Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 60 з 76 ПершаПерша ... 10505152535455565758596061626364656667686970 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1517, показано з 1 181 по 1 200.

Тема: Новини України, світу та довкола цього

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 428

Типово

Дмитро "Калинчук" Вовнянко
    21 ч. ·
    Сам хотів написати на цю тему. Але Шарп все одне напише більше краще і більш грунтовно. І більш влучно. Повторюю те що й писав. ОПУ зараз на низькому старті перед початком горлання: "Америка нас злила!"
    "Байден та його оточення скептично ставляться до "плану перемоги" Зеленського та рішення вторгнутися до Курської області, - Politico з посиланням на джерела.
    Мало того... Нещодавно слухав MSNBC, де стверджували, що Зеленський, копіюючи путіна, мав намір "юридично" приєднати захвачену частину Курщини до України. Але потім, під впливом Заходу відмовився від цієї ідеї, бо останній розцінив такі дії як "вкрай небезпечну авантюру". Достовірність цієї інформаціїї підтвердити не можу. Як і спростувати.
    Але повернемось до "плану перемоги". Видання пише, що він виявився стандартим списком вимог та побажань - від "прийміть нас до НАТО" до "дозвольте бити по умовному Воронежу зі зброї, яку ви нам зобов`язані дати".
    А чого очікували у Білому домі? Зараз поясню...
    Щоб просити друзів прийняти чийсь "план перемоги", треба, щоб друзі побачили якусь власну перемогу. Слова про те, що комусь сторонньому треба допомогти "заради демократії та міжнародного права" красиві, але друзі потребують більшого. Їм потрібен не перелік танків, які хоче отримати Київ, а спільна стратегія щодо того:
    - якою саме Україна бачить перемогу - без лозунгів та бойових закликів;
    - розрахунок людських ресурсів, якими володіє Київ для того, щоб (умовно) вийти на кордони 1991 року - бо зброї можна дати й більше, але чи вистачить українців, щоб з цією зброєю отримати абсолютну перемогу;
    - межа тих компромісів, на які готовий піти - ні, не Зеленський - український соціум;
    - щодо НАТО - яка робота зроблена у плані подолання корупції всередені країни (бо постійне розкрадання військових ресурсів напружує не тільки нас, але й наших союзників); чи готова Україна до того, щоб піти під парасольку НАТО у межах тієї території, що контролює - або буде битись до кордонів 1991-го, і тільки потім піднімати питання вступу до Альянсу;
    - якою Київ бачить післявоєнну систему безпеки, якщо вступ до НАТО на цьому етапі виявиться нереальним.
    І далі у такому ключі.
    Ще раз: "план перемоги" - це не список побажань та вимог до союзників. Це цілістна концепція стратегічного (а не тактичного) рівня, де детально виписуються всі можливі сценарії розвитку подій та розрахунки під це ресурсної бази на основі наших внутрішніх резервів та можливостей. Думаю, саме цього очікували у Вашингтоні.
    Прям кортить залучити декілька насправді розумних людей для написання такої стратегії. Але кому вона буде потрібна, якщо наразі все в країні вирішують його світлість та ще "5-6 менеджерів"?
    От тільки не набігайте знову (вони знають, до кого я звертаюсь) і не волайте, що я постійно критукую ваше «сонечко». Хотів би цього не робити, але не виходить. І критикую я його максимально тактично, бо він наш демократично вибраний президент, як ніяк..."

Курка, апорт!
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Дописів
    8 301

Типово

неймовірно цікаве інтерв'ю.. на мій погляд
    Роман Кравець - Вадим Пристайко
    https://www.youtube.com/watch?v=kv_x3X_iu7s

Дописів
    8 301

Типово

"Новий генеральний секретар НАТО Марк Рютте сьогодні в Україні.
    Це його перший міжнародний візит після вступу на посаду 1 жовтня", - написав він.

Нагадаємо, колишній прем'єр Нідерландів Марк Рютте з 1 жовтня офіційно очолив НАТО, замінивши Єнса Столтенберга, який був Генсеком Альянсу протягом 10 років. Перед церемонією передачі йому повноважень він пообіцяв, що допомога Україні залишиться на вершині списку пріоритетів для Північноатлантичного альянсу.
    ах.. нам би такого політика!

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 655

Типово

Шанований журналіст Олег Єльцов написав текст "Жажду крови". Дуже емоційний і справедливий.
    https://blogs.pravda.com.ua/authors/...66fd0a1d168f1/

фрагмент: "В свое время я исследовал тему торговли вооружениями, стоящими на балансе ЗСУ и даже снял фильм на эту тему. Все сьемки провел с открытым ртом: мы с огоньком распродали грандиозные объемы вооружений, причем после 2007 года этот военторг работал с особым энтузиазмом."
    і далі:
    "Единственное исключение сделал бы для одного министра обороны этого военно-торгового периода: настоящего полковника Гриценко. Именно при нем было распродано больше военного имущества, чем при всех прочих. "

Будь-хто може знайти інформацію, що Гриценко був міністром оборони якраз до 2007 року включно.
    Не кажучи вже про те, що майно розпродував не міністр оборони, а інші ентузіасти.
    Не згадуючи про те, що за час скороченого терміну Януковича розпродали майже в 1,5 рази більше, ніж при Ющенку. І всього на 15% більше при Ющенку, ніж при Порошенку.

Прикро.
    Якщо вже шанований (без жодної іронії) журналіст вживає інформаційний "продукт вторичный"(с), то що ж тоді чекати від пересічних?
    Дуже прикро. Воно-то дрібниця, але...
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    7 871

Типово

В России «не зафиксированы факты массовых нарушений прав человека», поэтому международная защита в Грузии ее гражданам предоставлена не будет — Департамент миграции МВД Грузии по делам соискателей международной защиты из РФ
    https://t.me/Ateobreaking/129737

Дописів
    21 730

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    ...
    Прикро.
    Якщо вже шанований (без жодної іронії) журналіст вживає інформаційний "продукт вторичный"(с), то що ж тоді чекати від пересічних?
    Дуже прикро. Воно-то дрібниця, але...
    складно назвати журналістом людину, яка вважає, що Даннінга-Крюгера вигадав він.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 428

Типово

15h ·
    Просто дивовижно!
    На кінець серпня поточного року в Міноборони 200 контрактів на 161 мільярд грн виконувалися зі зривом термінів постачання. Сили оборони України недоотримали озброєння (!!!) на 48 мільярдів грн.
    Третій рік воюємо - чого вже там? З чого б це ми втратили Українськ, Новогродівку та Вугледар?
    І ще. Ви за міністра Полторака уявляєте собі щось подібне? Тоді Україна розробляла "Нептуни" та "Грім-2". А нині...
    А нині нам досі розповідають що "свинарчуки", де, неправильно закупили дефіцитні прибори з... Росії. Не мільярди пролюбили, не постачання зброї зірвали - прибори придбали. Не так як сподобалося антикорупціонерам.
    Ладно, це все не важливо. Головне - Курська область!
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 428

Типово

4d ·
    Це так чудово, що я просто не зміг пройти повз.
    Для початку. Порошенко прогнав через свій банк 156 мільйонів донатів... ЩО??? А на фіга? Всі звіти показують, що основна маса коштів, що витрачаються на допомогу ЗСУ це Фонд Порошенка (5 мільярдів грн), тобто кошти родини Порошенків! Це виходить вони ганяли через банки свої-кровні - і навіть на цьому заробили?!
    Далі. За які-такі донати Порошенко викупав друзів? Петро Порошенко справді вносив заставу за генерала Дмитра Марченка (того самого що захистив Миколаїв) і за генерала Павловського (який виграв проти держави Україна суд в ЄСПЛ - зелені йому завинили 2600 євро).
    Але застави Петро Порошенко вносив ДО вторгнення! Які нафіг донати?!
    Нарешті! Ми дізналися, що родина Порошенка уміє шикарно інвестувати - бо на одних тільки відсотках від внесків заробили мільярд! І це чудово - значить фронт получить ще більше ФПВ-дронів, вантажівок і душових.
    А головне - ніколи Порошенкові не жилося так гарно, як за Зеленського! Посадили? ШанувальникиЗЕ - насолоджуйтеся!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 428

Типово

Андрій Парубій
    4 ч. ·
    По обидва боки берлінської стіни була Німеччина. Так, з різними режимами і різним баченням світу, однак німці залишались німцями з обох сторін.
    В обидвох Кореях продовжують жити корейці. Так, за десятиліття розділення - це вже і фізично і мовно стають різні, але втім, все одно - корейці.
    У випадку, розділення України, по будь якій лінії, окрім державного кордону, треба відверто говорити: не буде двох Україн. Буде московія, і буде Україна.
    Буде московія, де путін, укріпивши свою владу,, почне відновлювати військовий потенціал, і буде Україна в руїнах - політичних, економічних, демографічних.
    Так, зберегти бодай частину України, зберегти людей, відновити економічний потенціал, остаточно влитись в Західні структури - краще, як безнадійно (на жаль, в сьогоднішньому нашому потенціалі - безнадійно) битись за кордони 91 року, втім, навіть для здійснення такого варіанту, попри волі українського народу, треба спершу мати:
    1. Чітке рішення Заходу про остаточну інтеграцію України в ЄС і НАТО.
    2. Рішення московії, що на окупованих територіях їх захсцянки закінчено.
    Ви десь бачили хоч натяки на такі рішення? НІ. Звучить якраз протилежне.
    Всі ці безконечні, заяви, статті, обговорювання - димова завіса, котра створюється для створення ілюзії: українці готові поступитись територіями в обмін на вступ до НАТО.
    Морквина перед ослом, котрого ведуть на забій
    А хтось справді думає, що якби все було настільки безнадійно, то нас би питали? Та нас би просто поставили перед фактом: віддайте території. Зброї ми більше не дамо.
    Наразі ситуація така, як була на Майдані в 14 році: хто простоїть на годину довше, той і переможе.
    СССР впав саме в той час, коли нас активно закликали залишатись в ньому...
    Встоїмо!
    Слава Україні!

Дописів
    7 871

Типово

Эта Дейнерис сломалась.

Дописів
    7 871

Типово

.
    У Румунії усунули від участі у виборах проросійського кандидата у президенти

Мова йде про Діану Шошоаку, лідера SOS Romania - невеликої ультранаціоналістичної євроскептичної опозиційної партії, яка в червні несподівано здобула два місця в Європейському парламенті.

Дописів
    54 378

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    Эта Дейнерис сломалась.
    Думаете она сама читает то,что тягает сюда?
    Методичка поменялась/ переобулась,а она и не заметила. Главное что фотачка кумира есть.)
    Так смешно смотреть как на пятом и кривом с этой сменой методички выкручиваются. Клоуны аж потеют и пятнами покрываются в прямом эфире.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 428

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Думаете она сама читает то,что тягает сюда?
    По собі судиш, рашистка? На відміну від тебе в мене Є і очі, і вуха, і, головне, розум. Тому я завжди ЧИТАЮ/слухаю і обдумую те, що потім тут виставляю. А ти жери і далі лайно земарафону, як і кацапи жеруть лайно своїх провладних каналів, а то, не дай Боже, будеш від них чимось відрізнятися.
    Востаннє редагував Дейнерис: 08.10.2024 о 02:15

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 428

Типово

15h ·
    ВЛАДО, ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ?
    Цікаві ситуації стаються. Вчора посол Ізраїлю в Україні заявив, що його країна давно вже передала Україні систему ранього сповіщення про повітряні атаки, і чому вона досі не працює - питання до України. Тобто Україна має систему, здатну добряче посилити нашу ППО, але чомусь та система досі не працює.
    Що це мені нагадало? Це мені нагадало історію з когенераційними установками переданими нам США - вони здатні генерувати таку потрібну українцям електроенергію. Коли влітку українці сиділи без світла по 8 годин, раптом відкрилося що з переданих нам 50 з гаком установок запущена в роботу лише одна. А український бізнес в той самий час збагачував торговців пальним - аби заправляти генератори.
    Але далі - більше. Вчора вилізла ще одна інформація. Виявилося що німецькі танки "Leopard" та шведські БМП CV90 і танки Strv 122, ЗСУ використовує де? У Курській області!
    Тобто ми втрачаємо території на Донбасі, ми щойно втратили Вугледар, під загрозою Курахове, а найсучаснішу техніку відправляють не туди і не на Запорізький напрямок, де нас уже лякають російським наступом. Тезніку направляють у Курську область. Бог з ним, я вже не питаю якого милого ми взагалі влізли в Курську область? Тепер там доведеться оборонятися, хочемо ми того чи ні. Бо банально, якщо не оборонятимемося в Курській області - доведеться оборонятися в Сумській. Фарш назад не провернеш - уже все зроблено.
    Але, чорт забирай, чому сучасні машини відправляють туди де ми воюємо на чужій землі, а не там де ми захищаємо свою? Не розумію.
    Я категорично не розумію, чому на третьому році війни у нас панує такий бардак з будівництвом оборонних споруд? Згадаємо ситуацію біля Вовчанська. Згадаємо "зуби дракона" звалені в кучу біля Покровська. Тощо й тощо.
    Я не розумію - що відбувається? Влада ледь не як мантру повторює, що Захід не дає достатньо зброї, не дозволяє бити ракетами углиб території Росії тощо. Дозвольте поцікавитися, а Захід нам і фортифікації має будувати, і систему ранього оповіщення монтувати? Може Захід ще й воювати за нас мусить?
    Я гарно чую чого нам не дає Захід - я не бачу що робить українська влада для оборони.
    Складається стійке враження ніби влада грає з окупантами у піддавки. І чорт забирай, саме про це волає російська пропаганда - ніби Донбас уже не втримати.
    Ворожі боти на соцмережах просторікують про "договірничок" за яким влада хоче здати Донбас ворогу. А тепер поставте себе на місце замореного, виснаженого українського солдата і уявіть - що він думає? Спершу - система ранього оповіщення, яка чомусь не працює, потім - сучасні танки в Курській області, а не там де втрачаються території... І на біс - депутат Дунда з пропозицією влізти ще й у Білорусь.
    А чого? Палає хата - палай паркан.
    Я не розумію що відбувається. І я дуже хочу почути - що, чорт забирай відбувається?
    Чому Петру Порошенко перешкоджають передавати військовим техніку - аж до погроз? Чому влада всі сили кидає не на боротьбу з ворогом, а на боротьбу з Порошенком - аж до роликів Паворознюка? Я не розумію цього. Все життя і у всіх країнах під час війни влада з опозицією об'єднували зусилля і створювали уряд національної довіри. Але зелена влада замість цього прямо під час війни з Порошенком заповзято бореться.
    Та що там Порошенко? Ця влада генерала Залужного зняла, бо став надто популярний!
    Я дуже хочу зрозуміти - як збирається оборонятися ця влада? Вона сама бодай це розуміє?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 428

Типово

1d ·
    Західні ЗМІ продовжують голосити, що Зеленський погодився на припинення вогню в обмін на гарнтії з боку США і входження України в ЄС.
    А позаяк входження України в ЄС уже обіцяють заблокувати Польща і Угорщина, а гарантії з боку США це лише про глибоке занепокоєння (воювати за нас своєю армією США не будуть) то все це - черговий "будапештський меморандум".
    І можна було б говорити що все це - качки, якби не одне але. Я вже бачив сутуацію коли вся західна преса горлала, що подія відбудеться, офіс Зеленського переконував що все те брехня, а ЗЕпутанги у ВР волали: "Захид намагається підірвати нашу економіку".
    Пам'ятаєте коли це було? Це коли всі західні ЗМІ казали про загрозу повномасштабного вторгнення Росії. Тисячі українців у Бучі, Ірпені, Бородянці, Охтирці, Харкові, Маріуполі, тощо у результаті наклали життям.
    А що ви хочете? Зелені владу втрачають. Ростуть ціни. Мобілізувати треба вже ядерний електорат зелених. Зеленський же обіцяв зійтися посередині? Це воно.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 428

Типово

1d ·
    Петро Порошенко звернув увагу на дуже цікавий факт.
    Протягом цього року наша влада наукладала купу безпеклвих угод. Влада хвалилася цими угодами! Влада подавала ті угоди як неймовірну перемогу! Влада переконувала наскільки ті угоди важливі!
    І... чьо? Що тепер? Чи допомогли нам бодай якось ті угоди? Як вони нам полегшили життя у Новогродівці, в Українську, у Вугледарі? Чим вони нам допомогають у Торецьку?
    Питання риторичне. Ще тоді я писав що ці угоди - папірці, за якими повний нуль. Що вони не матимуть сили навіть у країнах-підписантах. Що в тих угодах багато разів написане слово "намір" і майже нема слова "гарантія". Що ті угоди не ратифікують парламенти країн-підписантів.
    Ми все це говорили. Але хто нас-порохоботів чув?
    Чи може хтось розплвість чим і як нам допомогли безпекові угоди ім. ЗЕ-найвпливовішого?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 428

Типово

Микола Ворошнов
    4h ·
    Як довго протримається Курахово? Нажаль....
    Дуже скоро ви все частіше і частіше будете чути про Курахово та курахівський напрямок.
    Доля міста залежить від природних висот, які знаходяться на північ від водосховища, трохи північніше за Іллінкою та Берестками(на скріншоті з DeepState вони, приблизно, замальовані жовтим) Втратимо висоти, втратимо спроможність ефективної оборони міста.
    Взявши ті висоти - ворого просто перетворить Курахово і околиці на тір по нашій техніці і людям. Логістика міста перетвориться на програшну лотерею.
    Паралельно будуть намагатися пролізти чигирями зі сходу та північно-східними болотами, лізти будуть на приватний сектор на сході від міста. А там.... а там ми вже то бачили десятки разів. Нажаль.
    Чи можно щось змінити в цьому алгоритмі? Я не знаю.
    Якби не провал з півночі, зі сторони Селідового, то Курахово могло б стримувати ворога не один рік, якби стояли висоти, то всі просування до міста з півдня та зі сходу - просто б перетворювали Rусню на суміш заліза і людських тіл. Якби.
    *На скріні синім позначені рубежі, далі яких свинособаки і лізти не будуть, бо нема сенсу.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 428

Типово

Borislav Bereza
    13h ·
    Висловлю свою думку для тих, кому вона може бути цікава.
    Ситуація з облавою на концерті ОЕ - це наслідок провала мобілізації та відмови немалої частини населення захищати свою країну. І перше зв'язано з другим. Тут немає білих і пухнастих. Хтось вважає, що може не оновлювати данні, ходити по концертах та розважатися, але нехай його захищають інші. І це дурня. Але коли у людини все оновлено, але його затримують для того, щоб виконати план по кількості, то це ненормально і ще більше підриває довіру до мобілізації та показує, що закон про мобілізації не працює. То що ж треба робити? Давайте по черзі.
    6 серпня народний депутат з "Слугинарод", член комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський заявив, що поточні темпи мобілізації військовозобов'язаних влаштовують вище військове керівництво України.
    5 вересня Головком Сирський заявив, що вважає першочерговим завданням збільшення кількості військових. І визнав, що новобранці, які прямують на поле бою отримують недостатню підготовку. Це констатація факту, що проблема існує, але рішення цієї проблеми Головком не запропонував.
    Заява Веніславського резонує з тим, що ми спостерігаємо. Якщо темпи мобілізації всіх влаштовує, то навіщо проводити облави, а якщо не влаштовує і облави - це вимушена дія, то навіщо брехати? Або він вважає, що такі рейди з бусіками - це єдиний варіант сьогодні мобілізувати і лише на нього всі сподівання? Заява Сирського взагалі дивує, бо як можна відправляти тих, хто не готовий? Але ці дві заяви показує, що з мобілізацією є проблеми і на Банковій їх не хочуть і не можуть вирішити. Не хочуть тому, що це б'є по рейтингу влади. У виборців Зеленського та "слуг" мобілізація не дуже популярна. Не можуть, тому що для цього треба мати людей, які б знали, як зробити, та треба... ЗНИЩИТИ всі схеми по ухилянству. А вони є джерелом бабла для великої кількості представників влади - від робітників МСЕК та ТЦК до різних керівників обласних та державних органів, депутатів "Слуги народу", бронювальників з Кабміну та інших, хто дає можливість в обмін на гроші "відкосити" від мобілізації або виїхати з України. І мова йде про мільярди євро. А від цього, сьогодні, влада все ще не готова відмовлятися. Інакше б вже відмовилась.
    Одночасно з цим є проблема з невизначеним строком служби та відсутність навіть спроби вирішити питання з демобілізацією. І ще є проблема з СЗЧ, яка має коріння не лише у особистих конфліктах або некомпетентних командирах, а й у морально-емоційному вигоранні. І замість того, щоб вибудовувати систему швидких переводів з підрозділу до підрозділу, замість системної підготовки військових психологів та налагодження роботи Головної інспекції по реакції на скарги, замість прийняття рішення по системі демобілізації - ми бачимо лише імітацію бурхливої діяльності помножену на пафосні заяви та порожні обіцянки влади. Але це не вирішує проблеми. Рано чи пізно ця ситуація вибухне.
    Давайте чесно визнаємо, що коли сьогодні середньостатистичний українець бачить, що в армію можна потрапити, а з армії не можна вийти на законних підставах, але через списання по пораненню чи загибель, або СЗЧ, то його мотивація потрапляти до армії не на високому рівні. Тож владі, для вирішення цієї проблеми, треба почати цим займатися. І не шукати виправдання для себе, чому б це не робити, а шукати можливість, як це зробити. Це раз.
    Давайте так само визнаємо, що велика кількість українців бояться, що їх кинуть без навчаннях, як м'ясо, у бій. А це відбувається. І чим більше таких фактів - тим менше буде мотивація. Але це ж відбувається, хоча це і порушує закон про мобілізацію. До речі, це визнає і Головком. Тож треба і це вирішувати та карати тих, хто у цьому винний.
    А ще треба визнати, що ми спостеригаємо страшний факт відсутності мотивації захищати Україну у багатьох українців. І тут теж треба змінювати ситуацію. Як мінімум інформуючи про реальний перебіг подій на фронті, щоб люди не створювали собі ілюзій і розуміли, що питання виживання країни на кону. Тому треба на Єдиному телемарафоні не локшину народу на вуха вішати і не казки розповідати, а казати правду про те, що відбувається. І час провести загальнонаціональну інформаційну кампанію з метою підняти мотивацію та покращити моральний стан суспільства. І це повинно відбутися не для розпилу бюджету, а для виправлення ситуації. Якщо робити все, як треба, то вже приблизно за 6 місяців будуть помітні перші зміни. Але якщо нічого не робити, то через 6 місяців і змін не буде, і проблеми заглибляться. А війна за півроку не закінчиться, навіть якщо провести ще три саміти миру та презетувати ще два плани перемоги. Ситуація сама не виправиться.
    До речі, проблему мобілізації та демобілізації можна було б вирішувати створивши електроний реєст військовозобов'язаних. Не номінальний, а фактичний. Завдяки цьому реєстру можна було б визначати хто і коли буде мобілізований на системній основі. Люди б розуміли часові рамки та планували б своє життя. А коли працює система, то тоді демобілізації відбувається автоматично, як в Ізраїлі. 10 000 мобілізували - 10 000 демобілізували. Але якщо нічого не робити, то ситуація на краще не зміниться. До речі, завдяки такому реєстру автоматично вирішується проблема з ухилянтами та їх розшук поліцією. А ще це прибере бусифікацію з нашого життя, яка не лише глобально не вирішує проблеми мобілізації, а і відверто ганьбить Україну.
    І останнє. Мені справді цікаво, чи будуть такі рейди на концертах Квартал-95, "Ліги сміху", MONATIK та інших друзів президента? А ще цікаво, чи розуміють в ОП, що коли Ваня Баканов знає та розуміє, що він ніколи не буде мобілізований до армії, то це знають і розуміють і всі інші громадяни України. Розуміють та роблять висновки.
    Прочитав текст, який написав і зрозумів, що він топчик - не сподобається жодній зі сторін. Але ж він не про "сподобатися", а про спробу проаналізувати ситуацію і знайти вихід з неї.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 136

Типово

страшний факт відсутності мотивації захищати Україну у багатьох українців
    Ну надо же, какая неожиданность.
    Государство их в жопу тридцать лет целовало, можно сказать, а они - сволочи ...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 428

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Ну надо же, какая неожиданность.
    Государство их в жопу тридцать лет целовало, можно сказать, а они - сволочи ...
    А він десь писав, що це не так? Якби ти почитав інші його дописи, то побачив би, що саме це він і пише: що держава весь цей час ні хріна не робила для виховання патріотичного населення на кшалт ізраїльтян, яке ХОЧЕ захищати свою країну і РОБИТЬ це, як звичайні люди, так і діти вищої влади та олігархів.

Сторінка 60 з 76 ПершаПерша ... 10505152535455565758596061626364656667686970 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті