| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну вот, что и требовалось доказать:
https://www.facebook.com/share/v/19ytEBdeTp/?Це уривок з тієї частини мого минулорічного інтервʼю з Наталія Балюк, яке зараз використовується московською і проросійською агентурою в нашій країні для мого цькування. Кожний, хто його прослухає, переконається, що в ньому не було й тіні бажання перекласти відповідальність за війну на частину населення, навпаки - наголошувалося, що у війні в демократичній державі кожен має бути поруч з іншим - цими словами ці міркування й завершилися.
Не менш дивує бажання приписати мені якийсь захист вигаданої «аристократії», яка нібито не має воювати. У цьому уривку я чітко кажу, що звичайні прості люди почали захищати свої країни після того, як відправили всю аристократію на гільйотину. І я впевнений, що в нашій країні - бо це демократична, а не середньовічна країна - ніякої аристократії немає і не може бути. А якщо хтось уникає виконання своїх громадянських зобовʼязань корупційним шляхом - має відповідати. І немає ніякого значення, син це депутата чи робітника. Україна у всіх одна. Я знаю дітей депутатів, які воюють і знаю дітей далеких від влади людей, які втекли з країни. І ви всі також знаєте.
Відповідь на питання, для чого відбуваються всі ці інформаційні маніпуляції, для чого відшукуються й вкидаються фрази з моїх давніх розмов для мене також є очевидною. Таким чином створюється розбрат у суспільстві, недовіра до людей, які намагаються правдиво говорити із суспільством, царює зневіра, ненависть і розпач. А все це - платформа для капітуляції, до якої поступово готують нас Росія та її знову оптимістично налаштована агентура.
Ну і у моєму власному випадку мова йде про підготовку до звичайного вбивства, як це вже було з Іриною Фаріон. Тобто спочатку атмосфера ненависті, погрози, потім - «випадкова людина», нерви якої не витримали. Все знайомо. Фірмовий почерк ФСБ.
Але це не привід припиняти роботу і не привід переставати говорити людям правду, навіть якщо смак цієї правди не буде солодким ще дуже й дуже довго. Зрештою, це ще й приклад. Не буде мене - будуть говорити правду інші
Зачем товарищ Subolg притащил эту прогандонскую фсбшую хрень от бойки непонятно. А местные фсбшные манкуртские алкопропагандоны радостно подхватили и потащили
Еще раз. Разбираем фрагмент.
Никогда, за всю историю человечества не воевали исключительно элиты. Всегда основой армии были простые смертные. В. Портников это абсолютно четко отрицает. Вот это и есть историческая ложь.
В том-же Израиле представители элиты вполне себе служат и гибнут в ходе военных конфликтов. Но по моему еще никто. кроме Портникова не называл Израиль феодальным государством.
Про частые факты мультижопия я упоминать не буду - это к сожалению общеукраинская (а точнее общемировая) черта.
И вот опять пробует манипулировать историей. Простые люди служили в армии и до отправки аристократии на гильотину. Или Портников хочет уверить всех, что к примеру лучниками были исключительно герцоги? А матросами на флоте служили кто, графы? Не надо врать - не надо будет оправдываться.
Та паждите а вот эти придворные рыцари у конце концов, а война 1812 г там со шпажками бегали тыкали друг в друга. Элита или не?
Вы до этого момента спокойно жили и не знали ничего про портникова, а теперь вам фсб в голову вставило нужную информацию. Этому видео уже 10 месяцев до него никому дела не было, а теперь его зачем-то откопали только сейчас и начали разносить фсбшные ресурсы. Кто там что сказал это дело десятое тут вопрос в том, зачем фсбшники делают компанию против журналиста и зачем наш нарид растаскивает росийскую пропаганду.
Я не желаю даже разбирать это гавно т.к. очевидно что это тупая дешевая фсбшная пропаганда даже не хочется это обсуждать.
Якщо від початку вважати когось (в даному випадку журналіста) дерьмом і тому подібним, то розраховувати на неупереджене сприйняття просто смішно. Що і доведено.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
о, в команді брайтонських пенсіонерів і янавалетова з боротьби проти портнікова поповнення![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А ось і розгадка. Те що було очевидно людині у якій є хоча б трішки мозгів, що це російська пропаганда із передачі Соловьова на першому аналі:
https://youtu.be/eVowzN0VOOw?si=uRsHIiVlSs_NMJ3H
А наші укрАїнці розтащили це лайно по всьому інтернету (янвалєтовці, алкаші і проча гоп компанія)і влаштувалі акти колективної мастурбації на криво зроблену російську пропаганду.
Ось праду кажуть: «нєт прарока в свайом атєчєствє». Дрочити на російську пропаганду набагато приємніше ніж послухать свого відомого журналіста.
тобто буквально всі ці акаунти -пожерли лайна відпосіпаки владіміра соловьйова?а ніщо ж не віщувало
![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ггг
Янвалєтовці обісралися усім гуртком )))
Олександр, нажаль війна це завжди між елітами, нажаль 2 війна завжди йде плебсом (Так звана "ліс рублять...")
а люба війна це завжди або на знищення еліт, або про підпорядкування еліт собі, ресурси, території - завжди другорядне
єдина війна недалекого минулого, яку можна назвати екзистенційною була друга світова (теж з натяжкою), якщо вважати що основною метою було знищення євреїв та деякі релігійні конфлікти.
Щодо Портнікова - це лайно не може навіть виправдання нормальні видумати, основне - це було давно, тому неправда
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks