Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Яку модерації ви бачите вірною щодо нових користувачів в розділі

Голосували
30. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Бан одразу та назавжди

1 3,33%
  • Почекати поки людина розкриється. Бан після першого порушення назавжди

10 33,33%
  • Як до будь якого постійного учасника форуму

19 63,33%
Сторінка 149 з 319 ПершаПерша ... 4999139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159199249 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6370, показано з 2 961 по 2 980.

Тема: Гурток шляхетних патріотів

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

беспилотник над городом...готовятся...

Звідки Ви
    из сада
    Дописів
    952

Типово

Повертаючись до ОВДП. Спочатку передбачалося, що їх купуватимуть малозабезпечені верстви населення, ВПО та інші. І виключно заради патріотизму, а не якихось там сраних відсотків. Але прокляті капіталісти перекрутили ідею і наживаються на нещасті простих незаможних глобусів.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 542

Типово

І виключно заради патріотизму

Дописів
    8 558

Типово

Глобус - підрахyй?
    бубочкин навар коли дізнаємося?

Дописів
    8 558

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Порошенко передав у ЗСУ техніки та обладнання на 5 мільярдів 600 мільйонів гривень

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Порошенко передав у ЗСУ техніки та обладнання на 5 мільярдів 600 мільйонів гривень
    Доходи Порошенка збільшились майже у 20 разів за 2 роки широкомасштабної війни, - НАЗК

За роки війни доходи лідера фракції "ЄС" Петра Порошенка суттєво зросли. Згідно з декларацією нардепа, його дохід склав:

у 2023 р - 1 мільярд 440 млн грн.
    у 2022 р - 1 млрд 435 млн грн.
    Тоді як за довоєнний 2021 рік Порошенко заробив всього 162 млн грн, що у 20 разів менше, ніж у роки широкомасштабного російського вторгнення в Україну.

Свої доходи народний депутат вкладав у іноземну економіку, зокрема цінні папери інших країн, вивівши таким чином близько 18,6 мільйона доларів з України за останній рік

Дописів
    33 382

Типово

щас у кого-то счетчик сломается
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 713

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    Доходи Порошенка збільшились майже у 20 разів за 2 роки широкомасштабної війни, - НАЗК
    Сейчас, в преддверии выборов, будут пытаться задавить всех конкурентов, кто хоть мало мальски перспективный. Ибо есть вероятность продолжения войны ещё год-два

Якщо Трампа оберуть, війна може швидко завершитися, але без врахування інтересів України, — Володимир Омелян
    У разі перемоги Камали Гарріс, війна може тривати довше, проте з перспективою перемоги для України, додав він.
    https://t.me/c/2027743529/10015

и никогда больше не будет столько финансовых вливаний в с страну извне, да ещё и мало контролируемых

ЗЫ: Даже если выиграет Трампушка - есть вероятность договориться как-то с ним и попытаться усидеть ещё 5 лет
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 542

Типово

Вот с этого момента внимательно послушайте-
    https://youtu.be/8uvffgg0eSw?si=thfENkrtOdc262Xw&t=705

Дописів
    84 387

Типово

коли зелені десь прокохались, вони друкують щось викривальне про пороха
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 280

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Порошенко на державі (ОВДП) заробив за 2024 рік - чуток більше млрд грн
    це треба памятати коли бачите це рило ніби то з волонтеркою для ЗСУ
    Нічого, що він потім на ці гроші закуповує купу всього НАЙНЕОБХІДНІШОГО для армії? Від дронів та комплектуючих для авто до бань та крутих тягачів. Для тебе, патріота хрінова, краще, щоб наші хлопці залишилися без всього цього, аби тільки "Петьман"(с) не збагатився бодай на копійчину?
    Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Глобус - підрахyй?
    бубочкин навар коли дізнаємося?
    Мені набагато цікавіше, скільки той бубочка витратив ВЛАСНИХ коштів на допомогу армії? Він же теж, м'яко кажучи, не бідний. Де можна почитати про його допомогу? Дуже хочу подякувати йому.
    В будь-якій країні світу населення РАДІЛО Б тому, що у його громадян зростають доходи, які вони потім витрачають на армію. Адже будь-яка НОРМАЛЬНА людина розуміє: більше заробить - більше задонатить. І лише українці НЕНАВИДЯТЬ тих, хто ВМІЄ заробляти, а потім ВСЕ БІЛЬШЕ вкладає в армію.
    Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Сейчас, в преддверии выборов, будут пытаться задавить всех конкурентов, кто хоть мало мальски перспективный
    ППКС
    Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    коли зелені десь прокохались, вони друкують щось викривальне про пороха
    +10000
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дописів
    33 713

Типово

Лаксмусовая бумажка - крымский (который находится на оккупированной территории Украины) мост и другие мосты (железнодорожные и автомобильные) на оккупированной территории возле граници с ордой, а также места скопления ремонта и производства техники. Нет этих ударов - могилизация ресурса (с обеих сторон) продолжается, всё идёт согласно плана
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 962

Типово

та там все надо слушать, внимательно,
    там и про новое наипалово Байдена с 8 миллиардами,и про Маркарову, и про Трампа..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    щас у кого-то счетчик сломается
    Петьмометр вращается як белка у колесе
    4 П/д

Дописів
    1 094

Типово

НАЗК только занимается манипуляцией закрыл глаза на стоимость активов, где основные деньги, а показал только кеш

и что это за цифры, страншный 1,4 млрд, грн это 35 млн долларов, даже с сильно упавшими в стоимости активами это даже не 5 процентов, бизнесмен за год заработал 5%, ууу какой негодяй

Звідки Ви
    Дописів
    33 713

Типово

усё ((

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 962

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    усё ((
    остается только надеяться, чтобы окружений не было, успели выйти, и как с возможно меньшими потерями..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дописів
    33 713

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    остается только надеяться, чтобы окружений не было, успели выйти, и как с возможно меньшими потерями..

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Глициния Переглянути допис
    Повертаючись до ОВДП. Спочатку передбачалося, що їх купуватимуть малозабезпечені верстви населення, ВПО та інші. І виключно заради патріотизму, а не якихось там сраних відсотків. Але прокляті капіталісти перекрутили ідею і наживаються на нещасті простих незаможних глобусів.
    Мені відверто пікуй, я з 2014 року бачив стільки заможних волонтерів паразитуючих на донатах від пересічного, що мене вже нічого не дивую, але педро як завжди - найкращий, не вистачає лише нехарківських фанів з їх громоголосним "ДЯКУЄМО"
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 710

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Финк из BlackRock призывает западные компании пересмотреть связи с Китаем в свете его поддержки российской экономики. -[статья]. (https://www.bloomberg.com/news/artic...omepage-europe)

Украина находится у наших порогов, и я удивлен, что не возникает более серьезных вопросов или требований - вы поддерживаете нашего врага, мы вкладываем миллиарды и миллиарды долларов в поддержку выживания Украины, и этому должна быть цена.

Крупнейшим сторонником России и основным помощником российской экономики является Китай. И это необходимо хотя бы обсудить. Я здесь не для того, чтобы выносить какие-либо суждения, но я считаю, что оценка была недостаточной

ну якщо блекрок, то китаю пасочки
    Купил акций китайской Алибабы. По 70. Сегодня они за последнюю неделю +50%
    Очевидно блекрок очень обеспокоин что не затарились.

Кстати придет трамп - это обвалится. Так что я кошельком за Камалу уже.

Сторінка 149 з 319 ПершаПерша ... 4999139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159199249 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті