Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Яку модерації ви бачите вірною щодо нових користувачів в розділі

Голосували
30. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Бан одразу та назавжди

1 3,33%
  • Почекати поки людина розкриється. Бан після першого порушення назавжди

10 33,33%
  • Як до будь якого постійного учасника форуму

19 63,33%
Сторінка 158 з 319 ПершаПерша ... 58108148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168208258 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6370, показано з 3 141 по 3 160.

Тема: Гурток шляхетних патріотів

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 544

Типово

Фотки сегодня еще постили с этого мероприятия в соцсетях. Да, стоят в шальоварах, кто успел справить. Не все успели видать.
    Вам с школой значит повезло.
    Я это к тому, что представляю к ночи получить родителям такое сообщение.
    Вспомнил первый звонок.4 школа. Мне старшекласник подарил на линейке коробку - Мозаика. Такая из шестигранников узоры собирать.)

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 896

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Фотки сегодня еще постили с этого мероприятия в соцсетях. Да, стоят в шальоварах, кто успел справить. Не все успели видать.
    Слухайте, ну те що стоять - це погано? Чи я не можу зрозуміти?
    Те що діти співають українські пісні, танцюють українські танці, носять нашу національну символіку - що в цьому поганого?
    В вашому скріні погано:
    1. Істеричність (час повідомлення - це тупо. В наших чатах, ттт, такого немає) та 2. Наказний тон. Це тупо-2.
    Реальний скрин чи злампічений - я не знаю, не стикалась з таким.
    А нам з тобою своє робити (с)

Збір теплих "подарунків". Деталі у приват

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 715

Типово

Смотрел американский фильм про снайпера Василия Зайцева. Так там одному солдату-новобранцу давали в руки винтовку, а другому патроны. И кидали на штурм городских кварталов, где немци с пулемётами сидят.

Не могу понять почему у нас не хотя мобилизовать сразу 500к и гнать супостата аж за кордоны 91го

"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    56 613

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Я это к тому, что представляю к ночи получить родителям такое сообщение.
    Вспомнил первый звонок.4 школа. Мне старшекласник подарил на линейке коробку - Мозаика. Такая из шестигранников узоры собирать.)
    Это могло быть и просто напоминанием.
    Наверняка ж готовилась какая-то программа и дети репетировали задолго до.
    Вообще тема выеденного яйца не стоит, но как повод попиЗдострадать жаждущим, сойдёт.
    К слову,точно так же и вечернее сообщение " завтра принести жолуди", не отменяет тот факт,что наверняка о том что надо на собирать жолуди,каштаны и насушить листья,говорилось неоднократно и задолго до того, как они понадобились. Но кто-то это дело проипал. Может ребенок пофигист, а может слишком занятые родители.
    Востаннє редагував Антуриум: 03.10.2024 о 22:31

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Как бы, мнение не только мое, однако.
    Вот ваш текст в котором вы утверждаете что господствующие высоты утратили свое значение:
    Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Господствующие высоты с появлением сначала дальнобойной артиллерии, а сейчас еще и оперативных средств наблюдения куда угодно, совершенно утратили и стратегическое и тактическое значение.
    но в качестве подтверждения приводите слова бойца 72 бригады, видящего только свой участок поля боя. Это даже не обобщенный опыт, это единичный взгляд.
    На запитання, чому не вдалось утримати місто, яке стояло на підвищенні та мало дуже вигідне положення для оборони і яке його бригада та інші підрозділи утримували два роки, Віктор пояснює: «А що таке зараз панівна висота, якщо над тобою висять цілодобово розвіддрони противника. І у нього є перевага в артилерії, у нас артилерії не давали практично
    И что же он пишет? А пишет он о том что в той ситуации, в которой оказалось подразделение, оно (подразделение) не смогло воспользоваться преимуществом господствующей высоты. Т.е. он понимает что господствующая высота выгодна, но в данном конкретном случае не получилось воспользоваться этим преимуществом потому что противник в описываемый момент в данном месте превосходил по другим видам вооружения (артиллерия и дроны) и смог нивелировать плюсы, предоставляемые рельефом местности, в нашем случае эффект господствующуей высоты.
    Если вы считаете что господствующая высота это такая себе "золотая фишка" и для победы больше ничего не нужно, то увы, это не так.
    Родной язык, это тот, на котором ты говоришь, ударив себя молотком по пальцу.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 795

Типово

Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    В вас таке робили?
    У молодшої 2 клас прийшовся на ковідні карантіни. Старші вчилися у 2 класі раніше, ще до впровадження. В школах було таке, так, чула.

Це не обов'язково, це не Наказ як про канікули або навчальні години. Але шкільна адміністрація має повне право на це святкування.

У нас в школі багато чого бува. І кольрові тижні, і дні коли просять (не вимагають) прийти у вишиванці, спортивні дні, дні творчого безладу)))...Це все поперше одяг, зовнішний вигляд або щось нетипове . Накшалт збору макулатури)).
    Так, батькам треба подбати про це. Напрягтися та подбати. Бо це тільки батькам не до вподоби)), діти завжди раді.

Але ніколи мене не просили про це о 23 ночі ))).
    Востаннє редагував ~ Электра ~: 03.10.2024 о 22:37

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 896

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    У молодшої 2 клас прийшовся на ковідні карантіни. Старші вчилися у 2 класі раніше, ще до впровадження. В школах було таке, так, чула.

Це не обов'язково як канікули або навчальні години. Але шкільна адміністрація має повне право на це святкування.
    Ну в школах всяке буває - ти краще мого знаєш
    Я вчора маску котика допомогла робити бо в школі "Урок доброти", а малий тролив: Мама, я не хочу бути квадробером!!! )

Ніде в мережі не бачила переживань на цю тему.
    Чомусь)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Министр иностранных дел Украины Сибига намекнул на "исторические решения, которые приблизят Украину к победе" после разговора с госсекретарем США Блинкеном
    Или скажут сдаваться xyйлу а то хуже будет или разрешат долбить бамбас рашку дальнобойным
    Одно из двух

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Але ніколи мене не просили про це о 23 ночі ))).
    Дались вам эти 23.13. Держите вариант.

Мама получила сообщение в условно рабочее время и переслала его папе, находящемуся, допустим в командировке или в ночной смене, зная время когда можно беспокоить. Возможно наоборот, получил папа и переслал маме...

Папа заскринил и выложил в сеть, убрав день недели и автора сообщения для драматизма. А уж человеческий мозг сам дорисовал и ночь перед событием и тирана-учителя, рассылающего SMS в полночь. Это и есть манипулирование сознанием.
    Родной язык, это тот, на котором ты говоришь, ударив себя молотком по пальцу.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 795

Типово

Ну в школах всяке буває - ти краще мого знаєш
    Я вчора маску котика допомогла робити бо в школі "Урок доброти", а малий тролив: Мама, я не хочу бути квадробером!!! )

Чомусь)
    ))))
    А котик це квадробер?
    Нещодавно спілкувалася зі своїми на цю тему), вони стверджують, що це є спорт. Доволі важкий та потребующий гарної підготовки.

Свята та "свята" (усілякі) у школі не вважаю чимось поганим, навіть якщо це додає мені зайвого клопоту). Бо дітям подобається і не шкодить.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Спорт все равно шо собаке или коту ходить на 2х лапах только наоборот

Дописів
    33 383

Типово

я могу добавить антипереживаний
    что мой ребенок уже не узнает что это такое "принести жолуди, каштаны, листики и прочее"
    а когда был тут в садике - максимум что было это "у нас через 2 недели пижамная вечеринка" или "костюмированный вечер", напоминаем про дресс-код
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 896

Типово

А котик це квадробер?
    Нещодавно спілкувалася зі свїми на цю тему), вони важають що це спорт. Доволі важкий.

Свята та "свята" (усілякі) у школі не вважаю чимось поганим, навіть якщо це додає мені зайвого клопоту). Бо дітям подобається і не шкодить.
    Твої вірно розуміють тему
    Але хайпонула мережа, що маска/імітація дій будь-якої тварини, то воно.
    Дурня, звісно.
    Зате галасу!
    Ну і пореготати))

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 795

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    что мой ребенок уже не узнает что это такое "принести жолуди, каштаны, листики и прочее"
    а когда был тут в садике - максимум что было это "у нас через 2 недели пижамная вечеринка" или "костюмированный вечер", напоминаем про дресс-код
    Это хорошо или плохо? Я запуталась))).
    Помню, вы очень хвалили садик, который был у малого тут.

Дописів
    33 383

Типово

))))
    А котик це квадробер?
    Нещодавно спілкувалася зі своїми на цю тему), вони стверджують, що це є спорт. Доволі важкий та потребующий гарної підготовки.
    с хобихорсингом перепутали)

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 896

Типово

Ттт, я якось теж без пошуків "скарбів")
    В принципі всі завдання даються дітям та вони їм по силам. Батьки таке, підстраховують)
    Якщо не самостійно тривожні, буває і таке.

Дописів
    56 613

Типово

У моих в школе каждую пятницу "пижамная вечеринка".
    В первом классе.)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Твої вірно розуміють тему
    Але хайпонула мережа, що маска/імітація дій будь-якої тварини, то воно.
    Дурня, звісно.
    Зате галасу!
    Ну і пореготати))

Дописів
    33 383

Типово

ну то школа, в новую школу-сад мы пока только пытаемся попасть, то отдельный квест, почти как впрыгнуть в поезд на ходу
    я про местный сад говорил

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 795

Типово

с хобихорсингом перепутали)
    Я слов таких даже не знаю)).
    Та хз, гугл пишет что квадрорбика - это динамичный вид спорта.

Я не очень переживаю по этому поводу, тем более старшая квадробрствует уже лет 7 ввиду идеальной физ подготовки и растяжки )). Может пройтись по дому как паук , очень реалистично )).

Сторінка 158 з 319 ПершаПерша ... 58108148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168208258 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті