| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Alexs: 04.10.2024 о 13:46
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Термін явки до ТЦК за повісткою скоротили, – постанова (https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnes...bu-pid-t011024) Кабміну.
Раніше було 14 днів для явки з моменту отримання повістки. Тепер прибути до ТЦК за повісткою потрібно з населеного пункту, що є адміністративним центром області, протягом 7 діб, а з інших населених пунктів – протягом 10 діб.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Можливо і так.
Але вра***те такий момент.
Даючи хабар кешем, я кладу на стіл гроші, а передо мною кладуть потрібні документи - тобто має місце баш на баш, обидві сторони можуть тут і зараз отримане помацати, порахувати, перевірити і т.і.
Звичайно, я дуже сильно спрощую реальний перебіг подій, але хід думок більшості "недооцифрованих" громадян саме такий. І в ньому є певне раціональне зерно.
Особливо зважаючи на те, що блекаут, обвал інтернету, зв'язку і будь-який подібні трабли інфраструктури (нажаль, звичні для нас) одномоментно роблять недосяжними будь-які фінансові запаси, окрім готівки.
Та й хер зна тих мсеківців, може вони і на крипті щось мають, а те що знайшли при обшуку - так, невеличкий резерв. Як раз на випадок відключення світла))
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
А теперь давайте подытожим, что ДБР нашли у главы МСЭК в Хмельницкой области:
▪️5 млн 244 тыс. долларов США;
▪️300 тыс. евро;
▪️более 5 млн грн;
▪️брендовые украшения и драгоценности;
▪️деньги находили в квартире практически в каждом уголке - в шкафах, ящиках;
▪️семья чиновников владеет 30 объектами недвижимости в Хмельницком, Львове и Киеве;
▪️владеют 9 элитными автомобилями, корпоративными правами на 48 млн грн, гостинично-ресторанным комплексом на почти 3 тыс. м2 ;
▪️Есть недвижимое за границей - имущество в Австрии, Испании и Турции. На валютных зарубежных счетах семья "накопила" почти 2,3 млн долларов США.
И это всего лишь глава областной медкомиссии.
![]()
крипта дело интересное, но есть одно но,
она имеет свойство(причем в один момент, и когда не ждешь) как в разы увеличивать стоимость коинов, так в разы и уменьшать..
есть вариант и стейблкоинов, но там тоже не все так сразу просто, для встричного-пересичного,
надо вникать, зачем они тебе, для чего и как использовать..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Є два варіанти.
Якщо історія хвороби ведеться в паперовому вигляді, то всі потрібні записи (розвиток хвороби) просто переписуються в зошит за день-два з інших карток - тих людей, які дійсно мають відповвдні болячки. Звідти ж переклеюються рентген- знімки, кардіограми, бланки з аналізами, тощо (можно взяти історії хвороб з архіву, або витягнути потрібне прямо з карток пацієнтів, якщо що - ой, вибачте, загубили)
Звичайно, ретельна перевірка з експертизою це все розкриє, але щоб її ініціювати - потрібне судове розслідування, як мінімум.
Ну і другий варік - якщо історія хвороби ведеться в цифровому вигляді. Тут взагалі нон проблем, копіпаст рулить.
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks