| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
как не крути
но хyйло таки знатный пидарасина
Востаннє редагував Glavriba: 08.10.2024 о 17:46
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
почему после войны? можно сейчас начинать и если до мальчиков хрен дотянешся за границей, то девочки периодически приезжают. те которые стали после февраля 22-го вдруг недееспособными и требующими постійного догляду. списки левых есть, как показала практика - значит можно потихому выдергивать при пересечении границы. а есть и те кто не уехали имея основание.
у США та бритів, ну можливо РФ та ФРН є 2-4 роки повернути своє доменування
як тільки БРІКС перейда на власні платежі та свої цифрові підтверджені золотом валюти
як тільки БРІКС вималює свій військовий союз
як тільки БРІКС завершить всі свої транспортні коридори по суші
прийде пздць неолібералізму (демовському комунізму), а капіталізм по Марксу (як любить Шурик) буде зовсім не там де він гадав
так що трамп єдине спасіння старого капіталізму
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Та я вас умоляю! С такими пенсиями можно просто больше ничего не делать. А с учетом небывалого расцвета медицины таки еще перевыполнение плана будет. У меня на работе из всех пред-после-пенсионных орлов некоторые до пенсии просто не дожили, и еще больше было прикопанных через 1-2-3 года после выхода на пенсию. Ну чем не экономия?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
БРІКС це те, на що надрочують ждуни "краха Запала" з неповною радянською освітою.... Щось же ж повинно буди після "краха Запада", то чому не БРІКС?![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Три ключевых события:
1. Рамштайн
2. Саммит мира
3. Выборы в США (результат пофиг, даже если и Камала - ещё годик/два покрошим орков на фарш)
Состоятся успешно - будет конец войне
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Укладини ЄС будувались 60 роках минулого сторіччя, а ЄС зявився лише 30 років поспіль - но то таке
навіщо БРІКСи та симпатизуючі їм скуповують золото, навіщо свої економіки переводять на внутрішній попит, навіщо проектів логістичних (по суші) шляхів зараз будується на понад 350 млрд дол? навіщо хусити, сомалі і інші на мореходних шляхах і так далі?
економісти кажуть що ще три-чотири роки і буде піздно, глобальному півдню США не буде потрібно, а ФРН і РФ самі США з бріами і похоронять в ціпких партнерських обіймах
Совковые диды досихпор верят в то что им рассказывали на уроках обж про то шо запад развалится в 70х. В итоге развалился совок а рашка уже теряет свое влияние на постсовковом пространстве xyйло вяло собирает саммит стран снг хотя это полутруп и они уже давно ищут себе других партнеров рашка никому не интересна
Это все те же лозунги. А по факту есть только Китай и Индия в БРИКС. И между ними совсем не теплые отношения.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks