| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ми ж мабуть не знаємо як воно було насправді, сотні і тисячі років тому, яка була Палестина і хто такі палестинці і який був Ізраїль і хто такі ізраїльтяни. Орієнтуємося на те, що нам говорять по ТВ (нашому) та пишуть в ТГ каналах (знову ж таки наших). Але чомусь багато країн мають зовсім протилежну думку. Те що США підтримує - то таке. США купу років напалмом В'єтнам випалювали, Югославію фігачили бомбами. Так шо спиратися на світолгляд США не варто. Я так думаю
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Кстати, если честно я вообще не следил за тем что там происходит (с точки зрения кто и как освещает), когда напали а потом сказали "мы свое задание выполнили, давайте договариваться" мнение составил.
Ну и в общем, те кого(кто) поддерживает рашка(у) уже не нравятся автоматом
у меня половина офиса в Израиле
и груплид оттуда
мои симпатии понятны
но они такие были и до того
а вот пообщавшись с ним чуть больше стал понимать в их конфликте
и еще больше сопереживать
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks