В смысле вместе теперь и на Берлин?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В смысле вместе теперь и на Берлин?
Венс і Трамп готувалися до сварки з Зеленським, щоб поставити його в ще більш слабку позицію на переговорах©
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
это какой-то позор
и нет я не про Зе а про виновника топика![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
наверное повторяюсь, но где то глубоко надеюсь на немцев, уж сильно долго они терпят у себя базы США...опять же ядерное оружие - уже пора послать накуй в первую очередь американцев с итогами второй мировой)
та одна надежда на европу осталась
и судя по всему она вполне реальна (судя по постам лидеров европейских стран после случившегося в БД)
не думал что такое скажу но Байден был адекватнейшим президентом США)
Бо якщо не фахівець в дипломатії - нехрін лізти в президенти!Міжнародні стосунки - це НАЙГОЛОВНІШИЙ обов'язок президента! Йому вже сотні разів казали, щоб він зібрав команду дійсно ФАХОВИХ переговорників і саме ЇЇ відправляв на перемовини! Але він краще остаточно знищить країну, ніж віддасть дифірамби представникам попередніх влад.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
«Сегодня в Овальном кабинете встретились герой и трус. А когда встреча закончится, герой вернётся домой в Украину», — американский сенатор Адам Шифф
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks