| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Мене попрохали прокоментувати допис народної депутатки Мар’яни Безуглої, яка заявила, що колишній народний депутат Надія Савченко, начебто, винувата в прориві ворога в Очеретиному і в наступі на Покровськ.
Думаю, не відкрию секрета, що під псевдонімом «Мар'яна Безугла», насправді, пише колектив ГУР МО. Брехня про Надію Савченко була написана за лічені години після того, як я розповів у соцмережах, що Надя командує стрілецькою ротою – у ГУР про це, виявляється, раніше не знали. Ну і давай же ж реагувати...
Так ось, брехня про Надію Савченко за підписом «Мар’яна Безугла» написана за дорученням Олексія Геннадійовича Петрова (https://babel.ua/texts/111457-minobo...siyem-petrovim) – того самого, який у ГУР МО очолював «Спецтехноекспорт».
Петров – це був автор, організатор і виконавець примітивної провокації відносно Савченко, коли Надія була народним депутатом. Це саме він придумав історію, що Савченко збиралась обстріляти Верховну Раду з гранатомета й втекти по Дніпру – чи та на баржі, чи то на водному велосипеді. На той час Петров очолював Департамент контррозвідки СБУ. А ще Петров організував «вбивство» Бабченка.
Про те, що Петрову, Червінському та Покладу злі язики приписують вбивство журналіста Шеремета, адвоката Грабовського та ще кілька аналогічних «спецоперацій» нагадувати, думаю, не варто – я про це писав неодноразово. (с) Бойко
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ты так до сих пор и не понял что ВСЁ, Украина уже ничего не решает, как нам скажут так и будет. У правительства остались считанные месяцы либо приять это и двигаться в этом векторе, либо линять пока не поздно и живы и здоровы...
рф може спробувати вбити керівництво України до інавгурації Трампа, – Economist
▪️Наступні 3 місяці будуть жахливими. Ворог може завдати масованих атак на енергетику;
▪️Повна здача України Трампом є малоймовірною через настрої всередині партії. Він «не захоче бути автором поразки у війні»;
▪️Трамп підготує свій проєкт угоди вже у січні до інавгурації;
▪️Невідомим елементом є путін і те, на що він погодиться. На росії дають суперечливі сигнали щодо готовності вести переговори.
Вбывав чеченцив у Кыеви (с)
9 разів! Це кількість поїздок Татарова до Москви після окупації Криму та вторгнення рф на Донбас
За даними Схем (https://www.radiosvoboda.org/a/news-s... Татаров тричі був у рф в 2017-му, чотири рази в 2018-му, та двічі – в 2019 році. Востаннє Татаров літав до рф наступного дня після перемоги Зеленського на виборах. І це лише дані авіаперельотів.
Крім того, за даними Схем, в 2015 році Татаров їздив до окупованого Криму.
Цікаво, а як СБУ перевіряла Татарова перед призначення на Банкову? І чи перевіряла взагалі?
Сам Татаров на запит журналістів про те, з ким зустрічався під час своїх численних вояжів до рф, не відповів. Бо є що приховувати?
Дети угомоните своих отцов(почти цы)![]()
А реально, это модератор так заморачивается, или скрипт запилили? Прикольно
10 if user = alextck82
20 move to «Яжеговорил»
ну скажи будь ласка, хто мав повірити, що ми самотужки зможемо перемогти кацапів, чи комусь в ЄС чи США потрібна поразка кацапів з розпадом, що миттєві репарації і контрибуції має отримати країна що програла, що хтось буде виділяти гроші своїх платників податків не на користь своїх компаній чи віддавати просто так на що завгодно витрачайте - всі ці питання риторичні
я розумію, що у нас багато "мислячих людей", но ти ж не з їх числа
але емоційно я теж не згоден з прагматичним світом
Там про гроши не своих платникив упоминалось. Не говорить, не убеждать не просить он не может. Поэтому так же эмоционально отношусь к претензиям к нему здесь от истеричек.
Президент Зеленский и лидер немецкой оппозиции - и вероятный будущий канцлер сегодня разговаривали по телефону.-Мерц: «Что вам нужно? Деньги или оборудование?»-Зеленский: «У нас достаточно денег до 2026 года. Нам нужно оружие. Нам нужно дальнобойное оружие без ограничений»
політика, дипломатія - це не про емоції
тому пашанян з алієвим сидять поруч і розмовляють
про 300 млрд - вони заблоковані, але механізма їх вилучення безсудового - не існує (на жаль)
тому кричати віддайте нам наші 300 млрд - трохи безглуздо і не серьйозно
до того ж, згідно процедурних судових норм, ми на жаль не перші, а десь після юкосу
Ну вроде же понятно те деньги для чего.Или не?-Зеленский: «У нас достаточно денег до 2026 года. Нам нужно оружие.
То есть- все слушают, понимают(кивают ) но менять не собираются? А раз так то и не надо про это "кричать"?але механізма їх вилучення безсудового - не існує
Востаннє редагував observer: 08.11.2024 о 14:00
Это вот этот слушатель Шария и поклонник Грыгорыча? Тогда понятно
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks