Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 27 з 264 ПершаПерша ... 17181920212223242526272829303132333435363777127 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5265, показано з 521 по 540.

Тема: Загально флудільне. Том N

Дописів
    24 466

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Видимо, надо было майдан в защиту заводов, продаваемых за копейки и дерибанящихся тут же запилить ?
    не знаю, но если тогда мозгов не было, то чего сейчас пенять на когото?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 137

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    не знаю, но если тогда мозгов не было, то чего сейчас пенять на когото?
    А кто пеняет ?
    Надо защитников - отловят по улицам и запихнут в бой ... с пулеметом "Максим" ... без патронов, правда, но можно отбить трофейных.
    Чем кончится - можно угадывать с трех раз.
    Даже есть мнение, что всех убьют, кто не успеет.

... ну, или так:
    жінки і чоловіки мають бути військовозобовʼязані - я зроблю все, щоб впровадити це на законодавчому рівні,заявив командир полку «Ахіллес»

За його словами, алгоритм військової підготовки має бути такий:

— початок з 7 класу;
    — з набуттям повноліття загальнообов'язково має відбуватися полігонна підготовка.

А далі, якщо без військово-облікового документа, людину мають максимально обмежити в правах. Таких як наприклад покупка авто.

Дописів
    27 700

Типово

Это ряженый депутат

Дописів
    54 767

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    ???
    Вероятно от слова гриф ( падальщик)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 137

Типово

Спеціальний звіт Frontelligence Insight: Тенденції AWOL та коефіцієнти втрат у Росії та Україні
    ...
    З урахуванням КІА, важкопоранених (інвалідів), МВС та дезертирів загальна кількість безповоротно втраченого особового складу оцінюється приблизно в 560 тис. для Росії та 300 тис. для України. Це призводить до приблизного коефіцієнта втрат 1:1,87 для незворотних втрат робочої сили.

Хоча ці цифри можуть здаватися сприятливими для України, вона страждає від меншої мобілізаційної бази та слабшої мобілізації. Росія з населенням щонайменше втричі більшим і ефективнішою системою вербування в ідеалі повинна постраждати від коефіцієнта втрат близького до 1:3

Росія має явну перевагу в підтримці формування збройних сил. Навіть за найскромнішими оцінками вербування та оптимістичними цифрами втрат, Росія здатна підтримувати нагромадження збройних сил з часом – не лише для поступового заповнення втрат, але й для формування нових підрозділів

Суто з точки зору формування живої сили та збройних сил, наша команда має негативний прогноз щодо України, якщо тільки суттєвий фактор не вплине на вербування чи не змінить співвідношення втрат до 1:3. Політичні та економічні чинники виходять за рамки цього прогнозу тенденції.

Загалом, коли обидві сторони у війні стикаються зі зростаючими показниками самовільного вибуття, це свідчить про зростаюче виснаження. У таких ситуаціях жодна зі сторін навряд чи досягне вирішальної перемоги чи зазнає повного краху найближчим часом, якщо не відбудеться значне зміщення балансу
    ...
    ...

Дописів
    54 767

Типово

Там Макрон разошелся.
    Интересно надолго ли его хватит.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 406

Типово

Шутки закончились думаю?
    Много и часто стало звучать о военно-политическом сюзе США и РФ.
    Цель-придушить Европу. Кто мешает сейчас? Ясно кто-Украина.
    А в Европе желающих защищаться-ноль целых х.. десятых.
    Китай ждет. Хотя может шатнуть любую сторону. Не думаю что им понравится тот союз.

Дописів
    54 767

Типово

https://t.me/RBC_ua_news/133314
    Главное из обращения Макрона к нации.
    Прозревают потихоньку.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 406

Типово

Вот это вот непонятно-
    на території України можуть з'явитися європейські війська "коли буде мир"

Дописів
    54 767

Типово

Вот это вот непонятно-
    А что непонятно?
    Типа миротворцы. Воевать европейцы не будут. Во всяком случае пока Украина держит кацапов вдали от их границ.

Дописів
    760

Типово

Шутки закончились думаю?
    Много и часто стало звучать о военно-политическом сюзе США и РФ.
    Цель-придушить Европу. Кто мешает сейчас? Ясно кто-Украина.
    А в Европе желающих защищаться-ноль целых х.. десятых.
    Китай ждет. Хотя может шатнуть любую сторону. Не думаю что им понравится тот союз.
    Ну Китаю сейчас как раз выгодно поддержать Европу. Что он и попытается сделать. Но все же я думаю, что Трамп очень скоро сделает откат и скажет, что он совсем не то имел в виду и его неправильно поняли.

Дописів
    54 767

Типово

Цитата Допис від Rockatansky Переглянути допис
    Ну Китаю сейчас как раз выгодно поддержать Европу. Что он и попытается сделать. Но все же я думаю, что Трамп очень скоро сделает откат и скажет, что он совсем не то имел в виду и его неправильно поняли.
    Как раз у Макрона с Китаем довольно неплохие отношения.
    Если китайцы и будут с кем-то говорить,то именно с Францией.
    На счёт отката от Трампа,вряд ли. Уж слишком лакомый кусок в виде Северного шельфа,ему предложил пуйло.
    Хотя...когда мародёр поймет,что его наипали,а пуйло наипет его стопудово,то да. Будет визжать " невинаватая я!"
    Востаннє редагував Антуриум: 06.03.2025 о 00:13

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 406

Типово

Францию устраивает что китайские шанель, гермес и луи виттон продают на улицах Европы. Зато дружба.

Дописів
    54 767

Типово

Францию устраивает что китайские шанель, гермес и луи виттон продают на улицах Европы. Зато дружба.
    Дело не в том,что устраивает Францию,а в том,что Китай говорит только с влиятельными игроками. Франция для них выглядит внушительно за счёт величины и количества колоний. И умения вести тихую политику.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 746

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    А Іділ це держава? А радикализм, це не виправдовуння збагачення через насилля?
    філософське
    І да крім грабежу, захвату нафтових родовищ, викупу полонених, ІДІЛ явно протиамериканський проект, як до речі і хусити з орєшніками

про кацапські вологі фантазії про богообраність додаткові хромосоми та третій рим без посмішки читати не виходить, но то таке, в закритих суспільствах завжди якась їбанута ідеологія
    Ви наполягаєте, що первинна економіка, а потім політика і 3 місце ідеологія. І що ідеологія не може бути причиною конфліктів.
    ІДІЛ мав за мету створення всесвітнього халіфату, і не збирався зупинятись ніде; інша справа - реальні можливості. Як вони планували це організувати - маса фактів; або ти мусульманин, або помри.
    Раша - ще один приклад. До 2014, або й до 2008 це була відносно шанована країна, аж до присутності в G7. Міжнародні зв'язки, авторитет, перспективи розвитку.
    Сьогодні від цього залишилось не так багато. Санкції, обмеження, втрати економічні і живих істот (типу людей), союзи з ізгоями. Заради чого?

В обох випадках - де тут первинність економіки?
    Ідеологія. Вже яка є.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 746

Типово

Про Європу. Думаю, що вона має беззахисний і пацифістський вигляд, поки її не зачепили всерйоз.

Мирна сьогодні Європа раніше воювала майже безперервно століттями (автора не пам'ятаю). Досвід не забувається.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 371

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Как раз у Макрона с Китаем довольно неплохие отношения.
    Если китайцы и будут с кем-то говорить,то именно с Францией.
    На счёт отката от Трампа,вряд ли. Уж слишком лакомый кусок в виде Северного шельфа,ему предложил пуйло.
    Хотя...когда мародёр поймет,что его наипали,а пуйло наипет его стопудово,то да. Будет визжать " невинаватая я!"
    xyйло отстаивает свои интересы - слепить совок, си тоже влияние хочет и величие и только фашисткий дебильный клоун отстаивает куй знает шо. Тупо хочет захватить власть чтобы в тюрьму не сесть мразь галимая

Дописів
    68 119

Типово

Гепае
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    54 767

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Про Європу. Думаю, що вона має беззахисний і пацифістський вигляд, поки її не зачепили всерйоз.

Мирна сьогодні Європа раніше воювала майже безперервно століттями (автора не пам'ятаю). Досвід не забувається.
    Щось не дуже їй той досвід допоміг під час другої світової.

Дописів
    54 767

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Гепае
    У моих почти в огороде сбили жужик. Аж посуда с полки спрыгнула.

Сторінка 27 з 264 ПершаПерша ... 17181920212223242526272829303132333435363777127 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті