Аби щось ляпнуть. І засомнэватся. Ну-ну.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Аби щось ляпнуть. І засомнэватся. Ну-ну.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Один очевидний підсумок перших кроків нової американської адміністрації. Буквально за місяць середовище політиків, радників, журналістів розмежувалось у ставленні до ініціатив Трампа. Одні рекомендують у всьому погоджуватись, навіть догоджати, іти на поступки, "мир" за будь-яку ціну, боже збав суперечити і критикувати. Друга течія - провести межу і за потреби відстоювати власні інтереси, аж до незгоди і можливих проблем зі Штатами, з вірогідною опорою на Євросоюз. І власні сили.
При цьому перші натякають на якийсь надзвичайно витончений багатоходовий план в глобальному масштабі, недосяжний для пересічного розуму. Дехто радісно сповіщає, що давно слід було всю систему відносин розвалити і він про це вже казав (Кущ, наприклад). Що на заміну - не каже ніхто. Другі - на очевидний хаос в міжнародних і внутрішніх справах і дивні (м'яко кажучи) симпатії президента. З перспективою сповзання до стану відносин, які, здавалось, вже були пережиті людством і пройдені. І, відповідно, відсутність сформованих уявлень про те, що пропонується на заміну.
"Веселі, брате, часи настали"(с).
Рене Декарт
кажется, я уже говорил..))
мои родители,(как-то собравшись за столом, со всей родней, на каком-то празднике) сказали - "при Брежневе ото только и пожили",
и кто я такой, чтобы им не верить
на одном конце шкалы графика их жизни - война, разруха, голодомор.. и на другом - "горбатый", бардак, разруха, и вот теперь опять война..
Востаннє редагував Alexs: 23.02.2025 о 15:18
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Накрывали по праздникам стол а мне говорили не трогай вон то ,это на стол гостям. Хорошо жили.
можете конечно попытаться за них решить, в какой период им было лучше,(может вам оно видней)
ну то уже будет исключительно лично ваше мнение,
и мне совсем не интересное..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Зеленский мастер обещать...Вот и Трампу он наобещал многое. А тот купился. Поверил, что Украина на 500 млрд долларов даст Америке добыть полезных ископаемых в перспективе. Как бы не так. "Украина отклонила предложение США по фонду на 500 млрд. в соглашении о недрах, - Bloomberg".
Это уже отклонена попытка номер два со стороны США. Переговоры продолжаются. Трамп еще на что-то надеется....Наивняк.....Путин тоже на Минские надеялся......Ну и где эти Минские?
США оказали помощь Украине явно не на 500 млрд, как выясняется.....в ходе переговоров.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Тільки опозиція? А не вся країна?
Взявшись керувати країною в стані війни, хіба не означає нести відповідальність перед всіма громадянами, а не тільки опозицією? А результати керівництва поки що не райдужні. До 24.02. у Зеленського були 2,5 роки, щоб потурбуватись про оборону, партнерів і союзників і багато інших речей. Як він їх використав - бачили всі.
І, може, слід поважати парикмахерів і таксистів іще й за те, що вони, на відміну від декотрих, і надалі займаються своїми справами. А поговорить - це святе; ще не П.Корея, слава богам.
Рене Декарт
С чего это "вся краина"? А кто до Зе потурбувався про оборону ? Понесли видповидальнисть за сгоревшие воен. склады, а сколько боевых кораблей подготовили на прихаченных заводах, патронов , танков.?
Опять воду варите.
Про уважение то к автору цитаты.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks