Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 126 з 255 ПершаПерша ... 2676116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136176226 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5096, показано з 2 501 по 2 520.

Тема: Трамп. Том 2

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 692

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Это стиль работы дешевых пропагандонов. Найти какой-то фрагмент и начать его разносить. Обычная дешевая пропаганда от рашки или офиса дерьмака смотря кто заказал
    Ну не вопрос. Найдите первоисточник и докажите что брехня была правдой и чувак вообще просто пошутил. У меня лично после просмотра этого фрагмента нет никакого желания изучать его творчество. Есть желающие копаться в дерьме - вперед.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    У меня лично после просмотра этого фрагмента нет никакого желания изучать его творчество.
    Ну вот, вы не разбираетесь в предмете и спорите лижбы спорить. Пропаганда и расчитана на людей которые чего-то не знают и им впихивают в этот пробел то, что нужно. Теперь у вас там уже есть информация про Портникова от пропагандонов

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Ну не вопрос. Найдите первоисточник и докажите что брехня была правдой и чувак вообще просто пошутил. У меня лично после просмотра этого фрагмента нет никакого желания изучать его творчество. Есть желающие копаться в дерьме - вперед.
    Ну вот, что и требовалось доказать:

Це уривок з тієї частини мого минулорічного інтервʼю з Наталія Балюк, яке зараз використовується московською і проросійською агентурою в нашій країні для мого цькування. Кожний, хто його прослухає, переконається, що в ньому не було й тіні бажання перекласти відповідальність за війну на частину населення, навпаки - наголошувалося, що у війні в демократичній державі кожен має бути поруч з іншим - цими словами ці міркування й завершилися.
    Не менш дивує бажання приписати мені якийсь захист вигаданої «аристократії», яка нібито не має воювати. У цьому уривку я чітко кажу, що звичайні прості люди почали захищати свої країни після того, як відправили всю аристократію на гільйотину. І я впевнений, що в нашій країні - бо це демократична, а не середньовічна країна - ніякої аристократії немає і не може бути. А якщо хтось уникає виконання своїх громадянських зобовʼязань корупційним шляхом - має відповідати. І немає ніякого значення, син це депутата чи робітника. Україна у всіх одна. Я знаю дітей депутатів, які воюють і знаю дітей далеких від влади людей, які втекли з країни. І ви всі також знаєте.
    Відповідь на питання, для чого відбуваються всі ці інформаційні маніпуляції, для чого відшукуються й вкидаються фрази з моїх давніх розмов для мене також є очевидною. Таким чином створюється розбрат у суспільстві, недовіра до людей, які намагаються правдиво говорити із суспільством, царює зневіра, ненависть і розпач. А все це - платформа для капітуляції, до якої поступово готують нас Росія та її знову оптимістично налаштована агентура.
    Ну і у моєму власному випадку мова йде про підготовку до звичайного вбивства, як це вже було з Іриною Фаріон. Тобто спочатку атмосфера ненависті, погрози, потім - «випадкова людина», нерви якої не витримали. Все знайомо. Фірмовий почерк ФСБ.
    Але це не привід припиняти роботу і не привід переставати говорити людям правду, навіть якщо смак цієї правди не буде солодким ще дуже й дуже довго. Зрештою, це ще й приклад. Не буде мене - будуть говорити правду інші
    https://www.facebook.com/share/v/19ytEBdeTp/?

Зачем товарищ Subolg притащил эту прогандонскую фсбшую хрень от бойки непонятно. А местные фсбшные манкуртские алкопропагандоны радостно подхватили и потащили

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 692

Типово

Ну вот, вы не разбираетесь в предмете и спорите лижбы спорить. Пропаганда и расчитана на людей которые чего-то не знают и им впихивают в этот пробел то, что нужно. Теперь у вас там уже есть информация про Портникова от пропагандонов
    Еще раз. Разбираем фрагмент.
    Никогда, за всю историю человечества не воевали исключительно элиты. Всегда основой армии были простые смертные. В. Портников это абсолютно четко отрицает. Вот это и есть историческая ложь.
    В том-же Израиле представители элиты вполне себе служат и гибнут в ходе военных конфликтов. Но по моему еще никто. кроме Портникова не называл Израиль феодальным государством.
    Про частые факты мультижопия я упоминать не буду - это к сожалению общеукраинская (а точнее общемировая) черта.
    И вот опять пробует манипулировать историей. Простые люди служили в армии и до отправки аристократии на гильотину. Или Портников хочет уверить всех, что к примеру лучниками были исключительно герцоги? А матросами на флоте служили кто, графы? Не надо врать - не надо будет оправдываться.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 685

Типово

Та паждите а вот эти придворные рыцари у конце концов, а война 1812 г там со шпажками бегали тыкали друг в друга. Элита или не?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Никогда, за всю историю человечества не воевали исключительно элиты. Всегда основой армии были простые смертные. В. Портников это абсолютно четко отрицает. Вот это и есть историческая ложь.
    В том-же Израиле представители элиты вполне себе служат и гибнут в ходе военных конфликтов. Но по моему еще никто. кроме Портникова не называл Израиль феодальным государством.
    Про частые факты мультижопия я упоминать не буду - это к сожалению общеукраинская (а точнее общемировая) черта.
    В том видео нету ни слова про Израиль.
    Еще раз повторяю это дешевая пропаганда. Если не трудно посмотрите отрывок и где там про Израиль хоть слово ?
    Вы спорите о том о чем не знаете лиж бы спорить. Поэтому мне не интересно, до свидания.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 692

Типово

В том видео нету ни слова про Израиль.
    Еще раз повторяю это дешевая пропаганда. Если не трудно посмотрите отрывок и где там про Израиль хоть слово ?
    Вы спорите о том о чем не знаете лиж бы спорить. Поэтому мне не интересно, до свидания.
    Израиль, это как пример демократической страны, которая воюет, в которой всеобщая воинская обязанность и в которой представители политической элиты воюют и погибают за свою страну.
    Я понимаю, защищать обосравшегося - сложно, но вот так сливаться, таки моветон.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Израиль, это как пример демократической страны, которая воюет, в которой всеобщая воинская обязанность и в которой представители политической элиты воюют и погибают за свою страну.
    Вы до этого момента спокойно жили и не знали ничего про портникова, а теперь вам фсб в голову вставило нужную информацию. Этому видео уже 10 месяцев до него никому дела не было, а теперь его зачем-то откопали только сейчас и начали разносить фсбшные ресурсы. Кто там что сказал это дело десятое тут вопрос в том, зачем фсбшники делают компанию против журналиста и зачем наш нарид растаскивает росийскую пропаганду.
    Я не желаю даже разбирать это гавно т.к. очевидно что это тупая дешевая фсбшная пропаганда даже не хочется это обсуждать.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 692

Типово

Вы до этого момента спокойно жили и не знали ничего про портникова, а теперь вам фсб в голову вставило нужную информацию. Этому видео уже 10 месяцев до него никому дела не было, а теперь его зачем-то откопали только сейчас и начали разносить фсбшные ресурсы. Кто там что сказал это дело десятое тут вопрос в том, зачем фсбшники делают компанию против журналиста и зачем наш нарид растаскивает росийскую пропаганду.
    Ну почему же "не знал". Иногда слушал. Игнорируя мультижопие, вполне терпимо.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Ну почему же "не знал". Иногда слушал. Игнорируя мультижопие, вполне терпимо.
    Не знаю что вы подразумеваете под мультижопием. Но я не замечал у него такого. Примеров конечно же не будет ну и ладно не очень то и хотелось.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 587

Типово

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 061

Типово

Якщо від початку вважати когось (в даному випадку журналіста) дерьмом і тому подібним, то розраховувати на неупереджене сприйняття просто смішно. Що і доведено.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    84 393

Типово

о, в команді брайтонських пенсіонерів і янавалетова з боротьби проти портнікова поповнення
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

А ось і розгадка. Те що було очевидно людині у якій є хоча б трішки мозгів, що це російська пропаганда із передачі Соловьова на першому аналі:
    https://youtu.be/eVowzN0VOOw?si=uRsHIiVlSs_NMJ3H
    А наші укрАїнці розтащили це лайно по всьому інтернету (янвалєтовці, алкаші і проча гоп компанія)і влаштувалі акти колективної мастурбації на криво зроблену російську пропаганду.
    Ось праду кажуть: «нєт прарока в свайом атєчєствє». Дрочити на російську пропаганду набагато приємніше ніж послухать свого відомого журналіста.

Дописів
    84 393

Типово

тобто буквально всі ці акаунти - пожерли лайна від посіпаки владіміра соловьйова? а ніщо ж не віщувало
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Ггг
    Янвалєтовці обісралися усім гуртком )))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    тобто буквально всі ці акаунти - пожерли лайна від посіпаки владіміра соловьйова? а ніщо ж не віщувало
    Гггг
    Савпадєінє ? Нє думаю(с) ))))

Я ж казав шо це кацапська пропаганда для дебілів ))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ну так чому перечислені персонажі - це нормально, а інші, які працюють, можна сказати, в тому ж напрямку - гівно? Тому, що вам чийсь голос не подобається?
    ну ці персонажі не займаються перефарбуванням гівна в абсолютно біле тіло, їх інфа без політичного забарвлення
    десь рядом з так званими стандартами ббс
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

И вот опять пробует манипулировать историей. Простые люди служили в армии и до отправки аристократии на гильотину. Или Портников хочет уверить всех, что к примеру лучниками были исключительно герцоги? А матросами на флоте служили кто, графы? Не надо врать - не надо будет оправдываться.
    Олександр, нажаль війна це завжди між елітами, нажаль 2 війна завжди йде плебсом (Так звана "ліс рублять...")
    а люба війна це завжди або на знищення еліт, або про підпорядкування еліт собі, ресурси, території - завжди другорядне
    єдина війна недалекого минулого, яку можна назвати екзистенційною була друга світова (теж з натяжкою), якщо вважати що основною метою було знищення євреїв та деякі релігійні конфлікти.
    Щодо Портнікова - це лайно не може навіть виправдання нормальні видумати, основне - це було давно, тому неправда
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Я не желаю даже разбирать это гавно т.к. очевидно что это тупая дешевая фсбшная пропаганда даже не хочется это обсуждать.
    фсбшна пропаганда, коли контекст поміняний, доречі так педро полюбляє робити на кривому та пятому

Сторінка 126 з 255 ПершаПерша ... 2676116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136176226 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті