| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
запікав у духовці, й дотримував ще потім на 100 градусах теж у доховці.
теж хотів у казані стейки жарити з карпа, але трапився такий невиличкий 1,5 кг - вирішив спекти його цілого.
карп зеркальний місцевий, у моєму "селі" придбанний, Дніпропетровська область, хз де його піймали, в нас тут є невиликий магазинчик з різною продуктовою всячиною (біля ринку) і з такою рибкою теж. мабуть якісь місцеві стави. хз короче, спитаю наступного разу звідки він родом. не той смачнючий закарпатський, але теж смачний.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Дякую. У нас не так просто придбати смачного карпа, але я знаю, що вони є. Тільки не варусах-дафі, нажаль.
До речі, пару тижнів тому чоловік привіз карпа з Летичівського ринку (хмельницька обл), ми там часто придбаємо рибу. Вона завжди була смачна-солодка, така сама як в Закарпатті.
Посмажили а вона гидотна - сіра, водяниста та без смаку-аромату (.
Апд. Я вирішила, що то у вас риба-гриль. Ото і запитала про 100 градусів запікання). Якщо духовка, то зрозуміло.
Имею наглость спросить, а что это за чудо?
Сало по-японски?
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Это в перекличку недавнюю надо, когда стиралки обсуждали))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Прикольная подача, как на верёвках для белья )). И прищепки ух какие...ретро и ностальжи)).
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
У меня сегодня простенько
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks