| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а теперь конкурс инсультов.
збс
Я про роботу (в сенсі - про те, чим займався) і тоді писав позитивно, та і зараз не змінив ставлення. Як буде змога повернутися до цієї сфери діяльності - повернуся, чом би й ні.
А от щодо конкретного місця роботи - окрема історія. В 21-му році воно мене в-цілому вдовольняло, плюсів було більше, ніж мінусів. В 24-му ж - закінчилися пристойні слова і бажання тут працювати. Коли на цей пздць додатково ще наклалися особисті обставини - просто встав і пішов. В нікуди.
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Мне не нужны родители какого-то мужа, мои личные получали по 120. 300 получала бабуля начальник цеха. Стокаж дед плотник
Так и жили в трешке. Еда и одежда были с толчка и с магазинов/рынков.
Мебель была, техника, диван. Рассрочка была развита хорошо.
Ковров персидских не было, шуб натуральных Тоже, бриллиантов, в отличии от других )))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Так а разница в чём? Ну случился он в 65 или в 72? Факт в том, что пенсия 3300 от этого не изменился, и пенсия не увеличилась.
Рассказы про мартышку на дверях за 18к то для Киева, в Днепре и я б пошёл на такое. Сиди себе, пей кофеек с апппарата, листай смартафон, пиши xуйню в форум. За штуку в день.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks