Скотч помогает. Не гоните.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Скотч помогает. Не гоните.
(((
Востаннє редагував SofiElena: 26.10.2024 о 00:06
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
горит в районе м....
я тоже не понимаю нахрена пиарится "мы лечим военных"
лечите молча
и не надо тереть уже гуляет по телеге
https://t.me/hyevuy_dnepr/77752
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Чергове нетримання.
Ок, винесу у перший пост:
В незалежності від того скільки неофіційних тг-каналів написали та сват-брат всім розповіли, за конкретизацію локацій після феєрверків від йопаної_рсні, буде ввімкнено режим "На добраніч" ( або бан на 1 добу для нестримного автора).
Лагідна модерації (с)
А нам з тобою своє робити (с)
Черговий збір для допомоги військовим.
Доєднуйтесь, за можливістю, будь ласка.
Деталі у приватні.
Тем видео поделились уже и Труха, и не только. ХД поделился позже.
Я в принципе не понимаю этого "запрета", типа русские не знают, куда хотели попасть.
а ставку генштабу сьогодні проводять тут
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьи москвошвея ваша зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
ви хоч ваксігрипом щепіться, вірусологи.
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьи москвошвея ваша зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
Марьянка чем то упоролась в пятницу и открыла пасть на божество:
![]()
Гостей привалило.
Гости,стекломоя нет, идите накуй, пожалуйста.
Ну твоей марьяне не понять,что к примеру той переселенка с двумя детьми, которой я тут про жилье спрашивала,три тысячи будут не лишние. А кому будут лишние, может на них военные облигации купить или задонатить.
Считаю годная идея. Фильм " ногдаун" посмотри. Там в Америке в 37 году пособия людям выдавали. Не много. Много государство не могло себе позволить. Но кого-то это реально спасало.
Ідея з черговою тисячою (Оспаді, да щож їх всіх клініт на цій сумі) - відверте гімно.
Це не допомагає людям.
Це добиває економіку.
Але, на жаль, я розумію навіщо це можуть знов зробити.
А краще б ні(
А нам з тобою своє робити (с)
Черговий збір для допомоги військовим.
Доєднуйтесь, за можливістю, будь ласка.
Деталі у приватні.
Ну загалом то ці гроші люди витратять в Україні,тож що до економіки доволі спірно.
Чому саме тисяча.... Може так легше рахувати )))
Доречі,військові облігації теж по +/- тисячі за штуку.)
Класна штукенція! От в листопаді погасяться " асканії" і буде за що онуків на Різдво кудись вивезти. Бо дехто з них ще жодного разуне бачив справжнього феєрверку.
Востаннє редагував Антуриум: 26.10.2024 о 00:53
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks