| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Alexs: 04.10.2024 о 21:05
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
так у нее ж в профиле, в фейсбуке, по ссылке выше там все есть
ну вот еще - https://www.facebook.com/ulkinova
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ти ж не рівняй куй з пальцем. В твої часи (в мої, доречі, також) країна і більша частина армії жили мирним життям.
В умовах якого просування кар'єрними сходами до звання майора займало тільки офіційно (при найвдаліших розкладах) не менше 10 років.
2 роки ти младлей, 2 роки лейтенант (або 4-5 років училища), потім 3 роки старлей, 3 роки капітан. І тільки вже потім - майор, який вже теоретично може претендувати на посаду комбата. Хоча це здебільшого фантастика, частіше на батальоні стояв подпол чи полкан, а майори здебільшого ходили в замах. Тобто побудь майором ще три роки, а може і подполковником ще чотири і аж тоді - ти комбат. Якщо повезе і тебе не затруть колеги-офіцери з більш волохатою лапою.
Тож комбатом аж в 40+ в твої часи(с) людина ставала не тому, що набувала відповідний віку досвід, а просто тому, що раніше - стати ним просто не могла фізично.
Щодо сьогоднішніх комбатів-пацанів(с) - то може вони життєвого досвіду мало мають, або досвіду відносин, або виховання дітей.
Але досвіду бойового в них стільки, що оті совкові 40+ річні комбати і десятої частини не бачили. За винятком хіба що тих небагатьох, хто в гарячих точках побував
Востаннє редагував Evil Rex: 04.10.2024 о 21:17
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
57 лет ушлёпку, мог бы пойти водителем, бк на передовую подвозить
https://www.tiktok.com/@den74235ptk/...71095266854432
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
это за какие годы вы сейчас? в 94 уже лейтенанты ротами командовали, а старлеи - батальонами. максимум капитана видел в должности комбата,а поездить пришлось по дивизии. это я про 24-ю, та что в Яворове квартируется сейчас бригада.
то разве что при союзе так было, но где союз и Смит, оне еще сиську сосало когда развалился. это если про армию, а не про чмошников того времени с Чичерина.
Ну почитайте Ігоря Луценка, якщо недовіра до журналістів.
про 72.
https://glavcom.ua/columns/ilucenko/...i-1024035.html
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
За срср звичайно. За кінець вісімдесятих, коли сам топтав кірзу. Ну і трошки за період "сімдесяті-початок вісімдесятих", на який прийшлася служба моїх старших друзів-товаришів.
То Сміт з таким лютим апломбом навалив про "свої часи", що я на хвилинку припустив, що він десь з того ж покоління, що і я, бгггг
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Якщо тільки такий вибір: або-або, то я буду вірити журнашлюшкам ніж цій мерзотній брехливій гидоті під назвою луценко .Фубля.Ну почитайте Ігоря Луценка, якщо недовіра до журналістів.
Як там його синочка ? вже не вживає "важкі стимулятори" , даючи недолугою лапкою в пику працівника таможні?
Повилазили, падли. І луценкі, і семенченкі, і багато інших
https://t.me/ukrainian_militant/26360?single
А тим часом у мірной,свабодной Білорусії.
днк нации, сформированный тысячелетиям, не меняется.
причем тут совок? Румыния, пробывшая почти 500 лет под османами, точно знала толк в кофе. )
помню продуктовый магазин под домом. там в таких больших стекляных колбах по метру в высоту был в одной жареный, в другой зеленый кофе.
мама посылала только за зелёным. насыпали в бумажные коричневые плотные кульки, большие.
конец шестидесятых - семидесятые.
Важлива інформація для жертв неконтрольованої емоційності: є Юрій Луценко, і є Ігор Луценко, і це, як не дивно, різні люди.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks