Ну хорошо. Значит збрехали.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вова скушал бутерброд с говном и готов подписать плоскоземельные подарки.
or so they say
А чому ж тоді Трамп вимагає повернути всі кошти?
+10000
Найкращий доказ рашизму - це вважати, що в Україні президента хтось "НАРІШУЄ"(с), як в паРаші, а не народ обирає. А цитування тут цього рашистського ІПСО ознака того, що той, хто її (цитату) притащив, харчується інформацією лише на паРаша-помийках. На нашому форумі таких двоє: алкаш та курка.
Людям - так. А 73% важливо лише одне: лішбинэпорах. На країну їм начхати, навіть якщо вона зникне зі світової мапи.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Жодного разу не бачила, щоб на пресконференціях Порошенка був поділ журналістів на "своїх" та "чужих" та допуск лише "своїх". Це хвороба зеленого клоуна (як і ху.йла). У Пороха завжди були БУДЬ-ЯКІ журналісти і ставили БУДЬ-ЯКІ питання, в тому числі й неприємні та провокаційні. Ну, а стверджувати, що Порох не спілкувався зі звичайними людьми, це відверто брехати: в мережі повно фото і відео, які доводять ПРОТИЛЕЖНЕ.
Цікаво, яку траву йому підсипали у воду/їжу на цих зустрічах, що в нього такі галюни?
Самокритично.
Пишут шо клован собрался к xyйлу на 9 травня
Зато нету квадрогендеров и сарасят на грантах
Це перемога ящитаю
Похоже лукашенко уже ревновать начал:
https://news.bigmir.net/world/100006...ya-peregovorov"Но не нужно тешить себя. Мы не знаем, чего хотят США. Мы не знаем, что они будут требовать от россиян в обмен на прекращение войны и так далее. Мне кажется, что они сейчас попытаются поссорить русских и китайцев. Этого россиянам допустить нельзя"
Остановите планету...
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
если ещё акуеватор не сломался то вот вам:
США планируют выйти из состава специального трибунала по расследованию военных преступлений рф - The Telegraph
А почему бы нам не пугануть ООН? Так решили в США и внесли в Конгресс проект закона о выходе США из ООН. Это не шутка.
"Сейчас, когда президент Трамп делает революцию в нашей внешней политике, ставя Америку на первое место, мы должны выйти из этой фиктивной организации и поставить в приоритет настоящие альянсы, работающие на безопасность и процветание нашей страны", – заявил Ли.
Вряд ли США выйдут из ООН, но в воспитательных целях, как бы предупреждает руководство ООН: постоянно помните, кто основной донор ООН и прекращайте так часто критиковать действия США в ООН иначе....
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Сам себя спрашиваю, сам и отвечаю и так каждый день![]()
Это для самоуспокоения или каких-то других целей ?
Легітимність - то таке. Мене інше цікавить: згідно якого закону він має право підписувати подібні документи БЕЗ згоди Верховної Ради і, головне, НАРОДУ? Згідно Конституції, всі ці мінерали належать народу України. Де і коли ми надавали згоду комусь їх віддавати?
І це буде остаточний кіл в труну не лише України, а й всього демократичного світу.
Я дуже поважаю американців. Але мені навіть в страшному сні не могло привидітися, що вони можуть обрати ОЦЕ.![]()
GREAT SUCCESS!!!
![]()
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
это как с 24 часов до 180 дней получается - с туевой кучи млрд на 67+32...ветренный он какой то)))
США надали Україні 67 мільярдів доларів військової допомоги та 31,5 мільярда доларів прямої бюджетної підтримки з початку війни з Росією.
Джерело: https://censor.net/ua/n3537276
похоже, они что-то начали догадываться..))
Преданный..
Сначала Зеленский, потом мы?
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks