| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пишут шо крякнул какой-то Liam Payne
Просто не треба недооцінювати ворога.
І не тільки тобі. Важливіше щоб наші так звані партнери набралися сміливості визнати той факт,що ми - маленька Україна, стоїмо не тільки за себе,а й за них проти не тільки однієї з найпотужніших військових машин світу,а й проти цілої зграї їхніх посіпак.
Хоча чого чекати від партнерів,якщо навіть деякі тутошні українці досі вважають,що ми можемо воювати проти загарбників мінометами та патронами.
Востаннє редагував Антуриум: 17.10.2024 о 01:19
олєнєвода якраз русифікували з дитинства. а корейця хіба якщо він віктор цой
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Р.S. І за доказом цієї фрази далеко ходити не довелося:
Це якийсь треш!
![]()
Вам и под государством пуйла в этой стране сойдёт. Нашелся, млять,учитель.Знову старуха кинулася обсирати за те, що їй СКАЗАЛИ ПРАВДУ про неї.
Чогось згадалося "у расєі ракет асталась на 2-3 атакі"(с).![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Самокритично.
А може, це ТИ зробиш, рашистка?Бо від твого лайна на форумі вже і кроку зробити не виходить: КОЖНОГО обісрала, хто сміє казати правду про тебе та не лизати зелену дупу, від звичайних форумчан та їх родин до діючих військових та вищого керівництва армії!
![]()
Це смішно,але мені цікаво. На кого ж тут стало діарейне поки мене тут не було.![]()
Так і не було на цьому форумі нічого діарейного, коли тебе тут не було. "Савпадєніє? Нє думаю"(с)
Та ні. Нє совпадєніє.)
Я знаю,що в тебе на мої дописи реакція як у собаки Павлова. В тієї слина текла,а в тебе срачка нападає. Ну хоч якийсь сенс твого нікчемного життя.
Он твоя теперішня подруга твою колишню подругу- волонтерку воровкой обізвала, а ти мовчиш як риба об лід.Обтікаєш і ковтаєш.
Бгг.я зараз тобі відповідаю,бо маю на роботі вільний час. А зранку буду солодко спати.)
А ти ж бідолашна пів ночі тут мої дописи втчитувала і мультицитувала,а зранку як сонна курка підеш типу працювати.ото пощастило твоєму роботодавцю.)
Востаннє редагував Антуриум: 17.10.2024 о 04:30
Мдааа, а это всё потому что у вас фляги нету![]()
Девки в Польше протрезвели к утру. ))))
вам никакой параши не надо
сами себя изнутри загрызете и развалите
а какой шанс вам куйло дал сплотиться
просрали и это
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
И так, шо мы имеем. Последний массированный ракетный удар был 26.08. То есть прошло почти 2 месяца! Выходит прав был Арестович, закончились ракеты то у них
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Зеленський летить у Брюссель, щоб представити План перемоги лідерам Європи.
Будуть зустрічі з Президенткою Європарламенту Робертою Мецолою, з Генсеком НАТО Марком Рютте;
Готуємося до засідання Україна – НАТО на рівні міністрів оборони.
...у чувака амнезия или на почве этого самого развивается буйная эйфория с элементами склероза???
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks