| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не дразнить путина..не защищаться...
Егеж. Потрібна. Враховуючи реалії, найкраще - по можливості власного виробництва. Щоб не клянчити у всього світу. Але ж цим потрібно займатись, постійно і тяжко. Але це не настільки цікаво і доступно. А можливості 5-6 потужних менеджерів, пташенят партії регіонів, обмежені. А їздити за кордон і там виступати на сцені - доступніше і знайомо. А тепер і у нас марафон буде, захлинаючись від щастя, обсмоктувати геніальні плани. Так і живемо.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
шовінізм зайшов у чатік. чечены, корейцы
це художній прийом аби показати щось огидніше за русню?Spoiler: спойлер:
Востаннє редагував Мафальда: 14.10.2024 о 21:26
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Нет, чечены уже воюют, а севкорейцы подключатся. Поэтому если пацаны всё бросят и тоже уйдут на концерт (по справедливости), то есть вероятность что в хате тов. СерГова окажутся оные (чечены или севкрпейцы). Естественно тов. СерГов в таком случае им там будет не нужен. Это будет справедливо ибо почему пацаны должны защищать хату тов. СерГова если он не хочет её защищать.
Те, що я не знаю і ви не знаєте - півбіди. Гірше, коли цього не знають ті, хто взявся керувати. Як виявляється (раптово), теж не знаючи. Тому пишуть плани, як могло би статись, якби знали.
А де взяти - де беруться кошти на допомогу армії, з 2014?
Скільки можна було б залучити коштів, якби керівництво мало довіру від партнерів.
Де брали кошти ентузіасти, які розробляли нову зброю. Без вказівок з АП і спадкоємця ОП.
Нема тями - нема коштів, це так.
Рене Декарт
Ті хто взявся повинні вміти робити операцію на головному мозку, виробляти надсучасну зброю, освоювати Марс й писати симфонії не гірше Верді. Ні ти звичайно маєш повне право так вважати, але воно трішки по іншому працює....
ЗІ Україна НІКОЛИ не виробляла зброю, яка дозволяє перемогти в цій війні. Ні як держава, ні езтузазістами... Й вірогідність того, що вона зможе її виробляти самостійно, скажем так, не дуже висока... Мене мало цікавлять твої хотєлкі, мене цікавлять реалії. Й за той час що я тут не був, ти ближче до них не став....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Отчитываться тут все равно не буду - это раз.
А два, как уже сказано, "всех убьют" для шести миллионов не работает почему то.
"Не хотите воевать за Украину - будете воевать против Европы" - тоже не работает для тех же 6 миллионов, к примеру.
На самом деле - больше.
Можно уехать, что большинство и сделает. Если не сможет вовремя за границу, уедет эвакуационными поездами в западные регионы. Если вдруг будет так страшно, как много где стало.
Мы тут сидим и держимся и держим что-то. Живое и живущее. И даже денежное во всех смыслах. Не надо нас пугать подвалами. Ситуация такая, что, возможно, пугать будет не кого, да и вообще ...некого будет упоминать.
Не думаю, что от этого хорошо станет.
Я можу це так зрозуміти, що для вас реалії - це сприймати начальство, як дар божий? Поки не зміниться. А потім так чи інакше підтримувати нове.
Удачі.
P.S. Міномети, міни, патрони - ми теж не можемо виробляти? Навіть як держава? А що ж так? Чи для цього потрібно злітати до Марсу і назад?
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks