Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мне друг с Колумбии банан привез а из Вьетнама ананас. Да вкус другой![]()
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
А шо ухилянты в Польше Дэниелсом затарились в бедронке?![]()
))) я багато що везла чудного, коли їздила закордон , а ще чудніше відправляла туди від нас - мене іноді ті побажання наших українців були ну дуже дивні )) наприклад - відправ мої закрутки - огріки, баклажани й аджику - в мене був шок - але відправила й вони доїхали до Нідерландів навіть )))
поки писала згадала -ще був наш Квас Тарас чорний, чипси крабові - лейс наче ( тут по бренду я пас - не їм сама таке) й хрін Верес )))
Шкурку от сала не возили?
У меня это второе после олийкы. Шкура соломой шмалэна.
нагадали, треба подивитись чи жива вона ще, скільки її заберегати можно взагалі ?
хм, зараз фрукти з Азії не доїдуть живі, враховуючі логістику , бо навіть якщо літак був 12 годин + трансфер в порт ( це теж могло бути не 2години , а й 5-7 ), то банани вже приїджали такі майже як "секонд хенд "- я так називаю банани в маркетах зі знижкою 50% , ананас доіде , манго в мене теж стало таке що негайно їли його, але враховуючі вартість багажу, то вже дешевле тут купити - "крейзі бокс "( ну ці екзотичні бокси) - вчора дивилась вже навіть дуріан там продають .
Востаннє редагував Eльфа: 29.01.2025 о 12:43
в западных областях с этим попроще
особенно чем ближе к границе тем больше выбор "екзотики"
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Многое зависит от тары, температуры, солнечного света и самого масла.
Ну и нюх у каждого разный. Я начинаю унюхивать старение на пару недель раньше других.
При удачном стечении месяц-полтора точно может быть "свеженьким"
Но лучше сразу соли насыпать. Так оооочень долго не стареет.
В идеале канех раз в пару недель по немного брать свежего.
Про него.Ну ещё про молочку и прочие продукты.
удивительный талант - любую дискуссию свести к сиськам, писькам и вагиськам
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks