| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
карту новой Украины уже видели?
План розподілу території України на три частини
"Міністерство оборони Росії підготувало базовий документ із прогнозом розвитку воєнно-політичної ситуації у світі до 2045 року,
де передбачається, що українська державність має бути ліквідована, а територія України поділена на три частини.
Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" джерела у розвідувальному співтоваристві, не виключено,
що через уряди та представників іноземних держав підготовлений меседж РФ намагатимуться донести до нової адміністрації США."
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Прасуєте триколори?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
До 45 xyйо крякнет, а без е6анутого на всю голову диктатора такое осуществить невозможно. Xyйло это по сути сталин. Когда здох сталин то был откат. Без xyйла это все никому не нужно по сути.
да, пишут:
"Совершены пусковые манёвры 7 бортов ТУ-95мс в районе Энгельса
Если пуски реальные - ракеты будут в нашем воздушном пространстве около 18:30 +/-."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
І що він не так сказав?Хоча так, він НЕ ЗОВСІМ ТАК сказав. Ці фрази в його промові є, але зовсім іншого відтінку, ніж подає твій Бойко.
“...Війна з кожним днем стає все жорстокіша. Вона майже не залишає шансів вижити. Але все ж таки, війна буде боятися того, хто готовий до неї приєднатися.
Потрібно тут цьому вчитися. Вчитися не боятися смерті. Не боятися дивитися ворогу в очі. Це дуже і дуже важливо. Ви маєте тут навчитися перш за все берегти себе. Навчитися тут вижити.
Друге - дивіться уважно один одному в очі. Запам'ятовуйте один одного. Ви маєте один одного запам'ятати на все життя, і переживати, де він - товариш, де Василь, де Петро, що з ним, чи живий він?
І на полі бою дивитися на такого ж самого товариша і намагатися врятувати його. Будь що зберегти свого товариша наскільки це буде можливо.
Але цього ще мало - мало зберегти себе і мало зберегти себе, зберегти свого друга, свого побратима.
Потрібно ще обов'язково виконати завдання. Для цього потрібно буде вбивати. Вбивати не задумуючись, бачачи ворога. Вбити його першим, ніж він спробує вбити тебе, або твого товариша.
Вчіться цього, будь ласка, тут. Любіть один одного. І пам'ятайте про Україну. Якщо Вас не стане, можливо, ваше місце замінить хтось інший.
Але Україна має бути збережена. Наші діти, наші жінки, наші батьки мають жити у мирі чого б нам це не коштувало. Україна у нас одна. І ми обов'язково переможемо. Разом. Слава Україні!”
Тобто основна лінія його промови (окрім захисту країни, звісно) - саме ВИЖИВАННЯ, а не смерть. Український воїн повинен і сам вижити, і товаришів врятувати.
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
Дебилоиды и придурки,считающие что рашка не заручилась поддержкой того же Китая ( и не только), перед вторжением.
Я читал и там по другому звучит,
https://www.holosameryky.com/a/7870342.htmlНужно здесь этому учиться. Учиться не бояться смерти. Не бояться смотреть врагу в глаза. Это очень и очень важно. Вы должны научиться здесь прежде всего беречь себя. Научиться здесь выжить", — сказал Залужный
"Нужно еще обязательно выполнить задание. Для этого нужно будет убивать. Убивать не задумываясь, видя врага. Убить его первым, чем он попытается убить тебя или твоего товарища", — добавил Залужный.
так что..перевод от тех бойкокукушкиных ...
Востаннє редагував observer: 20.11.2024 о 19:53
В 10 утра в АТБ это что-то рановато, позже это было. То, возможно, детвора, которая прогуливает).
Сегодня слышала, как мама одна по телефону сына песочила)). Ей учитель позвонила, сообщила что чадушко несколько дней в школе не появляется, ггггг нежданчик для всех)).
Минировали это вчера и позавчера). Не мои, но по городу много. Интересно, кто это и за чем вытворяет...
А сегодня нашу школу резко распустили по распоряжению дира из соображений безопасности. Детвора что-то про обстрел говорила. Но то ж детвора...
Хвори люды, обвалили канал ведрофона, из гигабита 15 мегобит, сталкеры куевы, новости рецепты в риилсах не грузятцо.
к слову насчет минирования, как то совсем буднично на фоне ракетных разрешений - но не менее важно
Очільник Пентагону Ллойд Остін підтвердив, що адміністрація чинного президента США Джо Байдена передала протипіхотні міни Україні. Джерело: https://censor.net/ua/n3520999
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks