, будет пополнение для обмена,
а потом типа раз - и растворились, и все как-то замялось, или дали уйти по тихому..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
А там в основном разве не РДК заходили и воюют?
Может потому и требуют их сдачи .
Та какой там. Рдк там всего несколько сотен, в лучшем случае
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks