| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
бабка-наш слоняра
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
что нужно, чтобы стать твоим котом?
пидоры должны ответить и не только за этоСеред 8 загиблих у Сумах — двоє дітей
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
албанский алкаш ни дня не может прожить, чтобы не обосрать Украину
завидует мразина фсб-шная храбрым украинским воинам, которые отстаивают
свою независимость не находясь ни в каком крупном союзе типа наты или ес
его румыские пидарасы традиционно сосали тот xyй, который был больше в данный момент
то у гитлера то у сталина и старая пидарасина исходит на говно каждый раз,
когда Украина чего-то добивается в своей борьбе
после войны таких мразей как алкаш нужно выкинуть накуй из страны
забавная версия. Шольц, зная о планах снять ограничения на дальнобой, срочно звонил xуйлу.
- Vladymyr, mein Freund, по тебе разрешат е6ашить. чо мне делать-то? у меня выборы скоро.
- Идинаxуй майн фройнд.
цугцванг 6лядь
...как растерять друзей и влияние на хомяков
У кацапов в натовском инстаграме показывают как самим сделать дома масло из молока с помощью миксера )) е6учая сверхдержава )) я помню журнал совдеповский был Наука и жизнь. Там был раздел «Маленькие хитрости» реально советы были для бомжей типа как починить ботинки или постирать полиэтиленовый пакет ))
Востаннє редагував ohdesu: 18.11.2024 о 01:58
+1000
ППКС Бо сам він обісрався по самі вуха 24.02.2022 і здриснув з країни разом зі своїм ПОВНОЛІТНІМ нащадком.завидует мразина фсб-шная храбрым украинским воинам
Живцем спалити на вогнищі, як він пропонував діяти з українськими жінками та дітьми.после войны таких мразей как алкаш нужно выкинуть накуй из страны![]()
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
Так за що йому Кремль платить - тим він тут і серить.
Самокритично.
Хто б сумнівався! В той же час ще ІСНУВАЛИ Бахмут та "Азовсталь", були УКРАЇНСЬКИМИ Маріуполь та Скадовськ, ще СТОЯВ будинок на пр.Перемоги, ще були ЖИВИМИ дружини та по троє діток чоловіків з Кривого Рогу та Львова, ще була під НАШИМ контролем ЗАЕС і НЕПОШКОДЖЕНІ енергетичні об'єкти тощо. Ну, як таке тобі може подобатися? "Ні, синку, це фантастика!"(с)
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
ППКС
"Ні, синку, це фантастика!"(с) На жаль, тупорилих птахоферм, які цілодобово жеруть лайно земарафону, в країні ще багато.такие товарищи больше одного срока не держатся
надеюсь что второй раз нае6ать всю страну сериалом уже не выйдет
Брехло рашистське.
Брехло рашистське-2.ни страну богаче не сделал.
так і є.
заперечення суб'єктності України - старовинний москвинський наратив.
я не питаю, чому його регулярно розгортає горошпашний апатрид. може, його фсб шантажує так, що він не може не вибльовувати цей наратив щодня.
я питаю, чому це толерує модерація форуму і мої так звані співгромадяни.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
ночь селяньских философів
мої так звані співгромадяни.
что-то новенькое в техниках раскола и смуты
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks