| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Как с наркотой, употреблять можно, распространять и хранить нет )
Слыхал, что если просто смотреть - то безнаказанно, но если включить торрент на раздачу - то жопа
Наши люди, даже устроившись в заграницах и получая местные зарплаты, все продолжают интересоваться, где и как что-нибудь скачать или посмотреть на шару, несмотря на наличие недорогих подписок на любой вкус. Это неизлечимо ))
Якщо для Андроїда то ось. https://play.google.com/store/apps/d...raine_tap2free як безкоштовно так і за гроші. Стає на будь-який Андроїд. Й Гугл ТБ теж.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Перквірив, у мене він не працює...
Але працюють іншіДоступ Обмежено
Даний ресурс недоступний згідно указу президента України №203/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» від 21 травня 2021 року.
Uakino dot me
uaserials dot pro
Востаннє редагував Glavriba: 24.01.2025 о 20:20
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks